• Incl.Excl.
  BTW
 • GIFTS
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Attitude Super Leaves Natural Deodorant Lemon - 85gr

   9,95

   Attitude Super Leaves Natural Deodorant Lemon - 85gr

   Productomschrijving

   Super Leaves Natural Deodorant Lemon Leaves is een natuurlijke deodorant verrijkt met citroenbladextract, bekend om zijn zuiverende eigenschappen. De heerlijke aroma doet denken aan Earl Grey-thee en verse komkommer. 

   Attitude Super Leaves deodorant is een plasticvrije natuurlijke deodorant waarbij gebruik gemaakt wordt van een innovatieve biologische afbreekbare verpakking van volledig papier. Een geweldig design waarbij er ingestoken is op plasticvermindering. Zorg voor de aarde en zorg voor je lichaam is iets waar je dagelijks mee in aanraking komt. De aluminiumvrije deodorant van Super Leaves Natural is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals arrowroot (pijlwortel) en maïzena die er voor zorgen dat vocht geabsorbeerd wordt en onaangename geuren op natuurlijke wijze wordt geëlimineerd. De deodorant is EWG-geverifieerd en biedt langdurige bescherming, zonder dat het natuurlijke temperatuurregulerende zweetsysteem van het lichaam verstopt wordt.

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Deo Lemon Leaves

   In je zoektocht naar een aluminiumvrije deo zonder andere troep, ben je op de de Lemon Leaves terecht gekomen. Om zeker te weten of dit de juiste variant is en aansluit bij je eisen die jij aan een goede deodorant stelt, hebben wij een aantal belangrijke kenmerken op een rijtje gezet voor je.

   • De verpakking is plastic- en aluminiumvrij
   • De verpakking is biologisch afbreekbaar
   • Op basis van ARROWROOT
   • EWG-geverifieerd
   • Biedt een langdurige bescherming tegen onaangename geuren
   • Aroma van Earl Grey-Thee en verse komkommer
   • De deo is verrijkt met citroenbladextract, bekend om zijn zuiverende eigenschappen
   • Handig meeneem formaat
   • Hypoallergeen
   • Cruelty-free
   • Vegan

    

   Is de Attitude Deodorant natuurlijk?

   EWG is gestart om bedrijven ertoe aan te zetten gezondere en veiligere producten te maken. De Super Leaves Deo voldoet aan het EWG certificaat. Dat wil zeggen dat het een veilig product is; het voldoet aan de strenge normen van EWG en is vrij van schadelijke chemicaliën. Er ontstaat volledige transparantie. Een product met een EWG-goedkeuring geeft zekerheid en vertrouwen. 

    

   Is de natuurlijke Deodorant met Lemon Leaves vegan?

   In je zoektocht naar een deodorant zonder troep, ben je op de deo terecht gekomen van Attitude. Wellicht vindt je het belangrijk dat met de deodorant die jij gebruikt niet getest is op dieren, oftewel cruelty free. We kunnen je geruststellen want de Lemon leaves is volledig vegan. Wil je graag een stapje verder en wil je ook dat er geen dierlijke ingrediënten zijn gebruikt zoals bijenwas? Ook dan zit je helemaal goed met deze natuurlijke deodorant. Yes, dat is het zeker. Daarnaast is het ook cruelty-free! :)

    

   Is de natural Deo van Attitude vrij van aluminium en en aluminiumzouten?

   Er wordt steeds meer bekend rondom ingrediënten die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Zo ook aluminium en aluminiumzouten, hoewel er eerst wat vaagheid was wordt het steeds duidelijker. Er is een link met kanker, iets wat je natuurlijk wil vermijden. Je zal dan helemaal in je sas zijn met deze Deodorant van Attitude, want ja hij is volledig aluminium- en aluminiumzoutvrij.

    

   Hoe gebruik ik de Super Leaves Deodorant?

   De verpakking is biologisch afbreekbaar en wanneer je deksel eraf haalt, kun je voorzichtig via de onderkant drukken om de deodorant te kunnen gebruiken, deze komt dan omhoog. Warm deze dan kort op de huid even op, dan is de deodorant vervolgens gemakkelijker te gebruiken.

    

   Zijn er meer verzorgingsproducten die aansluiten bij de geur van de Regenerating Deodorant?

   Wellicht vindt je het fijn om verzorgingsproducten te gebruiken diezelfde heerlijke, natuurlijke geur hebben. Er zijn dus absoluut andere fijne verzorgingsproducten van Attitude de naadloos aansluiten bij deze volledig vrije deodorant op basis van arrowroot? Op deze manier creëer je de allesomvattende omstandigheden voor je huid. Hieronder meerdere verzorgingsproducten die regenererend werken:

    

   Heb je na het lezen over de Deodorant van Super Leaves nog vragen?

   Of twijfel je of het product iets voor jou is? Geen probleem! Wij van Haarspullen staan graag voor je klaar om professioneel advies te geven. We staan voor kwaliteit en gunnen jou het beste product dat we je kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op, we zijn tijdens kantooruren te bereiken via de telefoon en mail; [email protected] 

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..