• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 20 Augustus 2021

      5 voordelen van Lee Stafford

      Ben je al bekend met Lee Stafford? Lee Stafford is begonnen als kapper in Essex. Zijn carrière begon met een prijs in 1998: Award for Men's British Hairdresser of the Year. Inmiddels heeft hij eigen haarproducten op de markt gebracht die zijn uitgegroeid tot een groot succes. Ook op Haarspullen.nl kun je het succesvolle en uitgebreide assortiment van Lee Stafford shoppen. In deze blog geven we je 5 voordelen van Lee Stafford, benefits die je moet weten! 

       

      Voordeel 1: Lee Stafford heeft voor ieder haartype een geschikte lijn

      Lee heeft dus voor ieder haartype een geschikte lijn met producten, zo zijn er meer dan 10 lijnen. Voor ieder 'haarprobleem' heeft Lee een oplossing gecreëerd. Ben jij benieuwd naar welke lijn geschikt is voor jouw haartype? Lees dan snel hieronder verder, dit zijn de collecties van Lee Stafford: 

       

      • Arganoil from Moroccois speciaal voor droog en beschadigd haar, met deze producten wordt je haar optimaal herstelt en gehydrateerd. 
      • Bleach Blondes is een musthave voor alle blondies! Speciaal voor alle blondies heeft Lee de collectie weer opgesplitst in 3 lijnen namelijk:Purple Reign, Ice White en Colour Love. Wil je alles weten over de Bleach Blondes lijn? Check dan tip 4! Een must-try is de Bleach Blondes Toning Shampoo, deze shop je nu met -17% KORTING: van €11,95 voor €9,95!
      • Bigger Fatter Fuller geeft jou een enorme volume boost! Dankzij deze lijn heb jij nooit meer last van plat, futloos haar. De producten bevatten een lichte formule waardoor je haar niet verzwaard wordt, en dus niet naar beneden gaat zakken. Shop nu alle producten met minimaal -21% KORTING! 
      • Cactus Crush geeft dorstig haar volledige hydratatie! Soms kan je haar wel eens wat extra hydratatie gebruiken, dan is dit de perfecte lijn voor jou.
      • Coco Loco bevat allemaal haarverbeterende ingrediënten. Elk product in de Coco Loco lijn zorgt ervoor dat het haar sterker, glanzender en gezonder is met daarbij een heerlijke kokosgeur die de hele dag mee gaat!
      • Dry Shampoois een reddende lijn voor mensen die snel last hebben van vet haar of haast hebben in de ochtend. Als je namelijk geen zin hebt om je haar te wassen in de ochtend, en je haar er toch fris uit wilt laten zien dan is dit zeker een must! 
      • Fresh Hair maakt je haar weer ultraschoon! Dankzij de diepe reiniging van deze producten wordt je haar heel intens gereinigd en is het weer helemaal schoon. Pak het probleem aan bij de wortel en begin met de Fresh Hair lijn!
      • Hair Growth voedt en beschermt het haar van binnenuit, hierdoor wordt je haar sterker en langer. Met een eiwit gebaseerd complex om follikels te voeden, creëert deze lijn een gezonde hoofdhuid, waardoor het haar kan groeien en zijn maximale lengte kan bereiken.
      • Styling & Finishing biedt jou binnen een paar minuten een volwaardige look! Alle producten zijn precies zo samengesteld dat het product het precies zo doet als wat er op de fles staat. Of je nou stijl haar of krullen hebt de Styling & Finishing lijn van Lee doet wonderen voor jouw haar! 
      • Hair Apology geeft je haar de herstellende verzorging wat het nodig heeft. Iedereen herkent het wel dat je je haar net te warm gestijld of gekruld hebt, je haar te hard geborsteld of je haar geverfd hebt. Dan kan je haar die extra verzorging wel even gebruiken, en dan is deze lijn een echte musthave!
      • For The Love Of Curls is speciaal voor alle meiden met krultype 2A tot 4C! Alle producten uit deze lijn zijn 100% curly girl proof. Verder herstelt en repareert deze lijn jouw krullen ook.

       

      Voordeel 2: Lee heeft veel vegan friendly producten

      Yes! Zo goed als alle producten van Lee Stafford zijn vrij van dierlijke ingrediënten en zijn dus vegan. Helaas zijn alleen niet alle producten helemaal 100% vegan, dit komt omdat ze dierlijke ingrediënten bevatten zoals Bijenwas, Zijde-eiwit of Lanoline. Dit is de reden waarom Lee Stafford zichzelf ''vegan friendly'' noemt. 

