• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Friday 19 November 2020

      Nieuw bij Haarspullen: Naïf Care ♡

      Maak kennis metNaïf Care, een merk die je wilt leren kennen! Naïf heeft een hele duidelijke missie en doel: changing the world of cosmetics. ''Ieder mens wordt van nature Naïf geboren: puur, eerlijk, onbevangen. Dat willen we graag zo houden. Schadelijke ingrediënten, moeilijke woorden en misleidende claims horen daar niet bij'' - aldus de oprichters van Naïf. Het merk Naïf werd geboren toen twee Nederlandse vaders zich er bewust van werden dat er allerlei ''troep'' in cosmetica zit, zo ook in babyproducten. Met deze kennis zijn zij baby&kind-producten gaan produceren waar ouders tot op de dag van vandaag niet meer zonder kunnen! Inmiddels liggen de Naïf producten zelfs in ziekenhuizen en hotels over de hele wereld.

       

      Naïf Care – dit wil je weten

      Mama's en papa's werden zo verliefd op de producten van Naïf Baby & Kids, dat er ook veel vraag ontstond naar verzorgingsproducten voor volwassenen. Inmiddels heeft Naïf 4 categorieën: 

      Naïf wil de producten zo natuurlijk en milieuvriendelijk mogelijk maken. Alle producten zijn 100% vegan, animal friendly, hypoallergeen & PH-huidneutraal en dermatologisch getest. Maar wat maakt de producten nou zo veilig en fijn voor baby, kind en volwassenen? De Naïf producten bevatten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. Naïf heeft voor alle ''troep'' een veilige vervanger. Dit zijn natuurlijke ingrediënten als: lijnzaadolie, avocado olie en lycosol (tomaten extract), de basis ingrediënten van Naïf. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid vindt Naïf ook heel belangrijk. De verpakkingen zijn daarom 100% recyclebaar. Ook doet Naïf aan navulverpakkingen en hebben ze een duidelijk grondstoffenplan.

       

      De producten van Naïf

      No-nonsense - dat wil Naïf uitstralen met haar producten. Huid- en haarverzorging zoals het bedoeld is, met alle natuurlijke en verzorgende ingrediënten die daarbij horen. Zo zul je geen chemicaliën, microplastics of ingrediënten die zee-organismen kunnen aantasten terugvinden in de producten van Naïf. Voor het gemak hebben we alle kenmerken op een rijtje gezet:

      • Persoonlijke verzorging voor Baby&Kids en Grown-Ups
      • 100% vegan
      • Dermatologisch getest
      • Allergeenvrije parfum
      • Voor alle huidtypes
      • Vrij van schadelijke ingrediënten
      • Natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie en amandelen
      • Naïf tubes worden gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt suikerriet
      • Zero Plastic Inside - plasticvrij merk
      • B-Corp gecertificeerd + nog veel meer certificaten

       

      Rijk gecertificeerd merk

      Als je nu nog niet verkocht bent aan dit merk, dan halen deze certificaten je misschien over de streep. Naïf is sinds oktober 2020 officieel gecertificeerd als B-Corp (Benefit Corporation). Dit zijn ondernemingen met één gezamenlijk doel: het herdefiniëren van succes in de zakenwereld op het gebied van sociale impact, verantwoordelijkheid, transparantie en duurzaamheid. Over de hele wereld zijn er maar 3500 B-Corps, waaronder Tony Chocolonely. Dat ze nu een benefit corporation zijn is dus echt uniek! Maar daarnaast hebben ze nog 4 andere certificaten:

      • I'm Green Plastic - alle tubes zijn gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt suikerriet waardoor veel plastic bespaard wordt!
      • Zero Plastic Inside - speciaal voor plasticvrije merken. 
      • RSPO Certified Sustainable Palm Oil - de palmolie die is gebruikt in de producten is duurzaam geteeld (door de aanleg van palmolieplantages worden namelijk veel bossen gekapt).
      • Vegan Logo - de producten van Naïf bevatten geen ingrediënten die afkomstig zijn van dieren.

       

      De winter komt eraan - zo bereid je jouw baby voor op de winter 

      In de winter wordt je huid steeds droger en is het nog belangrijker om hier extra aandacht aan te besteden, en al helemaal voor de tedere huid van een baby. Om te beginnen is een bodylotion heerlijk voor de huid van de baby, zoals de Softening Body Lotion. Deze zachte bodylotion is speciaal voor de droge huid en eczeem. In de bodylotion zitten verzorgende en verzachtende oliën zoals katoenzaadolie, avocado-olie, zoete amandelolie en macademia-olie. Voor extra verzorging kun je daarnaast de Soothing Baby Oilgebruiken, een verzachtende babyolie. De olie is fijn om te gebruiken na een bad bij een droge huid, maar ook als babymassageolie. Druk op zoek naar producten om je baby voor te bereiden op de winter? Dit zijn ze!  

       

      Zo voorkom jij deze winter een droge huid & haren 

      Maar papa's en mama's verdienen natuurlijk net zoveel aandacht! Laten we beginnen bij de huid - heel belangrijk. In de winter wordt de huid steeds droger door een lagere luchtvochtigheid en het koude weer. Een voedende dag- en nachtcreme is hier de perfecte remedie voor. De Nurturing Day Cream beschermt je huid overdag tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. Verder is de dagcream erg hydraterend en voedt het de huid. Als nacht crème raden wij de Nurturing Night Cream aan. De nachtcrème gebruik je op een gereinigde huid, waardoor de huid de verzorgende ingrediënten extra goed kan opnemen. Met de nachtcreme wordt de vochtbalans in de huid weer helemaal hersteld. Heb jij wel eens last een een droge huid en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Probeer eens een van deze producten uit! 

      De Nourishing Shampoo zorgt voor schoon, glanzend en verzorgd haar. Ook is de shampoo vrij van siliconen en parabenen. Na de shampoo is een conditioner onmisbaar en hiervoor raden we de Softening Conditioner aan. De conditioner zorgt niet alleen voor schoon en gezond haar, maar maakt je haar ook nog eens heel erg zacht. De conditioner is ook vrij van siliconen en chemische middelen. Dus als je last hebt van droog haar dan is dit de perfecte combinatie! 

       

      De perfecte (kraam)cadeaus met Naïf

      Hoe leuk is het om een giftbox van Naïf cadeau te geven? Naïf heeft de perfecte (kraam)cadeaus voor baby, kind én ouders! Op zoek naar een mooi kraamcadeau voor Baby & Kids? Of wil je zelf wel eens een handig pakket inslaan voor je kleine liefde of jezelf? Bekijk dan eens deze gave giftboxen en pakketten:

      Baby & Kids The Starter Kit - Met the Naïf Starter Kit heb je (of geef je) gelijk alles wat je baby nodig heeft. De producten bevatten verzorgende en natuurlijke ingrediënten. Heerlijk zacht voor de huid van de baby. De producten die in de giftbox zitten, zijn: Cleansing Wash Gel, Milky Bath Oil, Diaper Cream, Nurturing Cream, Smoothing Baby Oil en Softening Body Lotion. 

      Baby & Kids The Newborn EssentialsMet the Naïf Newborn Essentials Set haal je in één keer alles in huis voor een zorgeloze start. De giftbox bevat drie fijne producten voor de eerst paar maanden van de allerjongsten. De producten die de giftbox bevatten zijn de Milky Bath Oil, Diaper Cream en de Smoothing Bath Oil. Deze producten hydrateren de huid en maken de huid zacht.

      Baby & Kids The Kids Essentials- De Naïf Kids Essentials bevat alles voor veel plezier in bad. Deze producten reinigen en verzorgen de huid. In deze giftbox zit de Cleansing Washgel, Nourishing Shampoo en de Splashing Bath Bombs. Vind jou kind het helemaal te gek om in bad te gaan? Dan is deze giftbox echt een aanrader!

      Maar papa en mama moeten natuurlijk ook goed verwend worden! Check deze leuke giftboxen voor hem en haar:

      The Face KitIn The Face Kit zit alles wat je nodig hebt voor de meest natuurlijke gezichtsverzorging. In deze giftbox zit de Nurturing Day Cream, Nurturing Night Cream en de Circular Face Scrub. De producten bestaan allemaal uit natuurlijke ingrediënten zoals avocado, amandelen en calsiet uit Nederlands drinkwater.

      Shower Power Set - De Shower Power Set bevat alles wat je nodig hebt voor de meest natuurlijke douche routine. In deze giftbox zit de Shower Foam Bloom en de Shower Foam Lotion. De schuimende douchegel reinigt en hydrateert de huid met natuurlijke ingrediënten. De body lotion maakt je huid zacht en soepel.

      All Over Your Body Kit - De All Over Your Body Kit bevat producten die bedoeld zijn om je huid te herstellen, voeden en beschermen. Deze giftbox is heel leuk om cadeau te geven, want het bevat alle dingen die je nodig hebt voor een goede huidverzorging. De producten die in deze giftbox zitten zijn de Shower Foam Bloom, Purifying Scrub en de Softening Body Lotion.

      Good Hair Day Essentials - De Good Hair Day Essentials bevat allerlei haarproducten. De producten die in deze giftbox zitten zorgen voor schoon haar en bevatten geen schadelijke ingrediënten. De producten die in deze giftbox zitten zijn de Nourishing Shampoo, Softening Conditioner en de Shower Foam Bloom. Deze producten verzorgen, reinigen en hydrateren de huid.

       

      Al jouw vragen over Naïf

      Vind je dit merk ook helemaal te gek? Wil je meer weten over dit merk? Of heb je nog een vraag? Geen probleem, ons team staat voor je klaar! Je kunt ons mailen via [email protected] of als je liever persoonlijk contact wilt dan kun je ons bellen tijdens kantooruren. Wil je de producten van het merk Naïf een keer in het echt zien? Kom dan een keer langs bij ons pick-up point. Normaal is dit alleen om producten op te halen, maar het is altijd leuk om even een kijkje te nemen en de producten van Naïf van dichtbij te zien! 

      News & updates

      Recente artikelen