• Incl.Excl.
  BTW
 • GIFTS
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Indola ActNow Hairspray - 300ml

   20,95 12,25

   Indola ActNow Hairspray - 300ml

   Productomschrijving

   Indola ActNow! Hairspray creëert onmiddellijke fixatie voor alle haartypes! De haarspray heeft een extra fijne verdeling voor droge en langdurige fixatie. De spray heeft een medium hold waardoor je haren goed op hun plek blijven zitten. De hairspray is gemakkelijk uit te borstelen. De formule van de haarspray is geweldig: 100% vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals siliconen. Daarnaast is de verpakking gemaakt van 97% gerecycled plastic en weer voor 97% recyclebaar. Bovendien maak je met de act now haarspray ook een milieubewuste keuze. Kortom: alleen maar voordelen!

    

   Wat zijn de belangrijke kenmerken van de Indola Act Now! Hairspray?

   Benieuwd geworden wat deze volumepoeder voor jouw haren in petto heeft? We hebben een aantal belangrijke kenmerken voor je op een rijtje gezet:

   • Creëert langdurige fixatie
   • Voor alle haartypes
   • Extra fijne verdeling
   • Medium hold
   • Gemakkelijk uit te borstelen
   • 100% vegan
   • Gemaakt van 97% gerecycleerd plastic…
   • …En weer voor 97% recycleerbaar
   • Vrij van siliconen
   • Milieubewuste keuze
   • Bij aankoop van 1 ActNow product wordt voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan belanden

    

   Hoe gebruik ik de Indola ActNow Hairspray?

   De Hairspray van ActNow is de finish touch voor je gestylde haren. Spray de haarlak op een afstand van 30 centimeter, om een medium hold te creëren met geweldige textuur. Met deze spray blijf jij de hele dag door stralen!

    

   Wat is het resultaat van de haarlak van ActNow?

   De spray heeft een medium hold waardoor je kunt genieten van langdurige fixatie van natuurlijke en getextureerde haren. De spray heeft een extra fijne verneveling voor nog meer veerkracht aan je haren. Met de ActNow haarspray blijven jouw haren bouncy en speels!

        

   Hoe maak ik deel uit aan de oplossing van ActNow?

   Tegen 2050 kan er meer plastic in de oceaan zitten dan vis. Daarom heet indola gezegd: Time to ACT NOW! De oplossing is heel simpel: recyclen! ActNow werkt samen met de Plastic Bank om te voorkomen dat er 1,5 miljoen flessen in de oceaan belanden. Bij aankoop van 1 ACTNOW product, wordt er voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan terecht komen. Jij maakt deel uit van deze oplossing, door de producten op de juiste manier te recyclen:

   ACT 1 - Maak een onderscheid tussen de pompen, deksels en doppen van de producten
   ACT 2 - Spoel de lege potten en flessen uit 
   ACT 3- Deponeer in de juiste recyclingbak

    

   Is de ActNow! Hairspray vegan?

   De haarspray is vrij van dierlijke ingrediënten, dit betekent dat het product vegan is. Alleen de beste kwaliteit voor jouw haren en het milieu, daar staat ActNow voor!

    

   Is de Hairspray van Indola Act Now geschikt voor mijn haren?

   De haarspray is geschikt voor alle haartypes. Als jij heel bewust etiketten afspeurt op zoek naar schadelijke ingrediënten of de herkomst, zit je met dit product ook goed. De haarspray is namelijk vrij van siliconen en dierlijke ingrediënten, dus vegan! Daarnaast is het product ook geschikt voor jou als je milieubewust bent en je bezig houdt met recyclen. Dit product is namelijk voor 97% recyclebaar, op die manier draag je een steentje bij aan een beter klimaat!

    

   Wat is de filosofie van Indola ActNow?

   Het klimaat is de laatste tijd veel in opspraak. Bedrijven willen graag hun steentje bijdragen aan het milieu en er verschijnen steeds meer milieubewuste producten op de markt. Indola is de samenwerking aangegaan met PlanetBank en wil met ActNow! haar bijdrage leveren aan een stap richting een beter klimaat. Indola heeft een duurzaam care&styling assortiment van hoge kwaliteit ontwikkeld dat het beste naar voor het brengt bij jou en het milieu. Jij maakt een geweldige en zeer bewuste keuze met Act Now, want:

   • De verpakkingen zijn tot 97% gemaakt uit gerecycleerd plastic wat weer opnieuw gerecycleerd kan worden
   • ACTNOW! Werkt samen met de Plastic Bank om te voorkomen dat 1,5 miljoen flessen dit jaar in het milieu belanden
   • Voor elke ActNow! Product dat verkocht wordt, wordt er voorkomen dat er 2 plastic flessen in het milieu terecht komen.

    

   Zijn er nog meer haarspullen van ActNow?

   De ActNow-lijn van Indola bestaat in totaal uit 12 producten, waarvan 6 haarverzorgingsproducten en 6 stylingsproducten. De haarverzorgingsproducten zijn onder te verdelen in 3 soorten: Color, Repair en Moisture.

   COLOR
   Met de ActNow Color Set kun jij met een shampoo en conditioner jouw gekleurde haren optimaal verzorgen. De haarspullen verzegelen de kleurpigment in jouw haren zodat je extra lang kunt genieten van je haarkleur.

   REPAIR
   De Repair Shampoo en Mask herstellen beschadigde haren zodat ze weer gezond en zacht aanvoelen. Je haren worden sterker en krijgen weer een mooie glans. Je kunt de set hier vinden.

   MOISTURE
   Bij de Moisture-lijn hoort de Moisture Shampoo en Spray. Je haren worden gehydrateerd en worden weer handelbaar, zacht en glanzend.

   Naast de verzorgingsproducten zijn er 6 stylingsproducten om meer textuur te geven aan je haren:

   ACTNOW Setting Spray - De settingspray gebruik je voor het stylen van je haren voor een goede basis. Het beschermt tegen hitte van de föhn en zorgt voor een subtiele hold, body en glans.

   ACTNOW Matte Wax- Een wax met semi-matte glans, die zorgt voor een sterke, herkneedbare fixatie met een droge look.

   ACTNOW Shine Wax - Toch liever glans? Ga dan voor de Shine Wax. Deze heeft een medium hold en zorgt voor een natuurlijke glans en definitie.

   ACTNOW Volume Powder - Deze Volume Powder geeft meer body en een aangenaam haargevoel. Het geeft meer volume en grip bij de aanzet van je haren.

   ACTNOW Texture Spray- Met de Texturespray creëer je extra textuur en warrig volume. Door de droge formule krijg je een subtiele grip.

   ACTNOW Hairspray- De haarlak heeft een fijne verneveling voor een droge en langdurige fixatie met een medium hold.

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de Indola ActNow! Hairspray?

   Ben je benieuwd geworden naar de haarspray en wil je deze wel eens van dichtbij zien? Of is er nog een vraag onbeantwoord gebleven? Kom eens een kijkje nemen bij ons pick-up point, dan kunnen we jou de producten van ActNow van dichtbij laten zien. Dan kunnen we al jouw vragen beantwoorden en krijg je er misschien wat meer feeling mee, bijvoorbeeld met de geur. Natuurlijk kun je ook een mail sturen naar [email protected] en we proberen zo snel mogelijk te reageren, soms zelfs buiten kantooruren. Je kunt ons ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren, dan kunnen we misschien even sparren of het product bij jouw haarwensen aansluit. We wensen je veel plezier met het shoppen van ActNow bij Haarspullen.

   De ActNow! Hairspray is verkrijgbaar in een verpakking van 300ml.

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..