• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   BIBS Strawberries and Cream - Pale Butter Mix Fopspenen

   12,95

   BIBS Strawberries and Cream - Pale Butter Mix Fopspenen

   Productomschrijving

   BIBS X Liberty Strawberries and Cream - Pale Butter Mix is één van de nieuwste spenen van de BIBS x Liberty collectie. Jazeker zijn ze heerlijk bezig op de HQ van Bibs! Deze prachtige aardbeien speentjes zijn waanzinnig schattig! Deze spenen hebben de welbekende ronde, kersvormige speen. Uiteraard zijn deze ook gemaakt van volledig natuurlijk rubber. De kleur Strawberries & Cream - Pale Butter , oftewel blauw/lila-achtig & gelig- foi - een absolute must have ♡

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de BIBS X Liberty Strawberries and Cream - Pale Butter Mix?

   Vermoedelijk vindt je de nieuwe Liberty Strawberry spenen fantastisch, wij in elk geval wel! Echter wil je toch even een check doen om te zien of de kenmerken hetzelfde zijn als al je andere fopspenen die je voor je zoon of dochtertje gebruikt. Een fopspeen kan prachtig zijn, maar moet natuurlijk wel bruikbaar zijn voor je kleintje

   • 100% natuurlijke rubber
   • 100% polypropyleen van het schild
   • De speen heeft een ronde, kersvormige speen
   • Prachtige rode aardbeitjes & lila-achtige bloemetjes
   • Blauw en offwhite als prachtige kleuren
   • Verkrijgbaar in maat 1, maat 2 & maat 3
   • De fopspeen is volledig vrij van BPS, PVC en ftalaten
   • Na 6 weken de fopspeen vervangen voor een nieuwe
   • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400 +A2

    

   Hoe gebruik ik de BIBS X Liberty Strawberries and Cream - Pale Butter Mix voor mijn kleintje?

   Speentjes zijn echt een gebruiksvoorwerp, dit is dan ook de reden om de speentjes op regelmatige basis te controleren. Voordat je het speentje geeft aan je zoontje of dochtertje loop het speentje eerste even bij langs. Controleer op slijtage, eventuele randafdrukken of veranderingen in grootte of vorm van de speen. Ook kijk je of je scheurtjes ziet in de natuurrubber. Als je in je mini-onderzoekje iets in de trant van schade tegenkomt in je Strawberry Speentjes, deze niet meer gebruiken en een andere speen uit je voorraad halen :)

    

    

   Hoe maak ik de BIBS x Liberty Strawberry Spenen schoon?

   Als de Strawberries & Cream spenen in de juiste staat zijn, en gewoon veel gebruikt worden is het van belang dat je deze op regelmatige basis schoonmaakt. Voordat je de speentjes gebruikt, maak ze van te voren altijd eventjes schoon. Dit kan heel simpel & snel. Kook wat water in de waterkoker of een pannetje op het vuur, als het water eenmaal kookt kan je het gekookte water over de speentjes heen gieten in een vergiet of je doet het gekookte water in een kommetje. Net wat je zelf makkelijk vindt. Leg vervolgens de natuurrubberen speentjes in het gekookte water voor MAXIMAAL 5 minuten. Voor het behoudt van de speentjes kan je beter 1-3 minuten doen. Dan zijn de bacteriën ook allemaal al dood ;) Vervolgens laat je de speentjes afkoelen op een doek, je kan ze natuurlijk eerst ook eventjes afdrogen met een theedoek. Let op dat je de hete speen NIET aan je zoontje of dochtertje geeft! Anders krijgt hij of zij een verbrand mondje en dat wil je niet!

   Voor dagelijks reinigen oftewel steriliseren doe je gewoon door al gekookt water over het speentje te gieten. Dus niet koken met speen erin! Uitkoken is dus NIET nodig. 


   Waar kan ik mijn vraag stellen over de Strawberries and Cream - Pale Butter Mix?

   Wellicht dat je een vraag hebt over de BIBS X Liberty Strawberry Spenen, ook na het lezen van bovenstaande informatie. Wij helpen je graag verder zodat je een goed geïnformeerde keuze kan maken. Het kan zijn dat je een vraag hebt over de spenen zelf, over BIBS in het algemeen of specifiek over de collectie . Je kan je vraag stellen aan ons team via [email protected] of wellicht dat je voorkeur geeft aan bellen. Dit is mogelijk via 038-4582584. Als je een mailtje stuurt is het van belang dat je zoveel mogelijk informatie geeft, hoe gerichter de vraag met een volledige omschrijving - hoe accurater wij je vraag kunnen beantwoorden. Dit scheelt ook in het heen en weer mailen. Je hebt spenen nodig, dus een dag later is niet ideaal ;)

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..