• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Monday 18 March 2023

      Het ideale product om een strakke look te creëren

      Word je ook moe van pluizige babyhaartjes en losse wenkbrauwhaartjes? Opvliegende haartjes die vaak in de weg zitten, er is niks vervelenders! Om een mooie finish aan je kapsel te geven en je haarlook niet te verpesten is een multifunctioneel product voor deze kleine haartjes een echte must. In deze blog zullen wij jou vertellen over het ideale product van REF om de strakke look te creëren en alle haartjes op haar plek te houden. Perfect voor het perfectioneren van je jouw babyharen en wilde wenkbrauwhaartjes! 

       

      Babyhaartjes

      Iedereen heeft babyhaartjes. Babyhaartjes vormen een beschermlaag voor de gevoelige huid en helpen warmte te behouden. Hoewel de meeste babyhaartjes verdwijnen naarmate je als baby ouder wordt, kunnen volwassenen ook babyhaartjes blijven houden. Deze haartjes kunnen in sommige gevallen genetisch bepaald zijn. 

       

      Wat kun je het beste doen tegen opvliegende haartjes?

      Wil je jouw haar stylen? Let er dan op dat je bijvoorbeeld een goede föhn en haarborstel gebruikt en een hittebeschermer. Voorkom strakke haarstylen, dit kan er ook voor zorgen dat je haren afbreken met korte plukjes en opvliegende haartjes tot gevolg.

      Er zijn daarnaast verschillende dingen die je kunt doen om opvliegende haartjes en pluizig haar te voorkomen. Het is vooral belangrijk om je haar te blijven verzorgen. Bij droog en pluizig haar is het aan te raden om extra hydraterende haarproducten te gebruiken. Gebruik een sulfaatvrije shampoo als je echt last hebt van opvliegende haartjes en pluizig haar. Een sulfaatvrije shampoo, zoals de REF Intense Hydrate Shampoo, is namelijk vochtinbrengend en creëert een beschermlaag rondom het haar. De REF Hydrate Conditioner helpt om je haar goed te voeden en te verzachten. Gebruik één keer per week een haarmasker om de optimale voeding aan je haar te geven. Wanneer je jouw haar gaat wassen, let er dan op dat je niet een te hete douche neemt. Een hoge watertemperatuur is niet goed voor pluishaar. Was je haar dan ook met lauw water om de pluizigheid te minimaliseren na je wasbeurt. Was je haar ook niet te vaak. Wanneer je je haar te vaak wast, verwijder je de natuurlijke oliën in het haar en wordt het juist droog en pluizig. Het is dan ook aan te raden om je haar ongeveer 2-3 keer per week te wassen.

       

      Het perfecte product: REF Frizz Tamer

      De REF Frizz Tamer is een innovatief product dat is ontworpen om je haar te stylen en te perfectioneren. Ideaal om babyhaartjes, wenkbrauwen en ongewenste pluisjes in model te brengen. De REF Frizz Tamer bevat Quinoa Proteïne, dit zorgt voor de optimale hydratatie en glans. Daarnaast bevat het product ook biologische kokosolie en is het vrij van parabenen en siliconen. De Frizz Tamer van REF heeft een borstel waarmee je de haartjes in de richting brengt hoe jij het wil hebben. Wil je een strakke look creëren, een paardenstaart of knot? Dan is dit product een echte must en finishing touch. Het doet niet alleen wonderen voor je haarlook, maar ook voor je wenkbrauwen. Opvliegende wenkbrauwhaartjes worden binnen no time op hun plek gezet en blijft de hele dag goed zitten. Het is een handig formaat die je dus ook super makkelijk in je handtas mee kan nemen. De REF Frizz Tamer is al met al een echte life saver voor je babyhaartjes en opvliegende haren! 

      • Ingrid

        Posted on thursday 6 july 2023 10:36

        Hi Katja,
        Ik snap dat je geneigd bent om deze plat te spuiten maar wat nog beter helpt is een wax. Neem bijvoorbeeld de Shine wax van Indola. Deze kan je op de vingertoppen doen, en daarmee pak je voorzichtig de plukjes welke je wil temmen. je kan deze ook gebruiken op de haartjes die vaak rondom het gezicht vrijkomen. De regel is wel; niet te veel! Beter doe je dit twee keer, dan bij de eerste keer te veel te gebruiken waardoor het te vettig wordt. Succes!

      News & updates

      Recente artikelen

      By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »