BLACKFRIDAY
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Attitude Little Ones Baby Vloeibaar Wasmiddel Pear/Nectar - 1050ml

  11,79

  Attitude Little Ones Baby Vloeibaar Wasmiddel Pear/Nectar - 1050ml

  Productomschrijving

  Baby Vloeibaar Wasmiddel Pear/Nectar is er niet voor niks. De gewone wasmiddel bevat, helaas allemaal schadelijke en irriterende middelen die eigenlijk niet in een wasmiddel horen. Echter zijn het effectieve stoffen die daarbij ook nog eens goedkoop zijn. Het is geen wonder dat dit overal inzit. Dit gebeurt ook met haarspullen, echter is daar een omkeer bezig. Ook met baby wasmiddel is dit in beweging gezet. 

  Naast het feit dat we naar betere alternatieven kijken, zit er altijd nog wel iets in wat opgenomen kan worden door de huid. Het is nooit volledig schadelijk vrij. Het team van Attitude was dit zat en is aan de slag gegaan met baby laundry om een volledig veilige variant op de markt te brengen die niet alleen veilig is, maar ook die goed de kleertjes schoon krijgt. 

   

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de baby wasmiddel pear/nectar?

  Je bent opzoek naar een veilige wasmiddel voor je kleine wondertje, waarom zou je voor het wasmiddel van Attitude gaan? We hebben hieronder kernpunten van dit product voor je neergezet, zodat je makkelijk en snel voor jezelf kan bepalen of dit resoneert bij je en naadloos aansluit bij je strikte eisen voor een baby wasmiddel :)

  • Volledig vrij van schadelijke stoffen(geen kankerverwekkende stoffen en hormoonverstoorders)
  • Verpakking gemaakt van gerecycled HDPE#2 plastic. Na gebruik weer gemakkelijk te recyclen waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen
  • Babywasmiddel is hypoallergeen
  • Ook is het biologisch afbreekbaar
  • De inhoud is 1050ml en dus goed voor 35 wasbeurten
  • Het babywasmiddel is vegan & cruelty free
  • Beschikbaar in de geuren: Pear/Nectar en Geurvrij
  • Vrij van kankerverwekkende stoffen volgens IARC
  • Geen potentieel schadelijke conserveermiddelen zoals parabenen, MIT. Fenoxyethanol, formaldehyde en formaldehyde releasers
  • Werkzaam op alle temperaturen
  • EWG, ECOLOGO en PETA certified

   

  Waarom een overstap maken of beginnen met veilige babywasmiddel?

  Het klinkt wellicht wat overdreven om ook voor wasmiddel over te gaan op speciaal ontwikkelde wasmiddel voor babies. Echter is dit niet zomaar, en we zullen je precies vertellen waarom:)
  Je huid is een absorberend orgaan, door schadelijke stoffen te gebruiken(door gebruik van producten) tast dit je natuurlijk beschermlaag van je huid aan. Vooral bij babies. De huid van de baby is namelijk nog niet volledig 'af'. De babyhuid is namelijk een stuk dunner en neemt hierdoor veel meer op via de huid, wat terecht komt in het lichaam van je baby. Als een verzorgingsproduct, waaronder dus zeker wasmiddel schadelijke stoffen bevatten die kankerverwekkend zijn of hormoonverstorend zijn..nouja, dat wil je niet natuurlijk. 

  Het is namelijk zo dat het eerste jaar van een baby de huid nog in volop in ontwikkeling zit. De drie huidlagen van je baby zijn nog niet volledig ontwikkeld. De huidcellen zijn nog niet volledig aan elkaar gebonden, hierdoor laat de babyhuid meer door dan een volledig ontwikkelde huid en is het extreem gevoelig. In de huid zitten talgklieren, deze talgklieren zijn nog niet volledig functioneel en hierdoor wordt de babyhuid nog niet beschermd door een lipidenfilm. Daarom ruikt je baby ook zooo heerlijk!De babyhuid heeft een neutrale pH waarde, die komt doordat de huid van de baby nog niet beschermd is door een zuurmantel die de vermenigvuldiging van ziektekiemen beperkt. Deze zuurmeter is een beschermfolie(1). 

