• Incl.Excl.
  BTW
 • GIFTS
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Attitude Blooming Belly Natural Cream for Tired Legs - 150ml

   12,99

   Attitude Blooming Belly Natural Cream for Tired Legs - 150ml

   Productomschrijving

   Attitude Blooming Belly Natural Cream for Tired Legs is een natuurlijke cream voor gezwollen benen. Opgezwollen benen en voeten is een veel voorkomende kwaal tijdens de zwangerschap, dat betekend echter niet dat je het maar moet ondergaan. Verlicht je benen en voeten met de Tired Legs Cream die snel geabsorbeerd wordt in je huid, niet vet is en ervoor zorgt dat je benen dankzij de munt geur gestimuleerd worden. Dankzij arganolie wordt de vochtgehalte in je huid op peil gehouden, en krijg je ook een gladde huid waarbij de elasticiteit ook ondersteunt wordt. 

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Tired Legs Cream van ATTITUDE?

   In je zoektocht naar natuurlijke cream voor vermoeide benen ben je op de Tired Legs gekomen van Attitude. Wij hebben de belangrijkste kenmerken voor je op een rij gezet, zodat je vrij snel ontdekt of deze cream voor je benen en voeten ook echt aansluit bij de eisen en wensen die jij hebt opgesteld waar het aan moet voldoen. 

   • Vrij van schadelijke stoffen 
   • Een lichtgewicht cream, dit niet vettig is en een Silk-achtige textuur is
   • Bevat alleen plantaardige en minerale ingrediënten
   • Bevat ook arganolie
   • Een heerlijke natuurlijke, frisse munt geur
   • Munt zorgt voor een verkoelend effect
   • Hypoallergeen
   • Cruelty free en VEGAN
   • EWG en Ecologo gecertificeerd
   • Verpakking gemaakt van gerecycled HDPE#2 plastic. Na gebruik weer gemakkelijk te recyclen waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen
   • Vrij van PEGs, een emulgator die is verontreinigd met kankerverwekkende chemicaliën (1,4-dioxane and ethylene oxide)
   • Vrij van potentieel schadelijke conserveermiddelen zoals phenoxyethanol, parabens, formaldehyde or formaldehyde-releasers, benzyl alcohol, and MIT.

    

   Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van de Blooming Belly Tired Legs?

   Deze volledig veilige Tired Legs Cremè bevat arganolie, menthol en empetrum nigrum juice. Wat deze ingrediënten precies doen voor je huid? Lees snel verder en ontdek!

   Arganolie zorgt ervoor dat je huid haar elasticiteit en stevigheid behoudt. Wat natuurlijk super fijn is als je opgezwollen benen en voeten hebt. 

   Menthol zorgt niet alleen voor die heerlijke, frisse geur. Het doet ook zeker iets voor je benen en voeten. Menthol zorgt er namelijk voor een cooling effect, en als je opgezwollen benen hebt dan dan is die verkoeling precies wat je nodig hebt.

   Empetrum nigrum juice zorgt ervoor dat je bloedcirculatie gestimuleerd wordt, wat ervoor zorgt dat het gevoel van vermoeide benen afneemt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je huidtint verbetert wordt, weer een heerlijke glow op je benen!

    

   Bevat de natuurlijke Blooming Belly Vermoeide Benen ook sulfaten, parabenen of andere verdachte ingrediënten?

   Nee, en daar kunnen we enorm resoluut in zijn. Het team van ATTITUDE doet er alles om al hun producten veilig te maken voor het hele gezin. Ze zijn begonnen als huishoudelijk merk. Waarom? In schoonmaakmiddelen zitten altijd chemische ingrediënten in en als er dan een baby rond scharrelt en overal aantikt, dat wil je verkomen! Ze zijn nu een compleet merk geworden voor het hele gezin met alleen maar veilige ingrediënten! Ook natuurlijke ingrediënten die eventueel schadelijk kunnen zijn vermijden ze, je zit dus absoluut safe met de bodylotion van ATTITUDE.

    

   Bevat de Zwangerschap Vermoeide Benen Lotion ook parfum?

   We worden met z'n allen steeds meer en meer bewust van wat we eigenlijk gebruiken en op onze lichamen smeren. De vraag of de Tired Legs Cream ook parfum bevat is dan ook alleen maar positief. Hoewel de Vermoeide Benen Cream een heerlijke muntgeur heeft, bevat het geen parfum. Dankzij het actieve bestanddeel menthol zit er automatische een heerlijke frisse muntgeur aan. Dit ingrediënt is natuurlijk en is op geen enkele wijze (eventueel) schadelijk voor jou of je baby. Attitude test namelijk ook natuurlijke ingrediënten, om te zien of ze eventueel schadelijk kunnen zijn. Het team van ATTITUDE doet er dus echt alles aan om veilige verzorging op de markt te brengen voor het hele gezin!

    

   Is de Vermoeide Benen Cream van Attitude ook VEGAN en cruelty free?

   Wellicht dat je het belangrijk vindt dat deze Lotion cruelty free is, of wil je graag een VEGAN verzorgingsproduct.  De Tired Legs Cream is volledig cruelty free, wat inhoudt dat er niet getest is op dieren. Niet met het product zelf of de ingrediënten ervan. Ook is het volledig VEGAN, wat betekend dat er geen dierlijke ingrediënten inzitten zoals wolvet. Het is zelfs zo dat Attitude officieel PETA gecertificeerd is! 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de Blooming Belly Tired Legs voor zwangere dames?

   Vermoeide en opgezwollen benen en voeten is geen pretje tijdens de zwangerschap. Je wilt er wat aan doen, en het klinkt ook allemaal erg goed wat je vandaag hebt gelezen. Echter zit je nog met een dringende vraag die je graag beantwoord wilt voordat je daadwerkelijk gaat bestellen. En dat is alleen maar goed, beter goed geïnformeerd een aankoop doen dan zomaar wat bestellen en er spijt van hebben. Je kan geheel kosteloos contact opnemen met ons lieftallige team. Bel ons team tijdens kantooruren of stuur een mail naar [email protected] Wij zullen er alles aan doen om een stapje dichterbij de juiste keuze voor jou te brengen :)

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..