      Tegenwoordig is Lee ook bezig met het plaatsen van 'Vegan Friendly' en 'Vegetarisch vriendelijk' logo op de verpakking, zo is het voor jou een stuk makkelijker om die producten te onderscheiden. 

      Daarnaast kunnen we ook zeggen dat alle producten van Lee Stafford cruelty free zijn. Naast dat Lee volledig cruelty free is verbindt het merk zich ook niet aan landen die de verplichting hebben om op dieren te testen. 

       

      Voordeel 3: Lee Stafford heeft een passie voor ingrediënten

      Bij Lee Stafford wordt het erg belangrijk gevonden welke ingrediënten in de producten gaan, ze willen namelijk alleen maar de allerbeste ingrediënten gebruiken. Ze zijn trots op hun ingrediënten en zijn er daarom ook graag open en eerlijk over. Hieronder staan een aantal ingrediënten die Lee Stafford gebruikt met daarbij producten waar het ingrediënt in zit: 

      Arganolie -Arganolie zit boordevol antioxidanten en essentiële vetzuren, waaronder vitamine E en oliezuur die de huid, hoofdhuid en haar beschermen, hydrateren en conditioneren. Arganolie zit in onder andere deze twee producten:

       

      Aloë Vera - Het bladsap van Aloë Vera zit vol met natuurlijke vitaminen en enzymen die helpen de dode cellen van de hoofdhuid te verwijderen, de pH van het haar in evenwicht te brengen om vocht vast te houden en de algehele gezondheid van het haar te bevorderen. Producten die bijvoorbeeld Aloë Vera bladsap bevatten zijn:

       

      Gehydrolyseerd Maïseiwit - Dit staat bekend als redder voor beschadigd haar dat chemisch is behandeld, gebleekt of geverfd. Het helpt de elasticiteit te verhogen, het haar te versterken, om breuk te minimaliseren en hydrateert het haar diep, waardoor het gehydrateerd en gevoed aanvoelt. Producten die dit ingrediënt bevat zijn onder andere:

       

      Voordeel 4: Lee loves blonde hair

      Om het perfecte blonde haar te behouden is ook de allerbeste verzorging nodig. Daarom heeft Lee Stafford een lijn voor blondies ontwikkeld: Bleach Blondes. Zodat jij de allerbeste producten bij jouw blonde haar kan vinden is deze lijn ook weer onderverdeeld in 3 lijnen: Purple Reign, Ice White en Colour Love. Zo kun jij jouw blonde haar de allerbeste verzorging bieden wat het nodig heeft! Dit is het verschil tussen de drie lijnen speciaal voor blond haar:

       

      Purple Reign 
      Deze lijn is ontworpen om gebleekt haar diep te repareren vanuit de wortel tot de punt. Deze producten bevatten een paarse tint waarmee je je blonde lokken een frisse uitstraling geeft. Hoe regelmatiger je de producten gebruikt, hoe duidelijker het resultaat. Purple Reign heeft paars pigment, waardoor je dus nooit meer last hebt van gele tinten in je haar. 

       

      Ice White 
      Ook deze lijn is ontworpen om gebleekt haar diep te repareren, alleen zorgt deze lijn voor een wat meer grijze ondertoon. Deze producten bevatten een blauw pigment waardoor alle oranje tinten worden omgezet in koele tinten. Zo heb jij weer levendig koel haar! 

       

      Colour Love 
      Deze lijn is geschikt voor alle soorten blondies! Deze lijn bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om je blonde haar gezond te houden. Door de shampoo en conditioner regelmatig te gebruiken behoud je langer je kleur, dit komt door het ''vleugje paars'' wat er in is verwerkt. De Colour Love lijn is een diep hydraterende, zachte collectie om te helpen bij het behouden van je blonde haarkleur. 

       

      Voordeel 5: Lee heeft award winning producten

      Lee heeft zelf in zijn leven al een behoorlijk aantal awards gewonnen. Zo heeft hij al verschillende prijzen binnen gesleept als beste hairdresser van het jaar. Naast awards voor hemzelf heeft hij ook al een award voor een product gewonnen namelijk de Purple Reign Toning Shampoo! Dankzij deze toning shampoo heb je als blondie nooit meer last van gele tinten in je haar. Deze gele tinten worden namelijk geneutraliseerd door de paarse tinten in de shampoo.

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »