BLACKFRIDAY
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Indola ActNow Matte Wax - 85ml

  19,25 14,44

  Indola ActNow Matte Wax - 85ml

  Productomschrijving

  Indola ActNow! Matte Wax geeft textuur met een semi-matte glans aan kort haar. De matte wax heeft een sterke hold, maar je kunt wel je haren re-stylen door de herkneedbare fixatie. De wax heeft geen natte look, maar juist een droge, niet-vette look en gevoel. De wax is geformuleerd met minerale bestanddelen wat jouw haren vitaal en gezond houdt. Daarnaast is de wax vrij van schadelijke ingrediënten zoals siliconen, paraffines en dierlijke ingrediënten, dus ook 100% vegan! Met deze wax kies jij niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een beter milieu. Bij aankoop van een ActNow product, wordt namelijk voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan belanden. Hierdoor maak jij een deel uit van de oplossing voor de plasticsoep, hoe gaaf is dat? ActNow! heeft als doel om te voorkomen dat er 1,5 miljoen flessen in de oceaan belanden, en daar draag jij je steentje aan bij, topper!

   

  Wat zijn de belangrijke kenmerken van de Indola Act Now! Matte Wax?

  We hebben een aantal belangrijke kenmerken over de wax van ActNow op een rijtje gezet, zodat je in een oogopslag kunt zien of dit product bij jouw haarwensen aansluit:

  • Sterke hold
  • Herkneedbare fixatie
  • Semi-matte glans
  • Voor kort haar
  • Een heel droge, niet-vette look & gevoel
  • Geformuleerd met Minerale Aarde Bestanddelen
  • Vrij van schadelijke ingrediënten
  • 100% vegan
  • 97% recyclebaar
  • Milieubewuste keuze
  • Bij aankoop van 1 ActNow-product wordt voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan belanden

   

  Hoe gebruik ik de Indola ActNow Matte Wax?

  Gebruik de wax op droog haar. Breng een klein beetje wax aan op je vingertoppen en wrijf door je handen om het op te warmen. Verdeel de wax vervolgens door je haren en style zoals gewenst. Wil je je haren re-stylen? Door de herkneedbare fixatie kun je jouw style zo veranderen!

   

  Wat is het resultaat van de matte wax van ActNow?

  Met de ActNow Matte Wax creëer je textuur met een semi-matte glans. De wax heeft een sterke hold waardoor je haren goed in model blijven zitten, maar wel kunt restylen door de herkneedbare fixatie. Je wax geeft geen wet-look, maar juist een droge, niet-vette look en gevoel.

  Wat superleuk is, is dat dit product nog een heel ander resultaat geeft die je misschien niet verwacht. Bij aankoop van deze wax, zorg jij er namelijk voor dat er 2 plastic flessen minder in de oceaan belanden. Hoe? ActNow! is de samenwerking aangegaan met Plastic Bank om te voorkomen dat er 1,5 miljoen plastic flessen in de oceaan belanden. Jij draagt dus indirect een steentje bij aan het klimaat.

   

  Hoe maak ik deel uit aan de oplossing van ActNow?

  Tegen 2050 kan er meer plastic in de oceaan zitten dan vis. Daarom zegt Indola: Time to ACT NOW! Samen kunnen we een betere wereld maken en de oplossing is dan ook heel simpel: recyclen! ActNow werkt samen met de Plastic Bank om te voorkomen dat er 1,5 miljoen flessen in de oceaan belanden. Bij aankoop van 1 ACTNOW product, wordt er voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan terecht komen. Jij maakt deel uit van deze oplossing, door de producten op de juiste manier te recyclen:

  ACT 1 - Maak een onderscheid tussen de pompen, deksels en doppen van de producten
  ACT 2 - Spoel de lege potten en flessen uit 
  ACT 3 - Deponeer in de juiste recyclingbak

   

  Is de Act Now! Wax vrij van schadelijke ingrediënten?

  Tegenwoordig speuren we steeds vaker de etiketten af om te onderzoeken hoe een product geproduceerd is en welke ingrediënten erin zitten. Maar ook of het product milieubewust is geproduceerd en of de verpakking recyclebaar is. We noemen het ook wel een stukje bewustwording. Speur jij regelmatig de etiketten af? Met dit product zit je zeker goed, want de Matte Wax van ACTNOW is vrij van:

  • Kunstmatige wax
  • Kunstmatige kleurstoffen
  • Siliconen
  • Paraffines

   

  Is de ActNow! Matte Wax vegan?

  De Matte Wax is niet alleen vrij van allerlei schadelijke ingrediënten, je zult ook geen dierlijke ingrediënten terugvinden in de wax. Dit betekent dat de wax helemaal vegan is.

   

  Wat doet de Minerale Aarde Bestanddelen in de ActNow Matte Wax voor mijn haren?

  Minerale Aarde Bestanddelen zijn ingrediënten gewonnen uit de aarde. Het voordeel van de Minerale Aarde Bestanddelen is dat het niet kunstmatig is, maar juist heel natuurlijk en mild. Voorbeelden van mineralen zijn:

  Zink (zinkoxide)- zink is een antioxidant wat je haren vitaal houdt en in goede conditie
  IJzer (ijzeroxide) - is afkomstig van een mineraal pigment wat een matterend effect geeft

  Naast deze mineralen, zit er ook castorolie in deze wax. We vertellen je er graag meer over in de volgende vraag:

   

  Wat doet de castorolie in de Matte Wax van ActNow voor mijn haren?

