• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Monday 19 July 2021

      Mommy Essentials die veilig zijn voor het hele gezin ♡

      Mommy Essentials die ook nog eens veilig zijn voor het hele gezin, hoe handig is dat!? Je ziet vaak dat kinderen het erg leuk vinden om mee te kunnen doen met hun moeder, maar je wilt natuurlijk dat dit wel veilig gaat. Daarom hebben wij hieronder allemaal verschillende producten onder elkaar gezet zodat jij die met een gerust hart je kinderen kunt laten gebruiken.

       

      Welke mommy essentials in gezichtsverzorging is ook veilig voor je kleintje?

      Naast het verzorgen van het lichaam is het ook heerlijk om het gezichtje van je kind te kunnen verzorgen. Daarvoor heeft Naïf een aantal heerlijk producten. Met de Naïf Cleansing Face Wash reinig je de huid op een milde wijze van je kind. Dit product bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten waardoor het heel geschikt is voor kinderen. Daarnaast is het ook goed om de huid van je kind extra te hydrateren dit kan met de Naïf Nurturing Day Cream. Deze crème beschermt de huid en houdt het vochtgehalte op pijl. Met deze natuurlijke verzorgingen kun je veilig het gezicht verzorgen van je kleintje. 

       

      Welke make-up is een echte mommy essential en ook veilig voor je kleintje?

      Als moeder zijnde zijn de ochtenden meestal gehaast en heb je niet altijd even veel tijd en aandacht nog voor jezelf, dus ook niet voor je make-up. Om toch jezelf een iets frissere uitstraling te geven kun je snel een leuk kleurtje op je lippen doen. Snel en ook nog eens heel leuk voor je kleintje. Wij verkopen van MAC een aantal super mooie Matte Lipsticks die jou laten stralen. Daarnaast is deze lipstick ook heel leuk om daarna nog even snel op te doen bij je kleintje. Een echte must have dus! 

       

      Welke lichaamsverzorgingsproducten zijn een must have en veilig tegelijk?

      Je zoon of dochter wil altijd meedoen met alles wat je doet, laten we het leuk en vooral veilig maken. Deodorant is uitermate geschikt voor tieners. Alle deodorants van Attitude zijn gemaakt op een natuurlijke basis. Daarnaast is de verpakking plastic- en aluminium vrij en biologisch afbreekbaar. Dus ben je ook nog eens heel milieubewust bezig. Dat niet alleen, wellicht dat jezelf weleens geprutst hebt met deodorant maken met baking soda, just for the fun of it. Echter was dat niet een succes, vooral het feit dat baking soda ook nog eens geprikt heeft onder je armen. Ook het team van Attitude is bewust van het feit dat er vele mensen zijn die baking soda niet goed kunnen hebben door de gevoelige huid. Daarom zijn alle deo's gemaakt op basis van arrowroot in plaats van baking soda!

       

      Een bodycream of scrub is ook zeker een must have. Wel is het belangrijk om er op te letten dat de producten veilig zijn en de scrub niet te grof is. Hieronder staan een aantal body crèmes en scrubs die zowel voor jou als je kind veilig zijn:

      Ben je op zoek naar een body cream speciaal voor vader en zoon? Dan raden wij jou zeker de Attitude Super Leaves Body Energizing Ginseng Body Cream aan! Deze body cream is heel gemakkelijk smeerbaar en bevat een heerlijke mannen geur. 

       

      Welke handcare is zowel mommy als kind proof?

      Je handen gebruik je overal voor, dus om daar eens wat extra aandacht aan te besteden is zeker niet onnodig. Hoe heerlijk is het dan om samen met je kleintje wat extra verzorging te kunnen geven aan je handen. Gebruik bijvoorbeeld eens een heerlijke handzeep van Attitude. Dit is een natuurlijke en verzorgende handzeep waarmee je je handen op een veilige manier schoonmaakt, dus ook heel veilig voor de kleine. 

       

      Welke anti-pluis crème is geschikt voor moeders en kids met krullen?

      Last van pluizende krullen? Bah, dat is vervelend. Wij hebben voor jou het wondermiddel waardoor je heel gemakkelijk pluizende krullen tegengaat. Namelijk de Garnier Fructis Hydra Aloe Air Dry Cream. Dit is een leave-in cream die tot wel 24 uur pluis tegengaat. Deze crème smeer je gewoon in nat of handdoekdroog haar en jouw haar zit de aankomende 24 uur helemaal perfect! 

       

      Welke haarmaskers zijn veilig voor het hele gezin?

      Gezellig even een dagje beauty time met je kids, even met z'n alle tot rust komen. Iedereen heeft wel eens even zo'n momentje nodig. Hoe heerlijk is het dan om even met z'n allen een haarmasker in te doen. Gebruik er bijvoorbeeld eentje van Garnier of Insight. Beide laten ze het haar hydrateren en zorgen ze voor gezonde haren. 

      Tip: door een haarmasker te gebruiken wordt het haar een stuk soepeler waardoor het borstelen ook een stuk makkelijker wordt ;)

       

      Welke haarconditioners zijn geschikt voor het hele gezin?

      Een haarconditioner is een belangrijk onderdeel van het verzorgen van je haren, door namelijk een haarconditioner te gebruiken herstel je het haar en krijgt het haar meer glans. Voor kinderen maak je het plezier groter door een conditioner te nemen die ook nog eens lekker ruikt. Neem bijvoorbeeld de Garnier Watermelon Hair Food Conditioner of de Attitude Volume And Shine Conditioner. 

      P.S.: De haarconditioners zijn niet gelijk gesteld met de pH-waarde voor de ogen, dus ze prikken wel. Echter uitermate geschikt betreffende veiligheid voor kids en tieners :)

       

      Welke shampoos zijn een must have voor mommy en zijn geschikt voor de kids?

      Om je haar te reinigen en schoon te houden raden wij jou aan om voor de conditioner een shampoo te gebruiken. De shampoos van Attitude bevatten natuurlijke ingrediënten en laten je haar weer leven. Ben je op zoek naar een shampoo voor vader en zoon? Dan raden wij jou de Attitude Super Leaves 2in1 Sport Shampoo aan. Dit is een shampoo en body wash in één, zo ben je in één keer klaar. Hoe handig!?

      P.S.: De shampoos zijn niet gelijk gesteld met de pH waarde voor de ogen, dus ze prikken wel. Echter uitermate geschikt betreffende veiligheid voor kids en tieners :)

       

      Welke zonnebescherming is veilig voor moeder en baby/kids?

      Tijdens de warme dagen moet je goed je huid insmeren met zonnebrand, en niet alleen die van jezelf maar net zo goed die van je kind. De huid van kinderen is namelijk nog veel kwetsbaarder. Daarom is het belangrijk om voor een goede zonnebescherming te gaan. Voordat je de zon in gaat is het verstandig om jezelf in te smeren met een zonnebrand. Hiervoor kun je de Naif Sunscreen of Attitude Sunscreen gebruiken. Ook is het belangrijk om het gezicht goed mee te nemen. De Attitude Face Stick is hier een echte aanrader hiervoor. Niet alleen voor het zonnen moet je aan je huid denken, maar ook daarna. Door een aftersun te gebruiken na het zonnen laat je je huid weer tot rust komen en kan je huid herstellen. 

       

      Welke haarborstel is ideaal voor moeder en dochter?

      Iedere moeder zal het drama wel herkennen van het haar borstelen van je dochter of zoon. Als je niet de juiste borstel hebt kan het ook extra pijnlijk zijn om de klitten uit het haar te kammen. Om er zo min mogelijk drama van te maken raden wij de KASHOKI Smooth White Detangler Brush aan. Met deze borstel is het borstelen nooit meer pijnlijk en kam je heel gemakkelijk alle klitten eruit. Daarbij is hij ook nog eens ideaal voor jezelf!

       

      Welke opkikker voor het haar is zowel geschikt voor moeder en kind?

      Zo af en toe een opkikker voor je haar is zeker niet verkeerd, en hoe leuk is het dan als je dochtertje ook mee kan doen. Wel is het belangrijk dat de producten die je dan gebruikt ook veilig zijn voor je kind. Daarom raden wij de Olaplex Hair Perfector NO.3 aan. Je haar krijgt natuurlijk erg veel te verduren en deze creme zorgt ervoor dat beschadigt haar weer herstelt. Niet alleen wordt je haar herstelt ook de wordt de hele feel en look van je haar verbetert.  

       

      Welke extra intensieve verzorging voor de moeder is ook veilig is voor de huid van je baby en/of kindje?

      Soms heeft je huid net even een wat intensievere verzorging nodig. De Nanoil Zoete Amandelolie is een heel zachte olie is perfect is baby’s, kinderen en tijdens de zwangerschap. Deze olie verzorgt de huid intens en striae wordt behandeld. De Nanoil Ricinusolie is weer perfect om je haren mee te behandelen. Daarnaast wordt deze olie ook vaak als wimper- of wenkbrauwserum gebruikt. Hieronder staan nog een aantal oliën die ook allemaal veilig zijn voor zowel jezelf als je baby/kind. Al deze oliën zijn namelijk koudgeperst, 100% biologisch en ongeraffineerd:

      News & updates

      Recente artikelen

      By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »