• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Thursday 20 December 2022

      15+ easy beauty voornemens voor het nieuwe jaar

      New year, new me! Iedereen kent die uitspraak wel. Heb jij al goede voornemens? Vaak vervagen deze goede voornemens al na een tijdje. Dit komt omdat het misschien te ver van de huidige routine af zit, of omdat je misschien te veel voornemens hebt gesteld. In deze blog gaan we het hebben over handige én haalbare goede voornemens waar je veel profijt van gaat hebben! We hebben de goede voornemens opgesplitst in 3 beauty categorieën: haircare, skincare en make-up. Check them out, want met deze tips ga je stralend 2023 door! Time for some new, good habits!

       

      Goede voornemens: haarverzorging

      New year, new hair! Laten we het als eerste hebben over goede haircare voornemens. 

       

      2023: geen beschadigde haren voor jou!  

      Be aware: beschadigd haar zit in een klein hoekje. Even snel je haren droog schrobben met een ruwe handdoek kan al leiden tot haarbreuk. Check daarom deze handige tips die je kunt toepassen:

       

      • Wrijf je haren niet droog, maar dep (of knijp) het droog. Als je, je haren altijd droogt met een handdoek, voorkom dan dat je gaat wrijven. De wrijving zorgt ervoor dat het haar beschadigd. Dus wat je het beste kunt doen is je haar droog deppen of je haar in een handdoek wikkelen en dan op je hoofd vastmaken als een tulband. Pro tip? Gebruik een oud t-shirt i.p.v. handdoek. Dit is nog zachter voor je haar!
      • Douche niet met te heet water. Hitte is schadelijk voor het haar. Het beste is om je haren met lauw water te wassen. Je kunt ook nadat je klaar bent met douchen, het haar nog even afspoelen met koud water. Dit zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten, voor sterk en glanzend haar! Brrrr... Maar alles voor het goede doel, toch? ;)
      • Vergeet niet je haren wat extra liefde te geven. Je kunt je haar net dat beetje extra liefde geven met een haarmasker,haarolie, leave-in conditioner of haarserum. Bescherm je haren, voedt het, hydrateer het en je zult het verschil gaan merken! 

       

      Meer weten over beschadigd haar herstellen? Check dan onze blog: Het stappenplan om beschadigde haren te herstellen. Hierin leggen we uit hoe beschadigd haar ontstaat en hoe je het kunt herstellen.

       

      Dit jaar ga jij langer genieten van je gekleurde haren!  

      Zo heb je niet alleen langer profijt van je nieuwe hairdo’, uiteindelijk bespaart het ook nog eens geld! Want als je goed voor je gekleurde haar zorgt, blijft de kleur langer zitten en hoef je minder snel weer naar de kapper.

      Dat de haarkleur vervaagt of doffer wordt, heeft meerdere oorzaken. De eerste factor is hoe vaak je je haren wast. Probeer dus minder vaak je haren te wassen. Een tweede factor is de haarproducten die je gebruikt. Vermijd een shampoo met sulfaten, dit is een reinigings-ingrediënt wat de haarkleur sneller laat vervagen. Ga voor een milde shampoo, eentje die de haarkleur niet aantast.Hier kun je alle producten vinden voor gekleurd haar

      Nu de basis goed is, hebben we nog drie andere tips zodat je langer kunt genieten van gekleurde haren. 

      • Ten eerste, probeer hitte zoveel mogelijk te vermijden. Dit zorgt ervoor dat de haarkleur sneller vervaagt. Gebruik in de zomer dus eenUV-spray en spray een hittebeschermer in het haar als je aan de slag gaat met een hittetool. 
      • Ten tweede: geef je haren af en toe een extra treat. Haren verven blijft een chemische behandeling, dus wat extra verzorging kan geen kwaad! Ga voor een fijne haarolie en je zit goed. 
      • En dan onze laatste tip: een kleuropfrisser! Wil jij je gekleurde haren weer lekker opfrissen? Gebruik dan een kleurmasker of shampoo and you're good to go!