  Castorolie (ook wel Ricinus Seed Oil) helpt je haren soepeler te houden waardoor het minder snel breekt of beschadigd. Hierdoor houd je je haren lekker gezond, glanzend en vol volume. Daarnaast voorkomt castorolie dat je haren droog of pluizig worden.

   

  Is de Matte Wax van Indola Act Now geschikt voor mijn haren?

  De wax is vrij van allerlei schadelijke ingrediënten en hierdoor een mild stylingsproduct, daarom is de wax geschikt voor vrijwel ieder haartype. Als jij bewust kiest voor natuurlijke, vegan haarproducten zit je met deze wax helemaal goed. Heb jij dun haar? Dan raden we jou de Volume Poeder of de Texture Spray aan. Wax kan namelijk iets te zwaar zijn voor dun haar en gaan uitzakken. Ga je toch liever voor de wet-look? Bekijk dan eens dit product: ActNow Shine Wax.

   

  Wat is de filosofie van Indola ActNow?

  Het klimaat is de laatste tijd veel in opspraak. Bedrijven willen graag hun steentje bijdragen aan het milieu en er verschijnen steeds meer milieubewuste producten op de markt. Indola is de samenwerking aangegaan met PlanetBank en wil met ActNow! haar bijdrage leveren aan een stap richting een beter klimaat. Indola heeft een duurzaam care&styling assortiment van hoge kwaliteit ontwikkeld dat het beste naar voor het brengt bij jou en het milieu. Jij maakt een geweldige en zeer bewuste keuze met Act Now, want:

  • De verpakkingen zijn tot 97% gemaakt uit gerecycleerd plastic wat weer opnieuw gerecycleerd kan worden
  • ACTNOW! Werkt samen met de Plastic Bank om te voorkomen dat 1,5 miljoen flessen dit jaar in het milieu belanden
  • Voor elke ActNow! Product dat verkocht wordt, wordt er voorkomen dat er 2 plastic flessen in het milieu terecht komen.

   

  Zijn er nog meer haarspullen van ActNow?

  De ActNow-lijn van Indola bestaat in totaal uit 12 producten, waarvan 6 haarverzorgingsproducten en 6 stylingsproducten. De haarverzorgingsproducten zijn onder te verdelen in 3 soorten: Color, Repair en Moisture.

  COLOR
  Met de ActNow Color Set kun jij met een shampoo en conditioner jouw gekleurde haren optimaal verzorgen. De haarspullen verzegelen de kleurpigment in jouw haren zodat je extra lang kunt genieten van je haarkleur.

  REPAIR
  De Repair Shampoo en Mask herstellen beschadigde haren zodat ze weer gezond en zacht aanvoelen. Je haren worden sterker en krijgen weer een mooie glans. Je kunt de set hier vinden.

  MOISTURE
  Bij de Moisture-lijn hoort de Moisture Shampoo en Spray. Je haren worden gehydrateerd en worden weer handelbaar, zacht en glanzend.

  Naast de verzorgingsproducten zijn er 6 stylingsproducten om meer textuur te geven aan je haren:

  ACTNOW Setting Spray - De settingspray gebruik je voor het stylen van je haren voor een goede basis. Het beschermt tegen hitte van de föhn en zorgt voor een subtiele hold, body en glans.

  ACTNOW Matte Wax- Een wax met semi-matte glans, die zorgt voor een sterke, herkneedbare fixatie met een droge look.

  ACTNOW Shine Wax - Toch liever glans? Ga dan voor de Shine Wax. Deze heeft een medium hold en zorgt voor een natuurlijke glans en definitie.

  ACTNOW Volume Powder - De Volume Powder geeft meer body en een aangenaam haargevoel. Het geeft meer volume en grip bij de aanzet van je haren.

  ACTNOW Texture Spray - Met de Texturespray creëer je extra textuur en warrig volume. Door de droge formule krijg je een subtiele grip.

  ACTNOW Hairspray - De haarlak heeft een fijne verneveling voor een droge en langdurige fixatie met een medium hold.

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Indola ActNow! Matte Wax?

  Kom eens een kijkje nemen bij ons pick-up point, dan kunnen we jou de Matte Wax van dichtbij laten zien. Dan krijg je er misschien wat meer feeling mee en worden direct al jouw vragen beantwoord. En wat superhandig is: je kunt meteen afnemen! Je kunt ook je vraag mailen naar [email protected] en we proberen zo snel mogelijk te reageren. Soms zelfs buiten kantooruren. Je kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren, dan kunnen we telefonisch sparren of dit product bij jouw haarwensen aansluit. We wensen je veel plezier met het shoppen van ActNow bij Haarspullen.

  De ActNow! Matte Wax is verkrijgbaar in een verpakking van 85ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Geeft het haar stevigheid,prettig in gebruik, kleurloos en blijkt niet plakkerig. Wel nog even wennen hoeveel je nodig hebt.
  Gepost door: titiameulendijks op 15 Maart 2021

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou