Customer Support
0
Sluiten

Categories

Filters
  Tuesday 21 August 2021

  Fanola No Red: de groene shampoo tegen een rode ondertoon!

  Fanola No Red - de groene shampoo tegen een rode ondertoon! Fanola No Red bevat groene pigmenten die er voor zorgen dat rode en warme pigmenten in jouw haar weer helemaal geneutraliseerd worden. De rode gloed kan ontstaan door verkleuring van de zon, hete styling tools, chloor en zout water. De No Red lijn is zowel geschikt voor gekleurd als natuurlijk bruin haar. Ondertussen worden je haren verzorgd en gaan je haren weer helemaal stralen. Ideaal voor alle brunettes die uitkijken naar koele, frisse lokken!

   

  Uit welke producten bestaat de Fanola No Red lijn?

  Fanola No Red lijn bestaat uit twee verschillende producten, een shampoo en een verzorgend masker. De producten helpen je haren weer een mooie glans te geven en helpen bij het neutraliseren van een rode of warme gloed. Hieronder vind je meer informatie over de shampoo en het masker:

   

  Fanola No Red Shampoo - De groene shampoo helpt bij het beschermen en verzorgen van de haren. Een echte musthave voor brunettes die last hebben van een warme en rode gloed. De groene pigmenten die verwerkt zitten in de shampoo neutraliseren de rode en warme tinten in de haren. Door de verzorgende ingrediënten die in de shampoo verwerkt zitten krijgen jouw haren weer een optimale haarconditie. 

  Fanola No Red Masker - Het No Red masker bevat groene kleurpigmenten die ongewenste rode tinten weer neutraliseert in donker haar. Daarnaast is het masker verzorgend en verrijkt het de koelere tinten in de haren. Dof en futloos haar krijgt weer een levendige kleur en een gezonde uitstraling!

  Fanola No Red Set - De No Red lijn bevat de shampoo en het masker. De set is een optimale behandeling voor brunettes met een bruine/warme gloed. Tegenwoordig is het ook best belangrijk en verstandig om te kijken hoe de producten geproduceerd worden. Deze voldoet vast aan jouw lijstje, want de hele set is vegan ;) 

   

  Wat zijn de voordelen van Fanola No Red Shampoo?

  Hieronder vind je verschillende voordelen van de No Red Shampoo. Zo kan je zien of de shampoo aan jouw lijstje voldoet!

  • De shampoo neutraliseert een rode gloed
  • Korte inwerktijd, namelijk 3 tot 5 minuten
  • Bevat een anti vervaging technologie
  • Verzorgt het haar
  • Geschikt voor natuurlijk en gekleurd haar
  • Verkrijgbaar in 100ml, 350ml en 1000ml
  • Verzorgend 
  • 100% Veganistisch 

   

  Welk pigment zit in de Fanola No Red? 

  Ben jij brunette en ben je ook klaar met die rode gloed die je krijgt na het verven van je haar? Dan is deze Fanola No Red lijn ideaal voor jou! De Fanola No Red Shampoo en Masker bevatten groene pigmenten die de rode gloed uit het haar halen. Geverfd of van nature, dat maakt niet uit. De groene pigmenten die in deze shampoo verwerkt zitten helpen bij het verwijderen van elke soort rode en warme tint.   Welke Fanola past bij mijn haartype?

  Fanola heeft niet alleen producten tegen een rode gloed, maar helpen jou ook bij het neutraliseren van een oranje of gele gloed! Hieronder vind je de verschillende shampoos die aangepast zijn op jouw haartype. Zo kan je perfect zien welke lijn bij jou past!

  Fanola No Red - deze lijn is speciaal voor alle brunettes, voor zowel natuurlijk als gekleurd bruin haar. Door de groene pigmenten die deze shampoo bevat, worden de rode en andere warme pigmenten in het haar geneutraliseerd. Zo ben je gemakkelijk van je rode gloed af ;)

  Fanola No Yellow - deze shampoo is speciaal voor blond, geblondeerd, highlights, coupe soleil, balayage of grijs haar. Door de paarse pigmenten die verwerkt zitten in de producten zal de gele gloed verdwijnen. 

  Fanola No Orange - Deze shampoo is speciaal voor donkerblond, gekleurd haar. Dankzij blauwe pigmenten heb jij geen last meer van koper- of oranjetinten. Hierdoor kan jij zonder stress van je gewenste kleur genieten.

  News & updates

  Recente artikelen