• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Attitude Little Ones Baby Vloeibaar Wasmiddel Parfumvrij - 1050ml

   11,79

   Attitude Little Ones Baby Vloeibaar Wasmiddel Parfumvrij - 1050ml

   Productomschrijving

   Attitude Baby Vloeibaar Wasmiddel Parfum Vrije is een 100% veilige wasmiddel voor de allerkleinste en allergevoeligste babies. Dit wasmiddel is niet alleen van parfum en kleurstoffen, maar ook enzymen en andere kankerverwekkende stoffen en hormoonverstoorders. Elk ingrediënt in dit wasmiddel is met uiterste zorgt gekozen, het is niet schadelijk en er is ook geen mogelijkheid op irritaties voor de allergevoeligste huid, die van een baby. Een absolute must have voor alle moeders en mom to be's!

    

   Wat is het verschil met attitude wasmiddel en andere wasmiddelen?

   Het verschil met het wasmiddel van Attitude en het wasmiddel van andere merken zijn de ingrediënten. Attitude gebruikt alleen veilige ingrediënten die getest zijn en volledig veilig. Ook gebruiken ze ook alleen natuurlijke ingrediënten voor hun producten. 

   Attitude heeft officieel certificaties voor EWG, ECOLOG en PETA. Hoewel zowel Attitude als andere merken werken met anionische en niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, zit het verschil in de oorsprong van de het ingrediënt waar mee gewerkt wordt. Hieronder volgt een duidelijke uitleg in het verschil. Attitude bevat geen enzymen, fosfaten en andere kankerverwekkende stoffen. Dit is wel het geval van andere merken. Ook als er 0% parfum inzit en/of 0% kleurstoffen. 

   Daarnaast wordt er met wasmiddelen gebruikt gemaakt van anionische en niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen gewerkt. Heel makkelijk gezegd zorgt dit ervoor dat water niet een bolletje wordt, maar maar gemengd wordt met andere producten zodat het tot in de vezel kan doordringen van de babykleertjes. Het moet een waterige substantie worden. Anioische en niet-ionisch heeft betrekking op de elektrische lading.

   Anionisch actieve-stoffen zorgt ervoor dat het een waterige substantie wordt en kan overal goed verspreid worden in de kleertjes en heeft reinigende eigenschappen en geven veel schuim. 

   Niet-ionische actieve-stoffen zijn laag schuimend en dit wordt onder andere gebruikt in wasmiddelen en glansspoelmiddelen. Het heeft geen elektrische lading en hierdoor zijn ze tegen waterhardheid bestand en maakt het schoon op de meeste oppervlaktes. 

    

    

   Is het natuurlijke wasmiddel ook geschikt voor de gevoelige babyhuid?

   Absoluut. Het team van attitude vind het belangrijk dat al hun producten voor iedereen te gebruiken zijn. Ze laten altijd alles onafhankelijk testen door wetenschappers, daarnaast werken ze samen met dermatologen, zodat de producten ook geschikt zijn voor de meest gevoelige babyhuid. Dit houdt ook in dat ze natuurlijke ingrediënten dermatologisch testen, hierdoor zijn de wasmiddelen van Attitude ook geschikt voor de allergevoeligste huidjes.    Is de Peer/Nectarine Wasmiddel ook dermatologisch getest?

   Yes, naast het feit dat ze alles laten testen door onafhankelijke wetenschappers, werkt het team van Attitude ook samen met dermatologen. Dit doen zodat ze er zeker van zijn dat alle ingrediënten die getest zijn en veilig bevonden, ook geschikt zijn voor de allergevoeligste onder ons. Een ingrediënt kan namelijk wel veilig zijn en natuurlijk, toch kan het soms in de meest extreme gevallen irritatie opleveren. Dat is precies wat het team wilt, alle mogelijkheden wegnemen zodat een ieder veilig en prettig Attitude Baby Laundry kan gebruiken. 

    

    

   Was ik mijn babykleren met een hypoallergeen wasmiddel als ik de Attitude Wasmiddel gebruik?

   Hypoallergene wasmiddel houdt in dat er geen geen allergische reacties kunnen plaatsvinden bij het gebruik van het betreffende product. In de meeste wasmiddelen die je gewoon in de winkel koopt bevatten enzymen, deze enzymen verteren het vuil dat in je was zit. Op deze wijze worden de kleren schoon, als er enzymen achterblijven in de kleding dan kunnen er allergische reacties plaatsvinden. Het baby wasmiddel van Attitude bevatten geen enzymen, het wasmiddel is gemaakt op basis van plantaardige en minerale grondstoffen. Ze zijn verder vrij van fosfaten, kleurstoffen of optische witmakers. Dit wasmiddel met een natuurlijke geur van nectar/peer is geschikt voor het hele gezin, maar in het specifiek voor babies. 

    

    

    

   Kan ik dit wasmiddel ook gebruiken als ik met koud water wilt wassen?

   Sommigen dames wassen graag op lage temperaturen. Hoewel dit af te raden is bij babykleding, omdat minimaal 60 graden ervoor zorgt dat alle bacteriën gedood worden kan het wasmiddel van Attitude zelfs gebruikt worden op koude temperaturen. Het maakt de kleding dus wel degelijk schoon. Koud water is beter voor het milieu, hogere temperaturen zijn beter voor de baby. Ook kan je de kleren in de zon leggen, die zorgt er ook voor dat alle bacteriën gedood worden. 

    

    

   Bevat dit natuurlijke wasmiddel voor babies ook parfum?

   We willen soms wel een fijn geurtje, natuurlijk uiteraard maar geen parfum. Of soms helemaal geen geur. Dit wasmiddel bevat geen parfum, dit is namelijk schadelijk voor de gezondheid van je kleine wondertje. Ook heeft dit wasmiddel voor babies geen natuurlijk geur. Wil je echter toch een geur in je wasmiddel, die uiteraard natuurlijk is? Dan raden we de Wasmiddel Peach/Nectar aan. 

    

    

   Is dit wasmiddel van Attitude volkomen veilig?

   Het wasmiddel met de natuurlijke geur peer/nectar is volkomen veilig. Het bevat in totaal maar 7 ingrediënten, er zitten dus alleen maar nodige ingrediënten in. Ze houden het heerlijk simpel. Je hoeft je geen zorgen te maken over enzymen die achter kunnen blijven en kunnen gaan irriteren, of überhaupt gevoelige of niet natuurlijke ingrediënten die schadelijk kunnen zijn of irriterend voor de meest gevoelige huid!
   Dit baby wasmiddel is aboluut een must have voor iedere moeder, en kan ook zeker voor het hele gezin gebruikt worden :) Weer een stap dichterbij een huis met alleen maar veilige producten voor het hele gezin.   Is dit wasmiddel ook vegan en cruelty free?

   Wellicht dat je het belangrijk vindt dat het wasmiddel vegan en cruelty free zijn. Oftewel het product of de ingrediënten zijn niet getest op dieren, en het bevat geen enkele dierlijke ingrediënten. En dat is het geval bij de Attitude baby wasmiddel. Ze houden het veilig en leuk voor mens, dier en natuur. Er wordt dus op alle mogelijke manieren gekeken naar een product die geen afbraak doet op geen enkele wijze aan de mens, dier of natuur. 

    

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de vloeibare baby wasmiddel?

   Ben je na het lezen van bovenstaande informatie er nog steeds niet helemaal uit of dit het juiste wasmiddel is voor je baby, of zit je met een andere vraag? Dat kan natuurlijk! In dat geval raden we je aan om contact op te nemen met ons fantastische team. Ons team is bereikbaar via telefoon tijdens kantooruren, ook kan je ons mailen via [email protected] of je komt gezellig langs bij ons afhaalpunt in Zwolle.

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..