• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   CHI 44 Iron Guard Thermal Protection Spray

   22,- 14,95

   CHI 44 Iron Guard Thermal Protection Spray

   Productomschrijving

   CHI 44 Iron Guard is een verzorgende spray die het haar beschermt tegen de hitte van stylingtools, zoals föhns of stijltangen.  CHI 44 Iron Guard creëert verschillende structuren in het haar en bevat style memory. Dit houdt in het haar altijd perfect terug in model veert. CHI 44 Thermal Protection Spray dringt tot diep in het haar door en beschermt het haar van binnenuit. De spray legt een beschermende laag om het haar heen, wat beschermt tegen uitdroging en beschadigingen. Het haar wordt niet verzwaard en krijgt een prachtige glans.

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 23 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5
   Ik gebruik het altijd als ik een dag naar de sauna ga. M’n haar invlechten, en dan in laagjes Iron Guard sprayen. Laagje, laten drogen, en weer een laagje. Ondanks herhaaldelijk spoelen (koelen) blijft er iron guard in m’n haar. En ik ga aan het eind van de dag met een stuk minder beschadigd haar naar huis. Het geeft wel een beetje een soort laklaag, zeker met meer laagjes produkt. Maar dat is prima, zoals ik het gebruik.
   Gepost door: Yvonne op 20 Mei 2023
   3 from 5
   Ik heb dit product gekocht om mijn roze haren te beschermen tijdens het föhnen en stijlen, of het echt mijn kleur beter behoudt durf ik nog niet te zeggen na 1x,ik vind wel dat mijn haar niet meer lekker luchtig aan voelt dus ik weet niet of ik dit blijf gebruiken, het voelt stug en klit sneller, dat is niet wat ik wil, helaas het was te proberen....
   Gepost door: Jolanda op 14 April 2023
   Toon meer

   Aanbevolen

   Speciaal aanbevolen voor jou