• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Attitude Super Leaves Natural Deodorant Red Vine - 85gr.

   9,95

   Attitude Super Leaves Natural Deodorant Red Vine - 85gr.

   Productomschrijving

   Super Leaves Natural Deodorant Red Vine Leaves is een natuurlijke deodorant dat voedende extracten, antioxidanten en anti-aging eigenschappen bevat. De heerlijke geur doet denken aan fruitige bessen. 

   Attitude Super Leaves deodorant is een plasticvrije natuurlijke deodorant waarbij gebruik gemaakt wordt van een innovatieve biologische afbreekbare verpakking van volledig papier. Een geweldig design waarbij er ingestoken is op plasticvermindering. Zorg voor de aarde en zorg voor je lichaam is iets waar je dagelijks mee in aanraking komt. De aluminiumvrije deodorant van Super Leaves Natural is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals arrowroot (pijlwortel) en maïzena die er voor zorgen dat vocht geabsorbeerd wordt en onaangename geuren op natuurlijke wijze wordt geëlimineerd. De deodorant is EWG-geverifieerd en biedt langdurige bescherming, zonder dat het natuurlijke temperatuurregulerende zweetsysteem van het lichaam verstopt wordt.

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Deo Red Vine Leaves?

   In je zoektocht naar een effectieve deodorant die ook natuurlijk is en vrij van schadelijke stoffen kwam je bij de Red Vine Leaves deo uit. Om er zeker van te zijn of de Red Vine aansluit bij de eisen die jij aan een deo stelt hebben een lijstje voor je gemaakt waar de belangrijke punten van de Red Vine Deodorant.

   • De verpakking is plastic- en aluminiumvrij
   • De verpakking is biologisch afbreekbaar
   • EWG-geverifieerd
   • Op basis van ARROWROOT
   • Biedt een langdurige bescherming tegen onaangename geuren
   • De deo ruikt heerlijk naar fruitige bessen
   • Bevat antioxidanten en anti-aging eigenschappen
   • Handig meeneem formaat
   • Hypoallergeen
   • Cruelty-free
   • Vegan
   • Vrij van parabenen, triclosan, steareths, ftalaten, talkpoeder of kunstmatige kleurstoffen die in traditionele deodorants en antitranspiratiemiddelen voorkomen

    

   Is de Attitude Deodorant natuurlijk?

   Er zijn een hoop deo's die claimen natuurlijk te zijn en dat zijn ze niet volledig. Of deo's die etiketten bevatten die zeggen dat ze aluminium vrij zijn en bevatten toch aluminiumzouten. De deodorant met Rode Wijnbladeren is volledig natuurlijk en bevatten verder geen schadelijke ingrediënten. Dus geen aluminium(zouten), andere kankerverwekkende stoffen en hormoonverstoorders. Deze deo is absoluut veilig. 

   EWG is gestart om bedrijven ertoe aan te zetten gezondere en veiligere producten te maken. De Super Leaves Deo voldoet aan het EWG certificaat. Dat wil zeggen dat het een veilig product is; het voldoet aan de strenge normen van EWG en is vrij van schadelijke chemicaliën. Er ontstaat volledige transparantie. Een product met een EWG-goedkeuring geeft zekerheid en vertrouwen. 

    

   Is de natuurlijke Deodorant met Red Vine Leaves vegan?

   In je zoektocht naar een natuurlijke deodorant, ben je wellicht ook bewust opzoek naar een natuurlijke doe die vegan is. Je zit dan met de Red Vine Deo helemaal goed, deze deodorant is namelijk vegan en cruelty free. Attitude heeft het officiële PETA certificatie. Yes, dat is het zeker. Daarnaast is het ook cruelty-free! Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten waarmee getest is op dieren. Je zit helemaal goed met deze vegan deo!

    

   Is de natural Deo van Attitude vrij van aluminium en en aluminiumzouten?

   Een deo die volledig vrij is van aluminium en aluminiumzouten, dat is wat je wilt. Vaak heb je deo's die zeggen dat ze vrij zijn van aluminium, echter bevatten ze nog steeds aluminiumzouten. Je wilt dit absoluut niet, wat begrijpelijk is. De Red Vine Deo is bevat geen van beide ingrediënten. Verder bevat deze deo ook geen andere kankerverwekkende stoffen of andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je algehele gezondheid. Oftewel ja, de Red Vine Deodorant is volledig aluminium- en aluminiumzoutvrij.

    

   Hoe gebruik ik de Super Leaves Deodorant?

   De verpakking is biologisch afbreekbaar en wanneer je deksel eraf haalt, kun je voorzichtig via de onderkant drukken om de deodorant te kunnen gebruiken, deze komt dan omhoog. Warm deze dan kort op de huid even op, dan is de deodorant vervolgens gemakkelijker te gebruiken.

    

   Zijn er meer verzorgingsproducten die aansluiten bij de geur van de Rode Wijnbladeren Deodorant?

   Wellicht wil je graag verzorgingsproducten gebruiken diezelfde heerlijke, natuurlijke geur hebben. Of wellicht dat je alles uit de deur hebt gedaan, of wat doen en volledig gaan voor veilige verzorgingsproducten. Er zijn dus absoluut andere fijne verzorgingsproducten van Attitude die naadloos aansluiten bij deze natuurlijke deodorant op basis van Arrowroot. Op deze manier creëer je de allesomvattende omstandigheden voor je huid. Hieronder meerdere verzorgingsproducten die kalmerend werken:

    

    

   Heb je na het lezen over de Deodorant van Super Leaves nog vragen?

   Of twijfel je of het product iets voor jou is? Geen probleem! Wij van Haarspullen staan graag voor je klaar om professioneel advies te geven. We staan voor kwaliteit en gunnen jou het beste product dat we je kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op, we zijn tijdens kantooruren te bereiken via de telefoon en mail; [email protected] 

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..