• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 2 Februari 2022

   Alles over zelf je tanden bleken met Polished London

   Droom jij van een stralend wit gebit? Dan heb je vast wel eens opgezocht wat het kostenplaatje is van een behandeling bij een specialist. Gelukkig kun je je tanden ook zelf thuis bleken en dat tegen een veel lagere prijs! We snappen dat je misschien denkt ''oei, kan ik dat wel zelf?'' Maar dit is niet nodig! Polished London heeft een assortiment met fijne producten die ervoor zorgen dat jij super gemakkelijk een mooie witte glimlach kunt krijgen. Er zijn talloze verschillende manieren en opties, en we willen je er graag meer over vertellen! De antwoorden in deze blog zijn geschreven op basis van de producten van Polished London, we raden aan om altijd goede research te doen voordat je teeth whitening of oral care gaat gebruiken! 

    

   Wat is tanden bleken?

   Witte tanden is iets waar veel mensen naar verlangen. Met mooie, witte tanden zal jij je gebit nog meer waarderen en is die stralende glimlach niet meer weg te denken! Maar wat nou als je geen witte tanden meer hebt van jezelf? Dan kun je ervoor kiezen om je tanden te bleken. Dit kan je laten doen bij de tandarts, maar nu ook; thuis! Tanden bleken is het witter maken van je tanden omdat je niet tevreden bent over de kleur. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Zo kun je ervoor kiezen om dit met een bitje of strips te doen, maar ook met bijvoorbeeld whitening tandpasta of zelfs charcoal powder. Ben je benieuwd welke optie het beste bij jou past? Lees dan snel verder! 

    

   Is tanden bleken slecht voor je tanden?

   Ben je bang dat het bleken van je tanden slecht voor je is? het antwoord hierop is nee! Alle producten van Polished London zijn 100% veilig en vertrouwd en worden aanbevolen door tandartsen. De producten bevatten alleen de hoogste kwaliteit en glazuur veilige ingrediënten, wat zorgt voor effectieve bleek resultaten, zonder gevoeligheid! Met Polished London is er dus geen reden meer om anderen jouw glimlach niet te laten zien!

    

   Is tanden bleken permanent?

   Het bleken van je tanden is niet permanent. Dit komt namelijk doordat het verkleuren van je tanden een natuurlijk proces is, het is dus een tijdelijke oplossing. Maar als je ervoor zorgt dat je weinig eten en drinken binnen krijgt waar veel kleurstoffen in zitten en niet rookt, zal het langer duren voordat je tanden weer zullen verkleuren! 

    

   Is tanden bleken pijnlijk?

   Het bleken van je tanden is niet pijnlijk! Dit komt doordat de Polished London producten veilig zijn en alleen goedgekeurde ingrediënten bevatten. Weet je van jezelf dat je gevoelige tanden hebt en ben je misschien toch bang voor een pijnlijke ervaring? No worries! Kies dan bijvoorbeeld om te beginnen met Whitening Paste en Toothpaste Tablets. Deze zijn zacht in gebruik en speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden. 

    

   Mag ik alles eten na het tanden bleken?

   We adviseren je om de eerste 4 uur na het bleken van je tanden, niets te nuttigen en alleen water te drinken. Dit komt omdat je met het tanden bleken de oppervlakkige verkleuring weghaalt van het tandglazuur. Het tandglazuur moet hier vervolgens even van herstellen. Als je ervoor kiest om gelijk weer te gaan eten, kan het tandglazuur niet herstellen. Daarom kun je ook het beste 's avonds na het tanden poetsen, voordat je gaat slapen, je tanden bleken.

    

   Hoe maak ik mijn tanden witter?

   Wil jij graag een stralende witte lach? Dan ben je bij Polished London aan het juiste adres. Er zijn verschillende mogelijkheden om wittere tanden te creëren. Hieronder behandelen we de manieren waarmee je thuis binnen een handomdraai je tanden kunt bleken!

   Polished London heeft meerdere whitening-behandelingen, zoals de Teeth Whitening Strips of de Teeth Whitening Kit. Beide whitening behandelingen verwijderen donkere vlekjes en verminderen verkleuringen op je tanden, die zijn ontstaan door externe factoren of genetisch is bepaald. Beide whitening behandelingen bevatten het actieve whitening ingredient PAP. 

   Polished London adviseert om een Whitening Tandpasta of Whitening Powderte gebruiken voor het poetsen van de tanden. De tanden worden schoon en de whitening tandpasta of poeder verwijdert vlekken. Het zorgt ervoor dat je tanden langzaam meer gaan glimmen. Whitening tandpasta of poeder geeft je tanden meer glans waardoor ze een stuk witter lijken. Je kunt de tandpasta of poeder gebruiken in combinatie met de bamboo tandenborstel

    

   Hoe vaak mag ik mijn tanden bleken?

   Hoe vaak je je tanden thuis mag bleken, verschilt per behandeling. Zo mag je bijvoorbeeld het Polished London Teeth Whitening Powder, maximaal 14 dagen één keer per dag gebruiken en daarna teruggaan naar 3-4 keer per week om je tanden op peil te houden. Terwijl je andere behandelingen iedere dag mag uitvoeren. We raden je aan voor gebruik eerst altijd even de verpakking te lezen en de gebruiksaanwijzing te checken! 

    

   Hoe lang blijven mijn tanden wit na het bleken?

   Hoe lang je tanden wit blijven na een bleekbehandeling is lastig te voorspellen. Hoe snel je tanden verkleuren verschilt dan ook bij iedereen. Het heeft niet alleen te maken met wat je eet en drinkt, maar bijvoorbeeld ook met de oorspronkelijke kleur van je tanden. In de meeste gevallen is het zo dat wanneer je je tanden bleekt met een veilige bleekset, en je bereikt de gewenste kleur van je tanden, de tanden ongeveer 2 tot 3 maanden wit blijven. 

    

   Wat is peroxide?

   Peroxide is een stof, die een sterk blekende werking heeft. Prima geschikt om je tanden te bleken, zou je denken! Toch is dit niet helemaal waar en kiezen steeds meer mensen voor een bleekbehandeling zonder waterstofperoxide. Vooral tot een aantal jaren terug kwam er een hoog percentage waterstofperoxide voor in verschillende bleekmiddelen. Achteraf bleek dat zo’n hoog percentage waterstofperoxide nare gevolgen heeft voor de gezondheid en conditie van jouw gebit. Daarom mogen sinds november 2012 alleen tandartsen en mondhygiënisten een hoog percentage waterstofperoxide gebruiken in hun bleekmiddelen.

    

   Wat is het voordeel van tanden bleken zonder peroxide?

   De producten van Polished London bevatten allemaal geen peroxide. Dit doet Polished London, omdat peroxide aanzienlijke schade kan toebrengen aan het glazuur van de tanden als het te vaak of in hoge percentages wordt gebruikt. De bijwerkingen van je tanden bleken met waterstofperoxide zijn onder andere; ontsteking van het tandvlees, langdurige gevoeligheid van de tanden en het dunner worden van het glazuur. Hier zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten, dus daarom zijn we ontzettend blij dat de producten van Polished London allemaal peroxidevrij zijn!

    

   Kan ik ook tanden bleken bij gevoelige tanden?

   Heb je last van gevoelige tanden? Geen probleem! Polished London heeft voor elk wat wils. Wanneer je gevoeligheid specifiek wilt behandelen, raden zij de Whitening Paste en Toothpaste Tablets aan. Dit is een zacht behandeling voor dagelijks gebruik. Deze producten verzachten en verlichten het tandvlees terwijl het ook de mond heerlijk schoon achterlaat. Ook AloeWhite Mondwater helpt de tanden en het tandvlees te behandelen door een verzachtend effect. Daarnaast is de Rejuvenating Tooth Serum een fantastisch serum om dagelijks te gebruiken en bevat belangrijke ingrediënten die zijn ontworpen om te helpen bij de behandeling van gevoelige tanden!

    

   Hoe werkt het tanden bleken met een bitje?

   Ben je ready om je tanden te gaan bleken met een bitje? We leggen je hieronder precies stapsgewijs uit hoe je dit het beste kunt doen! :)

   • Spoel je tanden en mond met vers water
   • Breng daarna de whitening gel gelijkmatig aan op zowel het bovenste als het onderste gedeelte van het mondstukje. 
   • Plaats vervolgens het mondstuk in je mond, bijt er zachtjes op en zet het LED-lampje aan. Selecteer daarna de gewenste whitening stand: 
    • Versnelde whitening (Blauwe modus: 15 minuten).
    • Mondhygiëne en bleken (Blauwe & Rode modus: 10 minuten).
   • Verwijder daarna het mondstukje, spoel je mond met water en reinig het mondstuk grondig in schoon water.

   Let op: deze instructies zijn vereenvoudigd; meer gedetailleerde instructies vind je in de Teeth Whitening Kit voor het bleken van tanden! Lees voor gebruik altijd de verpakking voor de juiste instructies.

    

   Hoe werkt het tanden bleken met strips?

   Wil je toch liever je tanden bleken met strips in plaats van een bitje? No problem! Ook dit kunnen we je stapsgewijs uitleggen. 

   1. Maak de verpakking open, de verpakking bevat twee bleekstrips: eentje voor boven- en de andere voor de ondertanden. 
   2. Breng elk van de bleekstrips gedurende 30 - 60 minuten aan op de tanden voor diepere vlekken. Vermijd eten of drinken. 
   3. Zodra de 30 - 60 minuten zijn verstreken, verwijder je de witte strips en gooi ze veilig weg. 

   Tip: Gebruik de bleekstrips 30 minuten per dag om lichte vlekken te verwijderen en de tanden witter te maken, of maximaal 60 minuten per dag om diepere vlekken te helpen verwijderen en de tanden witter te maken in minder behandelingen! 

   News & updates

   Recente artikelen