       

      Meer weten over gekleurd haar? Bekijk deze blog: 5 vragen over geverfd haar beantwoord.

       

      Ligt grijs worden op de loer en wil je dat nog niet?  

      Dan is er één ding wat jou gaat helpen in 2023: Neofollics. Dit merk heeft Anti-Grey Hair Tablets, deze tabletten bestrijden grijs haar en zorgen ervoor dat je natuurlijke haarkleur zo lang mogelijk behouden blijft. Het belangrijkste: het is bewezen dat het werkt! Meer weten over grijs haar, of ben je er klaar voor om ze te omarmen? Check dan deze blog: Alles over grijze haren + 10 tips voor stralend grijs haar!  

       

      2023: het jaar dat ik de ultimate match vond 

      Wil je eerst maar eens starten met het vinden van de juiste basis haircare voor jou? Dan verwijzen we je graag door naar deze blog: Welke shampoo past het beste bij mijn haartype? 


       

      Minder tijd kwijt in de ochtend 

      Ben je in de ochtend altijd veel tijd kwijt aan het stylen van je haar? Dat hoeft vanaf 2023 niet meer! Lees in onze blog Get ready for work in 10 minutes!Alle tips om minder tijd kwijt te zijn in de ochtend. Zo houd je meer tijd over om ‘s ochtends aan de slag te gaan met andere goede voornemens!

       

      Goede voornemens: skincare

      Iedereen zit lekker in zijn vel als ook de huid mee werkt en er gezond uit ziet. Voor 2023 hebben wij 4 goede voornemens voor skincare op een rijtje gezet:

       

      Meer drinken, drinken, drinken

      Genoeg water op een dag drinken is echt super goed voor je huid. Water zorgt dat je huid goed gehydrateerd blijft. Je wallen zullen ook sneller weer verdwijnen en je huid voelt elastischer aan.

       

      Dit jaar niet zonder SPF de deur uit 

      Het nummer één remedie tegen huidveroudering! De zon kan veel schade aan je huid verrichten en daar kan SPF bij helpen. Ook in de winter is het belangrijk om SPF te gebruiken.

       

      Elke ochtend en avond je gezicht reinigen

      Al helemaal als je vaak en/of veel make-up draagt. En als je toch bezig bent, breng dan na het reinigen meteen een dag- of nachtcrème aan. Nog op zoek naar de perfecte skincare routine? Wij hebben er eentje op een rijtje gezet:


       

      Skincare dag!

      Plan elke zondag (of een andere dag naar keuze) lekker een skincare dagje voor jezelf in. Dan heb je tegelijkertijd ook even me-time, win-win! Reinig je gezicht zoals hierboven en gebruik eens een heerlijk masker. Tijdens het intrekken van dit masker kun je lekker rustig een boek of een tijdschrift lezen. Relax!


       

      Zorg goed voor jezelf van binnen en van buiten! 

      Natuurlijk is het belangrijk om je huid goed te verzorgen met de juiste skincare.   Maar, vergeet niet om je huid ook goed van binnenuit te verzorgen. Gezond eten heeft een positief effect op de conditie van je huid. Soms kan het lastig zijn in je drukke bestaan om alle vitamines binnen te krijgen. Om het je iets gemakkelijker te maken hebben wij ditjaar nieuwe voedingssupplementen aan ons assortiment toegevoegd! We hebben een aantal effectieve voedingssupplementen voor de huid op een rijtje gezet:

      • Vitakruid Collageen Solugel: biedt ondersteuning bij de collageenproductie van het lichaam. Dit heeft een positief effect op het verminderen van rimpels en houdt de huid stevig.
      • Vitakruid Silsolutions: bevordert de gezondheid van haar, huid en nagels. Met dit wonder drankje ben je dus in één keer klaar!
      • Vitakruid Viscollageen: geschikt voor het behoud van een sterke en elastische huid.
      • Oase Skin Vitamins: deze snoepjes zitten vol met ingrediënten die jouw huid voeden van binnenuit, voor een stralend resultaat!

