• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Attitude Little Ones Baby Vloeibaar Wasverzachter Parfumvrij - 1050ml

   5,95

   Attitude Little Ones Baby Vloeibaar Wasverzachter Parfumvrij - 1050ml

   Productomschrijving

   Baby Vloeibaar Wasverzachter Parfumvrij is geurloos en hypoallergeen, dit houd in dat de wasverzachter vrij is van kleurstoffen en enzymen. Hierdoor helpt de verzachter bij het voorkomen van irritatie bij gevoelige baby huidjes. De verzachter is daarom oom speciaal ontwikkeld voor de babies met een gevoelige huid. De parfumvrije wasverzachter is volledig vrij van schadelijke ingrediënten zoals hormoonverstoorders of kankerverwekkende stoffen. Safety First! 

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de baby wasverzachter Parfumvrij?

   Je bent op zoek naar een veilige wasverzachter voor de kleren van je babies. Waarom zou Attitude Wasverzachter dan en goede keuze zijn? Hieronder vind je de belangrijke kenmerken van de wasverzachter. Zo kom je erachter of de parfumvrije wasverzachter aan jouw eisen voldoet. Iedereen wil natuurlijk het beste voor jouw baby'tje, Check it out!

    

   • Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid; hypo-allergeen
   • Zonder enzymen om het risico op allergieën te verminderen
   • Beschikbaar voor synthetische als natuurlijke vezels
   • Zowel geschikt voor gekleurde én de witte was
   • Geconcentreerd: een kleine hoeveelheid product gaat lang mee. 1,05 liter voor 35 wasbeurten
   • Ontwikkeld voor gebruik in koud water
   • Zonder dierlijke ingrediënten   Waarom zou jij overstap maken of beginnen met veilige baby wasverzachter?

   Wellicht klinkt het als een marketingtechniek. Speciale wasmiddel en wasverzachter voor je kleintje te kopen, maar de waarheid ligt toch echt net een beetje anders. Iedere ouder wil natuurlijk het beste voor je babytje. Het overstappen naar een veilige baby verzachter is dan zeker een verstandige keuze om te maken. De parfumvrije verzachter helpt onder andere bij het voorkomen van irritatie van de gevoelige baby huidjes. De wasverzachter is dan ook dermatologisch getest en heeft een neutrale PH-waarde. Zo weet je dan ook zeker of het wasproduct niets schadelijk is voor je kindje.

    

   Hoe gebruik ik de natuurlijke wasverzachter voor babies?

   Het is erg belangrijk om nieuwe of gebruikte babykleertjes goed te wassen. Daarbij hoort dan ook een veilige wasverzachter. De natuurlijk wasverzachter voor babies is geformuleerd voor koud water, echter raden we aan om babykleren warm te wassen(60graden) om zo alle bacteriën te doden. Check wel altijd even of het labeltje van de kleding of dit ook kan! Hoewel dit speciaal voor babies is ontwikkeld, moet je dit altijd uit de buurt van babies en kids houden!

   Wat is het verschil met attitude wasverzachter en andere wasverzachters?

   Er is zeker verschil tussen de attitude wasverzachter en andere wasverzachters! Wasverzachters worden namelijk als gauw voor babieskleertjes afgeraden. Dit komt door irriterende stoffen zoals parfum en kleurstoffen. Attitude wil daar graag verandering in brengen. Attitude bevat geen enzymen, fosfaten en andere kankerverwekkende stoffen. Dit is wel het geval van andere merken. Ook als er 0% parfum in zit en/of 0% kleurstoffen. Daarom is Attitude een stukje veiliger voor je kindjes ;)

    

   Is de natuurlijke wasverzachter ook geschikt voor de gevoelige babyhuid?

   Absoluut. Deze wasverzachter is speciaal ontwikkeld voor babies met een gevoelige huid. Dit gaat namelijk verder dan alleen het weglaten van parfum of kleurstoffen. Dit is een wasverzachter die alle irriterende en eventueel irriterende stoffen achterlaat. Dus ook natuurlijke ingrediënten die irriterend kunnen zijn voor de meest gevoelige huidjes. Daarnaast word er rekening gehouden met kankerverwekkende stoffen, hormoonverstoorders of eventueel gevaarlijke stoffen op lange termijn. Attitude zorgt er dus voor dat al deze gevoelige stoffen vermeden worden! Ons team is daarom ook helemaal fan van Attitude. Veiligheid staat voorop;)

    

   Is de wasverzachter van Attitude volkomen veilig?

   Omdat wasverzachter dus worden afgeraden bij babies en kleine kindjes begrijpen we dat je afvraagt waarom deze verzachter dan wel veilig is. Attitude is zeker veilig! De producten bevatten 0% parfum, zijn natuurlijk en vegan;) Het merk Attitude is volledig transparant en laat zien hoe ze werken en wat er allemaal bij komt kijken. Hierdoor is het ook duidelijk dat de wasverzachter van Attitude wel 100% veilig is. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de peer en nectar baby wasverzachter?

   Ben je na het lezen van bovenstaande informatie er nog niet helemaal uit? Dat kan natuurlijk! Ons team helpt je graag verder in dit proces. Je kan ons team bellen tijdens kantooruren of je komt gezellig langs bij ons afhaalpunt in Zwolle. Uiteraard kan je ons team ook bereiken via de mail, stuur je vraag naar [email protected] 

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..