• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Indola ActNow Shine Wax - 85ml

   19,25 11,25

   Indola ActNow Shine Wax - 85ml

   Productomschrijving

   Indola ActNow! Shine Wax geeft definitie en textuur met een natuurlijke glans aan kort haar. De shine wax heeft een medium hold waardoor je je haren kunt restylen of herkneden. Met de shine wax creëer je in een handomdraai de ‘wet-look’ die door de medium hold lang in model blijft zitten. De formule is 100% vegan en vrij van allerlei schadelijke ingrediënten, zoals siliconen en paraffine. Alleen de beste kwaliteit voor je haren! Maar…. Je kiest met dit product niet alleen voor kwaliteit, maar ook nog eens heel milieubewust. De verpakking is namelijk gemaakt van gerecycleerd plastic en weer voor 97% recyclebaar. Daarnaast wordt bij aankoop van 1 ActNow product voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan belanden.

    

   Wat zijn de belangrijke kenmerken van de Indola Act Now! Shine Wax?

   Wil je nog meer te weten komen over de Shine Wax van ActNow? We hebben alle belangrijke kenmerken voor je op een rijtje gezet zodat je dit product nog beter leert kennen:

   • Medium hold
   • Creëer herkneedbare vormen
   • Zorgt voor een natuurlijke glans
   • Geeft meer definitie aan je haren
   • 100% vegan
   • pH-waarde: 5.0 - 5.5
   • Gemaakt van 97% gerecycleerd plastic…
   • …En weer voor 97% recycleerbaar
   • Vrij van schadelijke ingrediënten
   • Geformuleerd met Glycerine
   • Milieubewuste keuze
   • Bij aankoop van 1 ActNow product wordt voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan belanden

    

   Hoe gebruik ik de Indola ActNow Shine Wax?

   Verwarm een klein beetje wax door het tussen je handpalmen te wrijven. Verdeel vervolgens de wax over droog of handdoekdroge haren. Style en creëer je look zoals gewenst. De wax kun je herkneden, je kunt dus gemakkelijk je haren re-stylen. Handig!

    

   Wat is het resultaat van de glanzende wax van ActNow?

   Met de Shine Wax creëer je textuur en definitie. De wax geeft je haren meer definitie en een natuurlijke glans. Door de medium hold blijven jouw haren in model zitten, maar kun je het ook restylen aangezien het een herkneedbare formule heeft. Daarnaast bevat de wax Glyerine, wat vocht aantrekt en vasthoudt. Hierdoor kun je de look met deze wax ook wel de ‘wet-look’ noemen. Wat ook een leuk bijkomend resultaat is, is dat je indirect een steentje bijdraagt aan het klimaat. Bij aanschaf van 1 ACTNOW-product zorg je er namelijk voor dat er 2 plastic flessen minder in de oceaan belanden. Hoe? ActNow is de samenwerking aangegaan met Plastic Bank met als doel dat er 1,5 miljoen minder flessen in de oceaan terecht komen. Met de Shine Wax ga je dus niet alleen voor kwaliteit, maar kies je ook superbewust!

    

   Hoe maak ik deel uit aan de oplossing van ActNow?

   Indola's doel met deze lijn is: Time to ACT NOW! Want tegen 2050 kan er meer plastic in de oceaan zitten dan vis. De oplossing is heel simpel: recyclen. ActNow werkt samen met de Plastic Bank om te voorkomen dat er 1,5 miljoen flessen in de oceaan belanden. Bij aankoop van 1 ACTNOW product, wordt er voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan terecht komen. Jij maakt deel uit van deze oplossing, door de producten op de juiste manier te recyclen:

   ACT 1 - Maak een onderscheid tussen de pompen, deksels en doppen van de producten
   ACT 2 - Spoel de lege potten en flessen uit
   ACT 3 - Deponeer in de juiste recyclingbak

   Samen kunnen we een betere wereld maken, we got this!

    

   Is de Act Now! Wax vrij van schadelijke ingrediënten?

   En hoe! Scan jij regelmatig de etiketten, op zoek naar de ingrediëntenlijst en hoe een product geproduceerd is? Dan zit je met de producten van ActNow goed, want deze zijn namelijk allemaal vrij van:

   • Siliconen
   • Paraffine oliën
   • Kunstmatige wax
   • Kunstmatige kleurstoffen

    

   Is de ActNow! Shine Wax vegan?

   Wat je ook niet terugvindt in de producten van ActNow, zijn dierlijke ingrediënten. Kortom: de ACTNOW Shine Wax is 100% vegan!

    

   Wat doet de Glycerine in de ActNow Shine Wax voor mijn haren?

   Glycerine wordt gewonnen uit plantaardige olie. Het is een ‘humectant’, dit is een ingrediënt die vocht aantrekt en vasthoudt. Glycerine is geschikt voor alle haartypes en heeft de volgende kenmerken:

   • Plantaardige olie
   • Humectant
   • Trekt vocht aan en houdt deze vast
   • Het heeft een herstellende werking
   • Anti-pluis
   • Glycerine verhelpt roos
   • Gaat droog haar tegen

    

   Is de Shine Wax van Indola Act Now geschikt voor mijn haren?

   Aangezien de Shine Wax vrij is van allerlei schadelijke en dierlijke ingrediënten, is het een milde wax die geschikt is voor alle haartypes. Ga je toch liever voor de matte look? Bekijk dan eens dit product: ActNow Matte Wax.

    

   Wat is de filosofie van Indola ActNow?

   Het klimaat is de laatste tijd veel in opspraak. Bedrijven willen graag hun steentje bijdragen aan het milieu en er verschijnen steeds meer milieubewuste producten op de markt. Indola is de samenwerking aangegaan met PlanetBank en wil met ActNow! haar bijdrage leveren aan een stap richting een beter klimaat. Indola heeft een duurzaam care&styling assortiment van hoge kwaliteit ontwikkeld dat het beste naar voor het brengt bij jou en het milieu. Jij maakt een geweldige en zeer bewuste keuze met Act Now, want:

   • De verpakkingen zijn tot 97% gemaakt uit gerecycleerd plastic wat weer opnieuw gerecycleerd kan worden
   • ACTNOW! Werkt samen met de Plastic Bank om te voorkomen dat 1,5 miljoen flessen dit jaar in het milieu belanden
   • Voor elke ActNow! Product dat verkocht wordt, wordt er voorkomen dat er 2 plastic flessen in het milieu terecht komen.

    

   Zijn er nog meer haarspullen van ActNow?

   De ActNow-lijn van Indola bestaat in totaal uit 12 producten, waarvan 6 haarverzorgingsproducten en 6 stylingsproducten. De haarverzorgingsproducten zijn onder te verdelen in 3 soorten: Color, Repair en Moisture.

   COLOR
   Met de ActNow Color Set kun jij met een shampoo en conditioner jouw gekleurde haren optimaal verzorgen. De haarspullen verzegelen de kleurpigment in jouw haren zodat je extra lang kunt genieten van je haarkleur.

   REPAIR
   De Repair Shampoo en Mask herstellen beschadigde haren zodat ze weer gezond en zacht aanvoelen. Je haren worden sterker en krijgen weer een mooie glans. Je kunt de set hier vinden.

   MOISTURE
   Bij de Moisture-lijn hoort de Moisture Shampoo en Spray. Je haren worden gehydrateerd en worden weer handelbaar, zacht en glanzend.

   Naast de verzorgingsproducten zijn er 6 stylingsproducten om meer textuur te geven aan je haren:

   ACTNOW Setting Spray- De settingspray gebruik je voor het stylen van je haren voor een goede basis. Het beschermt tegen hitte van de föhn en zorgt voor een subtiele hold, body en glans.

   ACTNOW Matte Wax - Een wax met semi-matte glans, die zorgt voor een sterke, herkneedbare fixatie met een droge look.

   ACTNOW Shine Wax - Toch liever glans? Ga dan voor de Shine Wax. Deze heeft een medium hold en zorgt voor een natuurlijke glans en definitie.

   ACTNOW Volume Powder- De Volume Powder geeft meer body en een aangenaam haargevoel. Het geeft meer volume en grip bij de aanzet van je haren.

   ACTNOW Texture Spray - Met de Texturespray creëer je extra textuur en warrig volume. Door de droge formule krijg je een subtiele grip.

   ACTNOW Hairspray - De haarlak heeft een fijne verneveling voor een droge en langdurige fixatie met een medium hold.

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de Indola ActNow! Shine Wax?

   Is er nog een vraag onbeantwoord gebleven over de Shine Wax van ActNow? Of twijfel je tussen de Shine Wax of de Matte Wax? Neem gerust contact met ons op, want we helpen je graag verder! Je kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren, dan kunnen we misschien even sparren. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar [email protected] en we proberen zo snel mogelijk te reageren, soms zelfs buiten kantooruren. In de buurt van Zwolle? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons pick-up point. Dan kunnen we jou de producten van ActNow eens van dichtbij laten zien en al jouw vragen beantwoorden. Dan krijg je er misschien wat meer feeling mee, bijvoorbeeld met de geur. En wat superhandig is: je kunt meteen afnemen! We wensen je veel plezier met het shoppen van ActNow bij Haarspullen.

   De ActNow! Shine Wax is verkrijgbaar in een verpakking van 85ml.

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 1 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5
   Heerlijk product zowel gebruik als geur
   Gepost door: mutzziesplace op 15 Maart 2021