• Incl.Excl.
  TAX
 • 0
  Sluiten

  Categories

  Filters
   Thursday 4 February 2023

   De beste behandeling voor een gezonde hoofdhuid

   Neofollics heeft de Scalp Therapy lijn aangevuld met een nieuw product. Deze items samen: de shampoo, masker en het serum zorgen voor een zeer goede behandeling om de hoofdhuid gezond te houden. In 3 stappen zorgen deze items voor effectieve verlichting van ernstige hoofdhuidaandoeningen. In deze blog gaan we meer vertellen over deze lijn!

    

   Wat zijn aandoeningen van de hoofdhuid? 

   Hoofdhuidaandoeningen zijn niet fijn. In de meeste gevallen kun je hier zelf iets tegen doen of voorkomen. Vaak merk je wel als er iets met je hoofdhuid aan de hand is. Kenmerken van hoofdhuid problemen zijn bijvoorbeeld:

   • Jeukende hoofdhuid
   • Schilferige hoofdhuid
   • Droge hoofdhuid
   • Roodheid
   • Hoofdhuidontstekingen

   Bovenstaande klachten kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig werkt Neofollics Scalp Therapy preventief, maar helpt het bovenstaande klachten ook behandelen.

    

   Wat is het doel van de hoofdhuidbehandeling?

   Hoofdhuidbehandelingen hebben meerdere voordelen die kunnen helpen bij het afkomen van een droge hoofdhuid of een jeukende hoofdhuid. Drie verschillende doelen zijn:

   1. Ten eerste biedt het ontspanning. Door de juiste producten te gebruiken in combinatie met een hoofdhuidmassage kan hoofdpijn voorkomen worden.
   2. Ten tweede kan het zijn dat jouw haarzakjes verstopt geraakt zijn met verschillende stoffen. Hoofdhuidbehandelingen kunnen de ophopingen in de haarzakjes opheffen. Hierdoor worden de haarzakjes en je haren weer gezond! 
   3. Ten derde helpt een hoofdhuidbehandeling bij het stimuleren van de doorbloeding op jouw hoofdhuid. Door het scrubben en masseren van de hoofdhuid kan het bloed makkelijker de haarzakjes bereiken, waardoor het belangrijke voedingsstoffen kan leveren. Dit allemaal kan dan weer de kans op haaruitval verminderen. 

    

   Uit welke producten bestaat de Scalp Therapy lijn?

   De Scalp Therapy lijn bestaat uit 3 items:

   Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo- de Exfoliating Shampoo is effectief bij hoofdhuid-aandoeningen, zoals: roos, schilfers, jeuk, seborroïsch eczeem en psoriasis. De shampoo exfolieert zachtjes de hoofdhuid en verwijdert hierbij onzuiverheden.

   Neofollics Scalp Therapy Nourishing Scalp Mask- dit masker bestrijdt, roos, schilfers en jeuk en is daarnaast effectief bij hoofdhuid aandoeningen zoals seborroïsch eczeem en psoriasis. Tegelijkertijd wordt de hoofdhuid behandeld en gekalmeerd door de verzorgende oliën in het masker.

   Neofollics Scalp Therapy Peeling Serum- dit serum is geformuleerd met AHA en BHA en speciaal ontworpen voor het verlichten van problemen van de hoofdhuid. Het serum werkt effectief tegen hoofdhuidproblemen zoals Psoriasis en Seborroïsche dermatitis. Dit serum gebruik je altijd in combinatie met de andere Scalp Therapy items.

    

   Deze items zijn ook verkrijgbaar in 2 handige sets:

   Neofollics Scalp Therapy Set - Deze set bestaat uit de Exfoliating Shampoo en het Nourishing Scalp Mask.

   Neofollics Scalp Therapy Complete Set- Deze set bestaat uit de Exfoliating Shampoo, het Nourishing Scalp Mask en het Peeling Serum.

    

   Hoe gebruik je de producten van de Scalp Therapy lijn?

   Stap 1 - Neofollics Scalp Therapy Peeling Serum

   Breng het aan op de hoofdhuid en masseer het goed in. Laat het serum minstens 5 minuten inwerken. Dit serum is een voorbehandeling en zorgt ervoor dat de talgophoping en dode huidcellen worden losgemaakt. 

    

   Stap 2 -Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo

   Breng voldoende shampoo aan op de hoofdhuid en masseer deze zachtjes in nat haar. Laat het 2-3 minuten intrekken en spoel daarna goed uit. Gebruik deze shampoo 3-4 keer per week voor het beste resultaat, gevolgd door de Scalp Therapy Hair Mask.

    

   Stap 3 -Neofollics Scalp Therapy Nourishing Mask

   Breng een ruime hoeveelheid van het voedende masker aan op de hoofdhuid na het wassen van het haar. Masseer het goed in, laat het inwerken en spoel het niet uit. Gebruik het masker 3-4 keer per week in combinatie met de exfoliërende shampoo voor het beste resultaat.

    

   Hoe lang duurt het voordat de producten werken?

   Vaak duurt het ongeveer 2 tot 6 maanden voordat een hoofdhuidbehandeling effect heeft. Bij iedereen kan dit anders zijn. Weet je niet zeker of het werkt? Aan de volgende kenmerken kun je zien dat de hoofdhuidbehandeling effectief werkt:

   • Minder schilferige hoofdhuid & minder schilferige hoofdhuid
   • Minder symptomen van hoofdhuidontsteking
   • Minder roodheid van de hoofdhuid
   • Minder droge hoofdhuid
   • Minder jeukende hoofdhuid met bultjes
   • Meer hydratatie en hydratatie van de hoofdhuid
   • Een betere algehele gezondheid van de hoofdhuid

    

   Wat zijn effectieve ingrediënten voor een gezonde hoofdhuid en haargroei?

   Kies voor een behandeling met effectieve ingrediënten die een gezonde hoofdhuid stimuleren. Er zijn drie belangrijke ingrediënten die je kunnen helpen: 

   • Climbazol;
   • Piroctone Olamine
   • Extract van toverhazelaarblad

    

   Heb je een jeukende hoofdhuid? Climbazol helpt je aan een gezonde hoofdhuid en het voorkomt de groei van schimmel die roos veroorzaakt. 

   Heb je last van haaruitval? Het is wetenschappelijk bewezen dat Piroctone Olamine de conditie van de hoofdhuid verbetert, waardoor haaruitval verminderd wordt. Naast haaruitval verminderen, worden roos en schimmelinfecties die een droge jeukende hoofdhuid kunnen veroorzaken, bestreden.

   Heb je last van een geïrriteerde hoofdhuid? Toverhazelaarblad gaat roodhuid en hoofdhuidonstekingen tegen. Toverhazelaarbladextract kan hoofdhuidontsteking aanpakken als gevolg van aandoeningen zoals psoriasis en eczeem van de hoofdhuid. 

    

   Alle ingrediënten in deze producten zijn natuurlijk en veganistisch. Het is rijk aan botanische extracten die de formulering verrijken en natuurlijke tannines en isoflavonen bevatten. Andere ingrediënten die effectief zijn voor een gezonde hoofdhuid en haargoei zijn:

   • Glycyrrhizine (zoethoutextract)
   • Koperpeptidecomplex (GHK-Cu)
   • Multi-keten triglyceride (MCT)
   • Lavendula hybrida
   • Rozemarijnolie
   • Geraniumolie
   • Paardenkastanje-extract

   News & updates

   Recente artikelen