Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Attitude Little Ones Baby Vloeibaar Wasverzachter Pear/Nectar

  0,- 11,79

  Attitude Little Ones Baby Vloeibaar Wasverzachter Pear/Nectar

  Productomschrijving

  Attitude Baby Vloeibaar Wasverzachter Pear/Nectar is een volledig veilige wasverzachter die iedere mama in huis moet halen. Niet is het alleen zonder parfum en kleurstoffen, maar ook volledig vrij van schadelijke ingrediënten zoals kankerverwekkende stoffen en hormoonverstoorders! 

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de baby wasverzachter pear/nectar?

  Je bent opzoek naar een veilige wasverzachter voor de kleren van je bolletje liefde. Waarom zou Attitude Wasverzachter dan en goede keuze zijn. Dat gaan we je vertellen, we hebben namelijk enorm belangrijke kernmerken van de Baby Wasvezachter op een rijtje gezet. Na het lezen van deze punten weten we gewoon dat je de wasverzachter wilt, want dit is precies wat wij als ouders willen van onze allerliefste babies! Check it out!

  • Volledig vrij van schadelijke stoffen(geen kankerverwekkende stoffen en hormoonverstoorders)
  • Verpakking gemaakt van gerecycled HDPE#2 plastic. Na gebruik weer gemakkelijk te recyclen waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen
  • Babywasverzachter is hypoallergeen
  • Ook is het biologisch afbreekbaar
  • De inhoud is 1050ml en dus goed voor 35 wasbeurten
  • Het babywasmiddel is vegan & cruelty free
  • Beschikbaar in de geuren: Pear/Nectar en Geurvrij
  • Vrij van kankerverwekkende stoffen volgens IARC
  • Geen potentieel schadelijke conserveermiddelen zoals parabenen, MIT. Fenoxyethanol, formaldehyde en formaldehyde releasers
  • Werkzaam op alle temperaturen
  • EWG, ECOLOGO en PETA certified

   

  Waarom een overstap maken of beginnen met veilige babywasverzachter?

  Wellicht klinkt het als een marketingtechniek. Speciale wasmiddel en wasverzachter voor je kleintje te kopen, maar de waarheid ligt toch echt net een beetje anders. Dit heeft namelijk allemaal te maken met ingrediënten die volledig veilig zijn en de babyhuid die nog niet volledig ontwikkeld is en dus nog meer opneemt via de huid het lichaam ingaat. Dit is precies de reden waarom je al-tijd voor veilige babyproducten moet gaan, voorkomen in plaats van genezen is zo onwijs belangrijk.  Wasverzachter wordt altijd afgeraden, dit heeft echter te maken dat wasverzachters o.a. parfum en kleurstoffen bevatten. Dit is zeer irriterend voor de babyhuid. Echter bevat een wasverzachter vaak nog meer onnodige en gevaarlijke stoffen. Dat is precies waar Attitude om de hoek komt kijken, ze waren er namelijk klaar mee dat er overal maar troep inzat. En zo is er o.a. een wasverzachter ontstaan die volledig vrij is van gevaarlijke stoffen. 

   

   

  Hoe gebruik ik de natuurlijke wasverzachter voor babies?

  De natuurlijk wasverzachter voor babies is geformuleerd voor koud water, echter raden we aan om babykleren warm te wassen(60graden) om zo alle bacteriën te doden. Check wel a-tijd het labeltje van de kleding of dit ook kan! De waszichter voeg je gewoon toe aan de dispenser van de wasmachine zoals altijd. Giet de wasverzachter niet rechtstreeks op de babykleertjes, zodat je niet per ongeluk vlekken veroorzaakt in de kleren. Zie de tabel op de fles voor doseringsinstructies. Hoewel dit speciaal voor babies is ontwikkeld, moet je dit altijd uit de buurt van babies en kids houden!

   

    

  Wat is het verschil met attitude wasverzachter en andere wasverzachters?

  Het verschil met andere wasverzachters is enorm. Wasverzachters worden van origine niet voor niks afgeraden voor babies, dit vanwege irriterende stoffen zoals parfum en kleurstoffen en bleekmiddelen. Echter is er een verandering gaande en die verandering heet Attitude. Hoewel je steeds cleanere wasverzachters hebt zoals die van Neutral die geen parfum bevat of kleurstoffen, wordt er vergeten verder te kijken. Er zitten vaak nog andere ingrediënten in die kankerverwekkend zijn of die de hormonen verstoren. Daarom is het belangrijk om als je van een ‘gewone supermarkt wasverzachter gebruikt maakt, over te stappen naar Attitude wasverzachter. Er is wel degelijk een verschil in wasverzachters en het prijsverschil is klein. 

  Attitude heeft officieel certificaties voor EWG, ECOLOG en PETA. Hoewel zowel Attitude als andere merken werken met anionische en niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, zit het verschil in de oorsprong van de het ingrediënt waar mee gewerkt wordt. Hieronder volgt een duidelijke uitleg in het verschil. Attitude bevat geen enzymen, fosfaten en andere kankerverwekkende stoffen. Dit is wel het geval van andere merken. Ook als er 0% parfum inzit en/of 0% kleurstoffen. 

