• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 5 Maart 2021

   Alles over de Scalp Roller van Neofollics

   Veel voorkomende vragen in de haarwereld gaan onder andere over haaruitval en haargroei - voor sommigen een echte struggle. Als je je hier al eens eerder in hebt verdiept, weet je vast dat Neofollics een van de merken is die zich richt op haargroei en haaruitval, onderbouwt met wetenschappelijke inzichten. Na de Beard Growth Roller, is het nu tijd voo de Hair Growth Enhancing Scalp Roller! De Scalp Roller van Neofollics is in combinatie met de Neofollics lotion krachtig tegen haarverlies en creëert dikker en voller haar. De uitkomst voor iedereen die kampt met haaruitval, dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Weten waarom? Je leest het in deze blog.

    

   Waarom is de Scalp Roller van Neofollics effectief voor haargroei?

   Het lijkt misschien een beetje gek dat je haargroei kunt stimuleren met een roller, haaruitval is namelijk een complex onderwerp. De producten van Neofollics zijn allemaal ontwikkeld met wetenschappelijke onderzoeken en resultaten als basis. Neofollics maakt gebruik van de nieuwste (bio)technologische ontwikkelingen. Alles is dermatologisch getest en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals kleur-en geurstoffen. 

   De Scalp Roller is 'microneedling' voor de hoofdhuid. Het bevat 540 hele dunne, roestvrij stalen micronaaldjes van 0.3mm. Deze naaldjes penetreren (pijnloos) de opperhuid van je hoofd zonder het te beschadigen. Er worden dus als het ware duizenden openingen gevormd in de opperhuid. Hierdoor worden de krachtige ingrediënten van de Neofollics Lotion gemakkelijk opgenomen in de haarzakjes. In combinatie met de scalp roller is de Neofollics Lotion 5x zo effectief!

    

   Is de scalp roller geschikt voor mij?

   De Scalp Roller is geschikt voor iedereen, zowel mannen of vrouwen. Tijdens het ontwikkelen van de roller lag de focus onder meer op de gebruiksvriendelijkheid van het product, dus makkelijk in gebruik voor iedereen! De scalp roller een absolute must als je al gebruikt maakt van de Neofollics lotion, want met de scalp roller creëer je 5x beter resultaat. De scalp roller is perfect voor mannen & vrouwen die last hebben van haaruitval of een terugtrekkende haarlijn en niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Maar de scalp roller is ook een must als je streeft naar een vollere, dikkere bos haar en gewoon simpelweg je haargroei wilt stimuleren. 

    

   Wat is het resultaat van de Neofollics Scalp Roller?

   De Neofollics Scalp Rollergeeft je haargroei een effectieve boost, omdat de haarfollikels geactiveerd worden. Als je last hebt van haaruitval zul je ook duidelijk zien dat de scalp roller van Neofollics haaruitval verminderd of zelfs helemaal oplost. 

   Hieronder hebben we een aantal duidelijke feiten van onderzoeksresultaten neergezet:

   • Onafhankelijke experts hebben erkend dat bij 40% van de gebruikers echt drastische veranderingen zichtbaar waren. 
   • Bij 82% van de scalp roller gebruikers was de haargroei met meer dan 50% verbeterd.
   • Het aantal haren per cm2 is bij mensen met haaruitval-problemen met 12,7% gegroeid na het gebruiken van de scalproller. 

    

   Hoe vaak kan ik de Scalp Roller gebruiken? 

   Wij raden aan om de Scalp Roller maximaal 2 keer per week te gebruiken. Ook moet je ervoor zorgen dat tussen de behandelingen een rustperiode van 3 dagen zit. Het is verstandig om de roller niet meer dan 2 keer in de week te gebruiken omdat je huid na de behandeling tijd nodig heeft om te herstellen. 

    

   Hoe gebruik ik de Roller? 

   Start met het desinfecteren van de roller met alcohol. Zet de roller voorzichtig en met lichte druk op de huid, op de plekken waar je de Hair Growth Lotion gebruikt - het is namelijk een tweestaps regime. Maak kleine 'gebieden' (bijvoorbeeld de kruin, inham links of inham rechts) op de hoofdhuid van bijvoorbeeld 5cm bij 5cm en rol 5x van links naar rechts en 5x van onder naar boven. Rol daarna 5x schuin heen en weer (van linksonder naar rechtsboven en van rechtsonder naar linksboven). Wacht daarna 12 uur met het aanbrengen van de Neofollics Lotion. 

   Hoe zou je het gebruik van de Scalp Roller en de Neofollics Lotion in de praktijk kunnen toepassen? Gebruik zondagavond de scalp roller en breng minimaal 12 uur later, maandagochtend, de Hair Growth Lotion aan. De Hair Growth Lotion gebruik je 2x per dag, dus deze kun je maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagavond, woensdagochtend en woensdagavond kunnen gebruiken. Donderdagochtend is het weer tijd om de Scalp Roller te gebruiken. Na minimaal 12 uur rust, donderdagavond, kan de Hair Growth Lotion gebruikt worden tot zondagochtend. 

    

   Hoeveel druk moet ik zetten als ik de Roller gebruik? 

   Zorg dat je bij het gebruik van de Scalp Roller niet te veel druk zet, je hoeft maar een lichte druk te zetten. De druk die je moet zetten is te vergelijken met de druk van een pen op het papier tijdens het schrijven.  

    

   Is de Neofollics Scalp Roller ook te gebruiken met de lotion? 

   Ja zeker, juist! De Neofollics Scalp Roller is ook te gebruiken met de Neofollics Lotion. De Neofollics Lotion bevorderd zelfs de groeisnelheid van het haar tot wel 5 keer. Door de lotion te combineren met de Scalp Roller is de absorptie veel sterker dan normaal waardoor de haargroei nog beter gestimuleerd wordt en haarverlies wordt tegengegaan. We raden dus aan om deze producten samen te gebruiken.

    

   Wat kan ik nog meer doen tegen haaruitval? 

   Wil je er alles aan doen om van je haaruitval af te komen? Dan hebben wij hieronder nog een aantal producten onder elkaar gezet die ook helpen om van je haaruitval af te komen, en die de haargroei stimuleren: 

   Neofollics Hair Growth Lotion voorkomt haarverlies door plaatselijke behandeling te geven op de hoofdhuid om haargroei te stimuleren. Het resultaat van deze haargroei-lotion is een hogere dichtheid van je haren. 

   NeoFollics Hair Growth Supporting Tablets zijn tabletten die je haargroei weer stimuleren. Ze zijn hoog gedoseerd met allerlei supereffectieve voedingssupplementen die goed zijn voor huid en haar. De tabletten bevatten Biotine, dit bevordert het behoud van sterk/gezond haar, normale haargroei, conditie van het haar en de glans van het haar. 

   Neofollics Hair Growth Shampoo voedt de hoofdhuid en je haren. De shampoo bevat ingrediënten die mild en veilig zijn, zo is het vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen. Het is klinisch bewezen dat deze shampoo een combinatie bevat van actieve ingrediënten die gezonde haargroei stimuleert en haaruitval voorkomt. 

   Neofollics Hair Growth Conditioner maakt je haar gezonder, sterker en glanzender door het goed te voeden. De conditioner stimuleert de haargroei en is vrij van kleurstoffen, parfum, sulfaten, parabenen en kleurstoffen. 

   News & updates

   Recente artikelen