       

      Goede voornemens: make-up

      New year, new look! Je houdt er vast van om je af en toe, of misschien wel elke dag, op te maken. Wij hebben hier een paar goede make-up voornemens speciaal voor jou op een rijtje gezet, die jou zeker weten gaan helpen in 2023!

       

      It’s a crime not to prime!

      Niets is erger dan na je werk of school in de spiegel kijken en zien dat je foundation, bb-cream of getinte cream vlekkerig is geworden. Gebruik daarom altijd een primer. Een primer zorgt ervoor dat dit niet gebeurt en dat je een egale huid houdt. De Max Factor Miracle Prep Pore Minimising & Mattifying Primer is een perfecte basis voor je make-up. Deze zorgt er ook nog eens voor dat de rode vlekken in je gezicht minder zichtbaar zijn. 


       

      Minder foundation, meer concealer 

      Make-up dragen is of course geen geheim en echt niet erg als je het ziet. Maar die foundation-lijn bij de kin of nét een verkeerde kleur - daar zitten we niet echt op te wachten. De foundation en concealer zijn vanaf nu beste vrienden en gaan er samen voor zorgen dat je huid er prachtig egaal uit ziet. Gebruik de foundation als basis, nog niet per sé om puistjes o.i.d. te verbergen. Een klein pompje foundation is voldoende. Je zou de foundation ook kunnen verdunnen met een druppel olie of crème. Breng vervolgens de concealer aan op de t-zone, onder de ogen en op de onzuiverheden. 

       

      We love eyeshadow! 

      Hoe leuk is het om meerdere looks te proberen. Gewoon lekker eventjes me-time pakken en een beetje oriënteren met verschillende oogschaduw looks. Helemaal leuk toch? Het is leuk om te doen en je hebt voor je eerstvolgende feestje alvast je ooglook geoefend!


       

      Gooi oude make-up weg 

      Ook make-up heeft een houdbaarheidsdatum. Als de make-up niet meer goed is, kan de make-up bacteriën gaan ophopen. Dit kan vooral voorkomen bij oogmake-up en dat kan irritaties of ontstekingen opleveren. Dit wil je natuurlijk voorkomen, dus weg met die oude make-up! Dit zijn de gemiddelde houdbaarheidsdatums:

      • Poeder en oogschaduw: 2 jaar
      • Foundation: 1 jaar
      • Lipstick: 1 jaar
      • Mascara: 3 maanden 


       

      Gewoon lekker naar dat feestje gaan! 

      Uitgenodigd voor een leuk feestje, maar af willen zeggen omdat je in tijdsnood zit? Dat is niet nodig. Direct uit werk naar de party rijden kan gewoon. Lees snel onze blog: In 5 minuten van een werk-look naar een party-look!Zo hoef je niks te missen!

       

      Goede voornemens: wanna go vegan?

      Dat kan! Iedereen wil toch wel wat goeds doen voor het milieu? Wij hebben een behoorlijk groot assortiment met allemaal vegan producten. Met deze producten kun je wat goeds doen voor je haar en voor het milieu, wat wil je nog meer?!


       

      Overgaan op shampoobars 

      Ga over op de shampoobars van Flow Cosmeticsof HappySoaps. Gebruik een bar in plaats van een normale fles. Door gebruik te maken van shampoobars verbruik je minder plastic en denk je dus ook nog eens aan het milieu! Alle bars van Flow Cosmetics en HappySoaps zijn vegan.  


       

      Probeer een Vegan haarverzorgingslijn! 

      De Maria Nila Eco Therapy Reviveheeft als filosofie: krachtig achter de zorg voor dieren en het milieu staan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten. Als je goed voor je haar en het milieu wil zorgen moet dat je toch wel als muziek in de oren klinken?!


       

      Meer te weten komen over vegan haarproducten

       Meer leren over vegan producten is natuurlijk heel goed! Haarspullen wil je daar graag bij helpen. Daarom hebben we een blog gemaakt om al jouw vragen over dit onderwerp te beantwoorden: Belangrijkste vragen over vegan haarverzorging beantwoord.

      News & updates

      Recente artikelen

      By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »