• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Donderdag 5 Juni 2022

   Cadeautips Vaderdag 2022

   Zondag 19 juni is het weer zover: Vaderdag 2022! De dag dat je je vaderfiguur, opa, lievelingsman (naast alle andere dagen natuurlijk ;)) mag verwennen met een leuk cadeautje of een lekker ontbijt op bed. Maar ook elk jaar weer een struggle: wat moet je je vader nou geven op een dag zoals Vaderdag? In deze blog gaan we het daarover hebben. De leukste vaderdag cadeaus voor jouw vader op een rijtje!

   Direct naar alle cadeau ideeën voor hem? Die vind je hier!

    

   American Crew Grooming Kit

   De 4-in-1 kit voor jouw vader, is zijn dagelijkse vriend. Ideaal voor als je vader houdt van reizen, want door het kleine formaat is deze grooming kit makkelijk mee te nemen (en leuk om te geven)! 

    

   Reuzel Degrease Trio Kit

   Met de Reuzel Degrease Trio Kit kun je jouw vader verrassen met een leuke set van haarproducten voor zijn haar. De kit bestaat uit een scrub shampoo, daily shampoo en een conditioner. In één keer een top haircare routine in huis!

    

   Reuzel Travelbags

   Houdt je vader van reizen? Dan zijn deze geweldige travel bags helemaal leuk voor jouw vader! Alles wat hij nodig heeft in een mooie travel bag, hoe handig is dat? Het zijn 4 verschillende travelbags en daar zit vast wat leuks tussen!

    

   Parfums

   Een parfum geven aan je vader voor vaderdag is natuurlijk altijd goed! Het wordt dagelijks gebruikt en zo heeft hij weer een lekker geurtje voor een tijd! De geuren van American Crew ruiken en zien er ook nog eens erg leuk uit voor op de shelf bij jullie thuis:

    

   Baardverzorging

   Is jouw vader ook zo zuinig op zijn baard en doet hij zijn best om mooi voor de dag te komen? Dan kan de baardverzorging natuurlijk niet in het rijtje ontbreken! Door de baardverzorging houdt hij zijn baard mooi en verzorgd, met een heerlijke geur! De sets zien er mooi uit en zijn dus perfect als vaderdag cadeau:

    

   Skincare

   Is jouw vader bezig met skincare? Cool! Dit is natuurlijk even belangrijk voor zowel de man als vrouw. Sommige vaders zijn goed bezig met hun skincare, vandaar natuurlijk ook de zachte en glanzende huid. Crèmetje hier en daar. Door aan jouw vader een leuke skincare set te geven maak je hem dus vast heel blij! De sets van Reuzel is ook nog eens erg leuk om als cadeau te geven door de vrolijke en kleurrijke verpakking:

    

   At-Home gift

   Vind je de skincare gifts toch niks voor jouw vader of wil je er wat leuks bij doen? Dan kun je altijd nog kiezen voor wat leuks voor in huis. Je kan het bijna niet meer fout doen met deze heerlijk ruikende geurstokjes. Iets waar jouw vader echt wat aan heeft! Voor een leuke gift zijn deze heerlijke Rituals Fragrance Sticks perfect om te geven.

   News & updates

   Recente artikelen