• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Dinsdag 8 November 2022

   Beauty geheimen die onmisbaar zijn!

   Heb jij iedere ochtend een vaste beauty routine? Of heb jij andere vaste routines op het gebied van uiterlijke verzorging? Wellicht zijn er dan een paar geheimen die jij nog niet wist, maar soms echt een uitkomst bieden! Ingrid deelt een aantal beauty secrets die je echt niet wilt missen! Lees snel verder!

    

   TIP 1 | GET IT IN SHAPE

   The first little secret we want to share with you.. Krijg jouw wenkbrauwen in shape door gebruik te maken van haarlak en een oude tandenborstel. Jij denkt nu waarschijnlijk: hoe dan!? Spuit een oude tandenborstel of een wenkbrauwborsteltje in met haarlak en borstel vervolgens jouw wenkbrauwen in shape! Zo weet je zeker dat je de hele dag jouw wenkies on fleek hebt.

   En wist je dat deze tip ook super handig is voor die vervelende pluizige babyhaartjes? Gebruik het op dezelfde manier alleen dan bij jouw kleine haartjes. Zo houd je die ook feilloos onder controle!

    

   Pssst.. we have a little extra secret! Vind je het lastig om jouw wenkbrauwen in model te brengen? Of heb je het gevoel dat ze heel dun zijn? Borstel de haartjes van je wenkbrauwen dan een beetje omhoog. Zo lijken je wenkbrauwen voller en meer gelijk!

    

   Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Schwarzkopf Osis+ Session Hairspray

    

   TIP 2 | LIPSTICK ALS BLUSH

   Dit is waarschijnlijk dé beauty trick van dit jaar! Lipstick is een tijdloze klassieker die prachtig is op je lippen. Het vormt vaak een boost voor je vertrouwen en vrouwelijkheid, maar wist je dat het ook ideaal is om te gebruiken als blush? Je lipstick tover je dan om in een cream blush. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor dezelfde kleuren op je lippen en wangen. Dus als je kiest voor rode lippen, dan breng je dezelfde kleur dan aan op je wangen!

   How to use:

   Gebruik zoals gewoonlijk een concealer of foundation om een egale teint te creëren. Vervolgens breng je met je vingertoppen een klein beetje lipstick aan op je wangen. Dep voorzichtig zodat je voorkomt dat de lipstick op plekken komt die je niet wilt. En don’t forget: less is more, dus gebruik niet teveel!

    

   Choose your favorite color lipstick!

    

   TIP 3 | CONDITIONER ALS SCHEERSCHUIM

   Niet zo fan van een wintervachtje op je benen? Dan wil jij natuurlijk graag die super gladde benen waar iedereen van droomt! Wij hebben nu dé life-changing hack die ervoor zorgen dat jouw benen nog zachter en gladder worden: gebruik conditioner!

   Conditioner verzacht het haar op je benen waardoor het super easy is om om te scheren. Daarnaast geeft het je huid ook nog eens een extra zacht gevoel! Laat de conditioner wel iets langer inwerken, zo krijgt het de kans om alle verzorgende ingrediënten goed in te laten werken. 

   Deze tip is ook perfect voor op vakantie, want zo hoef je niet twee, maar nog maar één product mee te nemen. You wish you knew earlier!

    

   TIP 4 | VOORKOM UITDROGING VAN JE MASCARA

   Het is één van de meest gemaakte fouten: met het mascara borsteltje pompbewegingen maken in de tube. We snappen dat het soms frustrerend is dat er te weinig mascara aan je borsteltje zit. Daarom proberen we vaak extra mascara op het borsteltje te krijgen door een aantal keer op en neer te ‘’pompen’’. Het werkt misschien wel heel goed, maar het is zeker niet goed voor je mascara!

   Wanneer je het flesje opent komt er altijd wat lucht in de mascara, maar wanneer je met het borsteltje een aantal keer op en neer gaat, wordt de hoeveelheid lucht veel meer omdat het borsteltje de lucht mee naar binnen neemt. Dit zorgt ervoor dat je mascara sneller uitdroogt en er kunnen sneller bacteriën bij komen. Zonde toch!? Je kunt beter de mascara opendraaien en een aantal keren in de huls langs de randen halen. Zo pak je meer mascara op en kun je aan de slag voor die oogverblindende look!

    

   Get your favorite mascara

    

   TIP 5 | VOLLE LIPPEN

   Ben je er klaar mee dat je dunne lippen hebt? Met een neutraal getint lippotlood kun je jouw liplijn iets vergroten. Breng het lippotlood voorzichtig rond jouw lippen aan en kijk uit dat je dit niet te veel doet. Breng vervolgens de lipstick aan op jouw lippen en neem ook voorzichtig de door jou getekende liplijn mee. Zo geef jij jouw lippen iets meer volume! Je zou ook kunnen proberen om iedere avond kaneelolie op je lippen aan te brengen voor het slapen gaan. Er zijn bronnen die zeggen dat je hiermee vollere lippen krijgt! Worth the try!?

   Nog een kleine tip als jij graag lipstick gebruikt, maar af en toe last hebt van droge en schilferende lippen. Dit is natuurlijk wat je echt niet wilt wanneer je lipstick gebruikt! Om ervoor te zorgen dat je lippen in perfecte conditie zijn, is het goed om af en toe je lippen te scrubben. Breng een lippenbalsem aan op je lippen en gebruik een tandenborstel om je lippen (voorzichtig) te schrobben. Please be gentle!

    

    

   Heb jij nog een tip die wij en alle lezers echt moeten weten? Laat het dan even weten in de reacties hieronder ♡

   News & updates

   Recente artikelen