  Het duurt dus al met al circa een jaar voor dat het babyhuidje volledig is ontwikkeld, wat betekend dat het zichzelf kan beschermen tegen irriterende stoffen van buitenaf. Daarnaast verliest de gevoelige babyhuid sneller vocht dan volwassenen en vernieuwt de beschermende laag nog niet zo snel als ons, is het absoluut raadzaam om volledig veilige en vooral zachte verzorgingsproducten en dus laundry te gebruiken. Ook het gebruiken van 100% is dus aan te raden. 

   

   

  Hoe gebruik ik de natuurlijke wasmiddel voor babies?

  Hoeveel babywasmiddel gebruikt hangt af van de vlekken die in de babykleertjes zitten, hoe meer vlekken hoe meer wasmiddel je nodig zal hebben. Voor de duidelijkheid hebben we hieronder het tabel geplaatst wat achterop de verpakking staat van de Pear/Nectar Vloeibaar Wasmiddel. 

  Voor hardnekkige vlekken in de kleine babykleertjes is het aan te raden om het volgende te doen: giet een kleine hoeveelheid natuurlijke babywasmiddel direct op de vlek en wrijf het in. Ook kan je het laten intrekken vóór het wassen. We raden altijd aan om het etiket te lezen, ook van de babykleertjes om te voorkomen dat je iets doet wat nadelige gevolgen heeft voor de babykleren. Het wasmiddel, houdt je geheel logisch buiten het bereik van kinderen en babies. 

   

   

  Wat is het verschil met attitude wasmiddel en andere wasmiddelen?

  Het verschil met het wasmiddel van Attitude en het wasmiddel van andere merken zijn de ingrediënten. Attitude gebruikt alleen veilige ingrediënten die getest zijn en volledig veilig. Ook gebruiken ze ook alleen natuurlijke ingrediënten voor hun producten. 

  Attitude heeft officieel certificaties voor EWG, ECOLOG en PETA. Hoewel zowel Attitude als andere merken werken met anionische en niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, zit het verschil in de oorsprong van de het ingrediënt waar mee gewerkt wordt. Hieronder volgt een duidelijke uitleg in het verschil. Attitude bevat geen enzymen, fosfaten en andere kankerverwekkende stoffen. Dit is wel het geval van andere merken. Ook als er 0% parfum inzit en/of 0% kleurstoffen. 

  Daarnaast wordt er met wasmiddelen gebruikt gemaakt van anionische en niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen gewerkt. Heel makkelijk gezegd zorgt dit ervoor dat water niet een bolletje wordt, maar maar gemengd wordt met andere producten zodat het tot in de vezel kan doordringen van de babykleertjes. Het moet een waterige substantie worden. Anioische en niet-ionisch heeft betrekking op de elektrische lading.

  Anionisch actieve-stoffen zorgt ervoor dat het een waterige substantie wordt en kan overal goed verspreid worden in de kleertjes en heeft reinigende eigenschappen en geven veel schuim. 

  Niet-ionische actieve-stoffen zijn laag schuimend en dit wordt onder andere gebruikt in wasmiddelen en glansspoelmiddelen. Het heeft geen elektrische lading en hierdoor zijn ze tegen waterhardheid bestand en maakt het schoon op de meeste oppervlaktes. 

   

   

  Is het natuurlijke wasmiddel ook geschikt voor de gevoelige babyhuid?

  Absoluut. Het team van attitude vind het belangrijk dat al hun producten voor iedereen te gebruiken zijn. Ze laten altijd alles onafhankelijk testen door wetenschappers, daarnaast werken ze samen met dermatologen, zodat de producten ook geschikt zijn voor de meest gevoelige babyhuid. Dit houdt ook in dat ze natuurlijke ingrediënten dermatologisch testen, hierdoor zijn de wasmiddelen van Attitude ook geschikt voor de allergevoeligste huidjes.   Is de Peer/Nectarine Wasmiddel ook dermatologisch getest?

  Yes, naast het feit dat ze alles laten testen door onafhankelijke wetenschappers, werkt het team van Attitude ook samen met dermatologen. Dit doen zodat ze er zeker van zijn dat alle ingrediënten die getest zijn en veilig bevonden, ook geschikt zijn voor de allergevoeligste onder ons. Een ingrediënt kan namelijk wel veilig zijn en natuurlijk, toch kan het soms in de meest extreme gevallen irritatie opleveren. Dat is precies wat het team wilt, alle mogelijkheden wegnemen zodat een ieder veilig en prettig Attitude Baby Laundry kan gebruiken. 

   

   

  Was ik mijn babykleren met een hypoallergeen wasmiddel als ik de Attitude Wasmiddel gebruik?

  Hypoallergene wasmiddel houdt in dat er geen geen allergische reacties kunnen plaatsvinden bij het gebruik van het betreffende product. In de meeste wasmiddelen die je gewoon in de winkel koopt bevatten enzymen, deze enzymen verteren het vuil dat in je was zit. Op deze wijze worden de kleren schoon, als er enzymen achterblijven in de kleding dan kunnen er allergische reacties plaatsvinden. Het baby wasmiddel van Attitude bevatten geen enzymen, het wasmiddel is gemaakt op basis van plantaardige en minerale grondstoffen. Ze zijn verder vrij van fosfaten, kleurstoffen of optische witmakers. Dit wasmiddel met een natuurlijke geur van nectar/peer is geschikt voor het hele gezin, maar in het specifiek voor babies. 

   

   

  Kan ik dit wasmiddel ook gebruiken als ik met koud water wilt wassen?

  Sommigen dames wassen graag op lage temperaturen. Hoewel dit af te raden is bij babykleding, omdat minimaal 60 graden ervoor zorgt dat alle bacteriën gedood worden kan het wasmiddel van Attitude zelfs gebruikt worden op koude temperaturen. Het maakt de kleding dus wel degelijk schoon. Koud water is beter voor het milieu, hogere temperaturen zijn beter voor de baby. Ook kan je de kleren in de zon leggen, die zorgt er ook voor dat alle bacteriën gedood worden. 

   

   

  Bevat dit natuurlijke wasmiddel voor babies ook parfum?

  Dit wasmiddel bevat geen chemische parfum, dit is namelijk schadelijk voor de gezondheid van je kleine wondertje. Echter bevat dit wasmiddel wel de natuurlijk geur Pear/Nectar. Deze geur is volledig op natuurlijke wijze gekregen, en is hierdoor niet schadelijk voor je kleintje. Wil je echter een wasmiddel zonder geur, dan kan dat natuurlijk! Vooral als je graag wilt dat je kleintje alleen je mama-geur ruikt. In dat geval verwijzen we je graag naar de Attitude Baby Laundry Parfum Vrij. 

   

   

   

  Is dit wasmiddel van Attitude volkomen veilig?

  Het wasmiddel met de natuurlijke geur peer/nectar is volkomen veilig. Het bevat in totaal maar 7 ingrediënten, er zitten dus alleen maar nodige ingrediënten in. Ze houden het heerlijk simpel. Je hoeft je geen zorgen te maken over enzymen die achter kunnen blijven en kunnen gaan irriteren, of überhaupt gevoelige of niet natuurlijke ingrediënten die schadelijk kunnen zijn of irriterend voor de meest gevoelige huid!
  Dit baby wasmiddel is aboluut een must have voor iedere moeder, en kan ook zeker voor het hele gezin gebruikt worden :) Weer een stap dichterbij een huis met alleen maar veilige producten voor het hele gezin.  Is dit wasmiddel ook vegan en cruelty free?

  Wellicht dat je het belangrijk vindt dat het wasmiddel vegan en cruelty free zijn. Oftewel het product of de ingrediënten zijn niet getest op dieren, en het bevat geen enkele dierlijke ingrediënten. En dat is het geval bij de Attitude baby wasmiddel. Ze houden het veilig en leuk voor mens, dier en natuur. Er wordt dus op alle mogelijke manieren gekeken naar een product die geen afbraak doet op geen enkele wijze aan de mens, dier of natuur. 

   

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de vloeibare baby wasmiddel?

  Ben je na het lezen van bovenstaande informatie er nog steeds niet helemaal uit of dit het juiste wasmiddel is voor je baby, of zit je met een andere vraag? Dat kan natuurlijk! In dat geval raden we je aan om contact op te nemen met ons fantastische team. Ons team is bereikbaar via telefoon tijdens kantooruren, ook kan je ons mailen via [email protected] of je komt gezellig langs bij ons afhaalpunt in Zwolle.

  Toon meer

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..