   

   

  Is de natuurlijke wasverzachter ook geschikt voor de gevoelige babyhuid?

  Absoluut. Deze wasverzachter is speciaal ontwikkeld voor babies. Dit gaat namelijk verder dan alleen het weglaten van parfum of kleurstoffen. Dit is een wasverzachter die alle irriterende en eventueel irriterende stoffen achterlaat. Dus ook natuurlijke ingrediënten die irriterend kunnen zijn voor de meest gevoelige huidjes. Daarnaast wordt er gekeken naar kankerverwekkende stoffen, hormoonverstoorders en andere schadelijke stoffen of eventueel gevaarlijke stoffen op lange termijn. Deze worden allemaal vermeden! Dus dit is bij uitstek geschikt voor de allergevoeligste babyhuid.

  Dit is precies de reden waarom ons team ook zo fan is van Attitude in haar geheel! Wat ooit begon als een 100% veilige schoonmaakmiddelen, omdat babies alles aanraken tot aan een compleet merk die het hele huishuiden veilige producten verzorgt :)  Is de Peer/Nectarine wasverzachter ook dermatologisch getest?

  Yes, het team van Attitude doet er absoluut alles aan om veilige producten voor baby en het gezin te maken. Ze laten alles testen door onafhankelijke wetenschappers en ze werken samen met een team van dermatologen. Het team wil er namelijk zeker van zijn dat hun producten voor iedereen geschikt zijn, zelfs de meeste gevoelige babies. Juist babies en kinderen. Ze hebben een hart voor het hele gezin. :)

    

   

  Was ik mijn babykleren met een hypoallergeen wasverzachter als ik de Attitude Wasverzachter gebruik?

  Hypoallergene producten zijn producten die een lage kans hebben op een allergische reactie. Deze wasverzachter is dat zeker, echter gaan ze veel verder. Ze kijken namelijk naar alle ingrediënten die kunnen irriteren, en dit laten ze allemaal achterwege. Dus er wordt ook gekeken naar natuurlijke ingrediënten die een kleine kans hebben op irritatie. Zo ver gaat het team van Attitude. Dus je kan met een gerust hart je babykleding wassen, je kan zelfs met de natuurlijke geur peer/nectar kiezen zonder je druk te hoeven maken of het je kleintje aantast. Dat doet het namelijk niet :) Waarschijnlijk vindt je het zo heerlijk ruiken dat je je eigen kleding er ook mee zal gaan wassen!

   

   

  Kan ik deze wasverzachter ook gebruiken als ik met koud water wil wassen?

  Sommigen willen graag wassen met koud water omdat dit beter voor het milieu schijnt te zijn. De wasverzachter van Attitude is speciaal ontwikkeld voor koud water. Echter raden wij aan om babykleren zo heet mogelijk te wassen. Op deze manier dood je zoveel mogelijk bacteriën, niet zozeer van mogelijke overgebleven enzymen, want die zitten gelukkig! niet in de wasverzachter. Echter bacteriën die bijvoorbeeld ook nog in de machine zitten, of van melk, poep of urine. Koud water is beter voor het milieu, hogere temperaturen zijn beter voor babies. Ook kan je babykleren in de zon leggen, dit dood ook bacteriën :)

   

   

    

  Bevat de natuurlijke wasverzachter voor babies ook parfum?

  De wasverzachter is natuurlijk en bevat geen parfum, echter bevat de wasverzachter wel een natuurlijk getrokken geur van Peach en Nectar. Ook is er geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen om deze geur te verkrijgen. Wil je echter een wasverzachter zonder geur, wat natuurlijk kan, dan kan je beter kiezen voor de WASVERZACHTER PARFUMVRIJ. Je kleine wondertje wordt dus beschermt, en ondervindt geen gevolgen van het gebruik van Attitude Wasverzachters. 

   

   

  Is de wasverzachter van Attitude volkomen veilig?

  Dit is een terechte vraag, tegenwoordig wordt er vanalles op de markt gebracht en de marketingmachines draaien volle touren. Alles wordt verkocht als 0% parfum, natuurlijk en vegan. Echter betekend dit niet dat het product ook volledig veilig is, en vooral als het gaat om babies en kinderen moet je niet zomaar iets aannemen. Het merk Attitude is volledig transparant en laat zien hoe ze werken en wat er allemaal bij komt kijken. Hierdoor is het ook duidelijk dat de wasverzachter van Attitude wel 100% veilig is. De ingrediënten komen allemaal op een 1 terecht als je deze door het EWG bestand heen haalt! 

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de peer en nectar baby wasverzachter?

  Ben je na het lezen van bovenstaande informatie er nog niet helemaal uit? Dat kan natuurlijk! Ons team helpt je graag verder in dit proces. Je kan ons team bellen tijdens kantooruren of je komt gezellig langs bij ons afhaalpunt in Zwolle. Uiteraard kan je ons team ook bereiken via de mail, stuur je vraag naar [email protected] 

  Toon meer

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..