Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Attitude Super Leaves Natural Deodorant Unscented - 85g

  0,- 9,95

  Attitude Super Leaves Natural Deodorant Unscented - 85g

  Productomschrijving

  Super Leaves Natural Deodorant Unscented is verrijkt met groene thee-extract. Dit maakt de deodorant bijzonder verzorgend dankzij de antioxiderende en kalmerende eigenschappen. De deostick is geurloos

  Attitude Super Leaves deodorant is een plasticvrije natuurlijke deodorant waarbij gebruik gemaakt wordt van een innovatieve biologische afbreekbare verpakking van volledig papier. Een geweldig design waarbij er ingestoken is op plasticvermindering. Zorg voor de aarde en zorg voor je lichaam is iets waar je dagelijks mee in aanraking komt. De aluminiumvrije deodorant van Super Leaves Natural is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals arrowroot (pijlwortel) en maïzena die er voor zorgen dat vocht geabsorbeerd wordt en onaangename geuren op natuurlijke wijze wordt geëlimineerd. De deodorant is EWG-geverifieerd en biedt langdurige bescherming, zonder dat het natuurlijke temperatuurregulerende zweetsysteem van het lichaam verstopt wordt.

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Deo Unscented?

  In je zoektocht naar een volledig natuurlijke deodorant die ook geen geur heeft ben je terecht gekomen op de Unscented variant van Attitude. Wellicht dat je nog meer belangrijke punten hebt waar je deo aan moet voldoen, lees verder en ontdek of onderstaande punten overeenkomt met jouw punten.

  • De verpakking is plastic- en aluminiumvrij
  • De verpakking is biologisch afbreekbaar
  • Op basis van ARROWROOT
  • EWG-geverifieerd
  • Biedt een langdurige bescherming tegen onaangename geuren
  • De deostick is geurloos
  • Antioxidantrijke groene thee extract
  • De deo is bijzonder verzorgend en kalmerend voor de huid
  • Handig meeneem formaat
  • Hypoallergeen
  • Cruelty-free
  • Vegan

   

  Is de Attitude Deodorant natuurlijk?

  EWG is gestart om bedrijven ertoe aan te zetten gezondere en veiligere producten te maken. De Super Leaves Deo voldoet aan het EWG certificaat. Dat wil zeggen dat het een veilig product is; het voldoet aan de strenge normen van EWG en is vrij van schadelijke chemicaliën. Er ontstaat volledige transparantie. Een product met een EWG-goedkeuring geeft zekerheid en vertrouwen. 

   

  Is de natuurlijke Deodorant Unscented vegan?

  Steeds meer mensen willen graag verzorgingsproducten die vegan zijn, of in elk geval cruelty free. We kunnen je blij maken met het feit dat de Unscented deo is zowel vegan als cruelty free. Dit houdt in dat de deodorant geen dierlijke stoffen bevat en dat er geen testen zijn gedaan op dieren met zowel het product als de ingrediënten die gebruikt zijn. Dus yes, het is zeker vegan en het is ook cruelty-free! :)

   

  Is de natural Deo van Attitude vrij van aluminium en en aluminiumzouten?

  Ja, volledig aluminium- en aluminiumzoutvrij. Je kan deze Unscented Deodorant met een gerust hart gebruiken. Want de deodorant is niet alleen vrij van deze schadelijke ingrediënten, maar ook is deze Unscented Deodorant vrij van andere (mogelijke) schadelijke ingrediënten.

   

  Hoe gebruik ik de Super Leaves Deodorant?

  De verpakking is biologisch afbreekbaar en wanneer je deksel eraf haalt, kun je voorzichtig via de onderkant drukken om de deodorant te kunnen gebruiken, deze komt dan omhoog. Warm deze dan kort op de huid even op, dan is de deodorant vervolgens gemakkelijker te gebruiken.

   

  Heb je na het lezen over de Deodorant van Super Leaves nog vragen?

  Of twijfel je of dit product iets voor jou is? Geen probleem! Wij van Haarspullen staan graag voor je klaar om professioneel advies te geven. We staan voor kwaliteit en gunnen jou het beste product dat we je kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op, we zijn tijdens kantooruren te bereiken via de telefoon en mail; [email protected] 

  Toon meer

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou