• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Thursday 19 October 2021

      Dit zijn de 2 nieuwe producten van Indola ActNow!

      Yes, de ActNow-lijn van Indola heeft twee nieuwe producten in het assortiment! Indola heeft een lijn ontwikkeld dat wat goeds doet voor de wereld maar ook goed is voor jouw haar. De twee nieuwe producten in het assortiment zijn: Indola ActNow Purify Shampoo en Indola ActNow Solid Shampoo. In deze twee shampoo’s zitten geen schadelijke ingrediënten zoals siliconen, sulfaten, parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Deze ingrediënten zijn schadelijk voor je haar dus met deze shampoo heeft je haar alle kans om te stralen zonder dat je haar beschadigd wordt! En ze zijn ook nog eens 100% vegan en niet getest op dieren, Indola heeft een manier gevonden om het testen zonder dat je het op dieren hoeft te testen. Dus je helpt niet alleen het milieu maar ook de dieren. Happy planet, happy you met deze duurzame shampoo’s! 

       

      De twee nieuwe producten van Indola ActNow!

      Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder om meer informatie te krijgen over de 2 nieuwe shampoo’s!

      Indola Actnow Purify Shampoo reinigt je haren grondig en verwijdert onzuiverheden. Deze shampoo geeft het haar een natuurlijk resultaat. De verpakking is gemaakt van 97% gerecyclede materialen. Er zit geen sulfaat in verwerkt en is 100% vegan. Deze shampoo is geschikt voor ieder haartype. De Moringa Oleifera Zaad Extract in deze shampoo zorgt ervoor dat het haar meer glanst, zachter is en meer veerkracht krijgt. Het haar voelt weer sterk en gezond aan!

      Indola ActNow Solid Shampoo is een shampoo bar en reinigt je haar en hoofdhuid. Het geeft een natuurlijke glans aan je haar en maakt je haar zachter. Deze shampoo is geformuleerd met shea butter. Het is 100% vegan en sulfaat vrij. Het is een milieubewuste keus en ook nog is geschikt voor elk haartype! Een shampoobar heeft best wel wat voordelen. Een leuk voordeel is: het bespaart geld. De shampoo bar gaat  namelijk wel tot 80 wasbeurten mee! Ook gaat de shampoo bar makkelijk mee op reis. De shampoo bar is namelijk klein en compact en geen stress meer over het aantal milliliters wat je mee mag nemen! In deze shampoo zit Shea Boter en dat zorgt ervoor dat je haar het vocht goed vasthoudt. Shea Boter helpt tegen droog haar, het herstellen van beschadigd haar of het verminderen van zeer sterk krullend haar. Ook zou het kunnen helpen tegen hoofdhuid irritatie zoals roos.

       

      De fijne ingrediënten van nieuwe Indola ActNow shampoos 

      Indola is heel erg milieubewust bezig en daarom hebben ze speciale ontwikkelingen voor hun producten: 

      • Vegan: de shampoos bevatten hoogwaardige, plantaardige vervangers zoals Guar Derivaat en Zonnebloemzaad. 
      • Vrij-van: De producten zijn vrij van ingrediënten die schadelijk zijn voor je haren en het milieu: sulfaten, siliconen, parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. 
      • Bevat: Daarintegen hebben de shampoos juist fijne, natuurlijke ingrediënten zoals: Aloë Vera, Blad-Extract, koud geperste Avocado-olie en Shea boter. Benieuwd wat deze ingrediënten kunnen betekenen voor jouw haren? Wij leggen het je uit: 

      Aloë Vera - Door de krachtige voedingsstoffen die Aloë Vera bevat, wordt je haar versterkt. Je haar wordt na het gebruiken van Aloë Vera soepeler en breekt minder snel af. 

      Shea Boter - Shea Boter bevat vetzuren en verschillende vitamines. De Shea Boter is een soort natuurlijke moisturizer want het houdt het vocht goed vast in je haar. Dit ingrediënt is dus perfect voor mensen met droog haar of kroeshaar!

      Avocado-olie - De ingrediënten die in de Avocado-olie zitten zoals eiwitten, vitamine A, D en E hebben de eigenschappen om droog haar te voeden en herstellen en zorgen voor meer glans.  

       

      Plastic Bank

      Al bekend met de Plastic Bank? Wij leg het even voor je uit. De plastic bank is voor het recyclen van plastic, waarbij tegelijkertijd mensen die leven in armoede extra geld kunnen verdienen. Dit is een slim systeem want het plastic wordt opgeruimd en inwoners van ontwikkelingslanden kunnen extra verdienen. Er zijn ook winkeltjes waar je kunt betalen met plastic. Het afval plastic wordt hierna vervoerd naar westerse landen voor recycling en hergebruik. Kortom: Zo voorkom je dat de plastic afval in de oceaan komt en je helpt de mensen die het minder goed hebben, aan een beter leven. Beter kan niet, toch? 

       

      How can I act now

      Hoe kunnen wij met z’n allen er voor zorgen om nog meer aan het milieu te denken? Hieronder hebben we een paar tips & tricks voor je: 

      1. Minder lang douchen. 
      2. Doe de kraan even uit als je je lichaam inzeept of een masker laat intrekken. Dit bespaart veel water en energie. 
      3. Laat de kraan niet onnodig lopen. Dus laat de kraan niet aanstaan als je je tanden aan het poetsen bent. 
      4. Maak met de wisser na het douchen de oppervlakte droog, zo hoef je minder vaak kalkreiniger te gebruiken! 
      5. Een douchecabine is beter dan een inloopdouche. Een inloopdouche is super mooi maar het verspilt meer warmte. Als je een douchecabine hebt blijft de warmte lekker in de ruimte en verspil je minder energie! 
      6. Deze tip kan niet missen: de nieuwe Indola shampoo’s! Deze verpakkingen zijn gerecycled, en je kunt de verpakkingen recyclen. Je kunt potjes/verpakkingen ook hergebruiken. 
      7. Scheid je afval! Bijvoorbeeld van het potje van de Indola Actnow Purify Shampo. Scheid alle onderdelen van de fles: de pompen, de deksels en de doppen.

      En zo kun je met iets heel simpels al de wereld een handje helpen! 

       

      News & updates

      Recente artikelen

      By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »