• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   BIBS x Liberty June Blossom - Blush Mix Spenen

   12,95

   BIBS x Liberty June Blossom - Blush Mix Spenen

   Productomschrijving

   BIBS X Liberty June Blossom - Blush Mix Spenen is één van de nieuwste spenen uit de BIBS x Liberty collectie. Het team van BIBS is heerlijk bezig met allerlei nieuwe dingen, wij houden ervan! Deze prachtige, lichte aardbeien speentjes zijn te cute! De June Blossom & Blush Liberty spenen hebben de welbekende ronde, kersvormige speen. Uiteraard zijn deze ook gemaakt van volledig natuurlijk rubber, zoals altijd. De kleur June Blossom & Blush , oftewel warme, zomerse tinten - foi - een absolute must have voor je collectie BIBS spenen ♡

    

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de BIBS X Liberty June Blossom - Blush Mix Spenen?

   Vermoedelijk vindt je de nieuwe Liberty June Blossom spenen fantastisch, wat wij heel goed begrijpen! Wij vinden ze ook te schattig! Echter wil je toch even een dubbele check doen om te zien of de kenmerken hetzelfde zijn als al je andere fopspenen die je voor je zoon of dochtertje gebruikt. Een speentje kan prachtig zijn, maar moet natuurlijk wel bruikbaar zijn voor je kleintje

   • 100% natuurlijke rubber
   • 100% polypropyleen van het schild
   • De speen heeft een ronde, kersvormige speen
   • Prachtige lichte botanica & flora
   • Warme, zomerse tinten als prachtige kleuren
   • Verkrijgbaar in maat 1, maat 2 & maat 3
   • De fopspeen is volledig vrij van BPS, PVC en ftalaten
   • Na 6 weken de fopspeen vervangen voor een nieuwe
   • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400 +A2

    

   Hoe gebruik ik de BIBS X Liberty June Blossom - Blush Mix Spenen voor mijn kleintje?

   BIBS speentjes worden veel gebruikt, het is eigenlijk de definitie van een gebruiksvoorwerp ;) Dit is dan ook precies de reden dat je de fopspenen altijd even moet nakijken voordat je ze geeft aan je zoontje of dochtertje. Kijk of er slijtage te vinden is, eventuele randafdrukken of veranderingen in de grootte of vorm van het schattige speentje. Vergeet niet naar het natuurlijke rubber te kijken of daar niet kleine scheurtjes inzitten. Als je wel iets vindt is het van belang dat je het speentje weggooit & een nieuwe uit je collectie pakt. Daarom is een klein beetje voorraad wel handig. Je weet maar nooit wanneer je een nieuw speentje nodig hebt :)

    

   Hoe maak ik de BIBS x Liberty June Blossom Spenen schoon?

   Als de June Blossom & Blush spenen in normale staat zijn, en gewoon veel gebruikt worden is het van belang dat je deze op regelmatige basis schoonmaakt. Dit is zeker aan te raden als je echt een newborn hebt ♡ Voordat je de speentjes gebruikt, maak ze van te voren altijd eventjes schoon. Dit kan heel simpel & snel. Kook wat water in de waterkoker of een pannetje op het vuur, als het water eenmaal kookt kan je het gekookte water over de speentjes heen gieten in een vergiet of je doet het gekookte water in een kommetje. Net wat je zelf makkelijk vindt. Leg vervolgens de natuurrubberen speentjes in het gekookte water voor MAXIMAAL 5 minuten. Voor het behoudt van de speentjes kan je beter 1-3 minuten doen. Dan zijn de bacteriën ook allemaal al dood ;) Vervolgens laat je de speentjes afkoelen op een doek of iets anders, je kan ze natuurlijk eerst ook eventjes afdrogen met een theedoek. Let echter wel op dat je de hete speen NIET aan je zoontje of dochtertje geeft! Anders krijgt hij of zij een verbrand mondje en dat wil je niet!

   Voor dagelijks reinigen oftewel steriliseren doe je gewoon door al gekookt water over het speentje te gieten. Dus niet koken met speen erin! Uitkoken is dus NIET nodig. Beter gezegd, uitkoken kan niet met in verband met het natuurlijke rubber. Dit advies werd altijd gegeven voor siliconen spenen, echter is dit niet nodig. Na een zeer korte tijd zal alle bacteriën al gedood :) En dat is natuurlijk het hele doel van schoonmaken.


   Waar kan ik mijn vraag stellen over de June Blossom - Blush Mix Spenen?

   Wellicht dat je een vraag hebt over de BIBS X Liberty June Blossom Speentjes, ook al heb je alle informatie hierboven al gelezen. Wij helpen je graag verder zodat je een goed geïnformeerde keuze kan maken. Het kan zijn dat je een vraag hebt over de spenen zelf, over BIBS in het algemeen of specifiek over de collectie. Je kan je vraag altijd stellen aan ons lieve team via [email protected] of wellicht dat je ons team liever belt. Dit is uiteraard mogelijk via 038-4582584. Als je een mailtje naar ons toe stuurt is het van belang dat je zoveel mogelijk informatie geeft, hoe gerichter de vraag met een volledige omschrijving - hoe accurater wij je vraag kunnen beantwoorden. Dit scheelt ook in het heen en weer mailen. Je hebt spenen nodig, dus een dag later is niet ideaal ;)

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..