• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 24 April 2022

      De ultieme styling routine van Ingrid (in 15 minuten!)

      Herken je dat heerlijke gevoel wanneer je net uit de kappersstoel komt? Je haar heeft meer volume en zit perfect in model. Dit willen we het liefst iedere dag! Maar hoe doe je dat nou? En welke tools en producten heb je hiervoor nodig? Wil je weten hoe je jouw haren in model brengt à la onze collega Ingrid? Lees dan snel verder voor de ultieme styling routine van Ingrid. Klaar in 15 minuten!

       

      Stap 1: Reinig je haar 

      Als je lange lokken hebt, raden we aan deze niet te vaak te wassen. Dit maakt dat je haren vaak nog droger aanvoelen. Het is belangrijk dat je jouw haar wast met de juiste producten. Gebruik een lichtgewicht shampoo en conditioner, zoals de Redken High Rise Volume Set. Deze producten geven volume aan je haar, versterken en geven glans.  

       

      Stap 2: Verzorg je haar op de juiste manier 

      Naast een shampoo en conditioner is een voedend masker essentieel. Maskers voeden en hydrateren je haren intens voor zachter en sterker haar en geven een intensievere verzorging dan een conditioner.

      Gebruik het masker nadat je je haren hebt gewassen met een shampoo. Waarom? Een shampoo zet je haarschubben open en zo kunnen de voedende ingrediënten goed opgenomen worden. Bovendien zorgt een masker er ook voor dat je haarschubben weer gaan sluiten, waardoor je haar na gebruik lekker glad aanvoelt.

      Na het handdoekdroog maken, is een verzorgend serum heerlijk voor jouw haar. Gebruik bijvoorbeeld de
      Biosilk Silk Therapy Original een fijn serum dat niet alleen erg verzorgend is, maar ook je haar beschermt tegen hitte en UV-straling. 


      Stap 3: Föhnen maar! 

      Nu beginnen we met de styling routine! Wanneer je het haar hebt verzorgd kun je het haar gaan drogen. Maar voordat je gebruik maakt van een hitte tool, gebruik je eerst een hittebeschermer. Zet de föhn altijd op de middelste stand, dit is beter voor je haar. Maak het haar droog voor 75% en ga ondertussen met je vingers door het haar om het proces te versnellen. Het is belangrijk om de föhn naar onderen te richten. Op deze manier gaan de haarschubben plat liggen en zal het haar minder pluizen en meer glanzen. Hieronder vind je een aantal föhns die Ingrid fijn vindt: 

       

      Stap 4: Verdeel je haar

      Is je haar voor 75% droog? Begin dan met het verdelen van het haar. Hoe je dit doet, ligt aan de dikte van je haar. Ingrid adviseert kleine plukken, zo kan de föhnborstel of föhn beter bij het haar en wordt het sneller droog. Als je dit hebt gedaan, ben je klaar voor stap 5! 

       

      Stap 5: Maak volume in je haar met de föhnborstel 

      Polijst je haar met een föhnborstel door enkele minuten over je haar heen te gaan. Om volume te creëren ga je met de föhnborstel tegen de richting van je haren in. Laat het vervolgens voorzichtig 1 á 2 minuten afkoelen. Als deze minuten eenmaal om zijn ga je met je hand door je haren. Met deze föhnbortels werkt Ingrid graag:


      Wil je toch liever met een föhn en föhnborstel aan de slag? Ook op deze manier is het mogelijk om een natuurlijke slag en volume te creëren in het haar.

       

      Stap 6: Style je haar met een krultang 

      Ga je liever met een krultang te werk? Dat kan ook! Heb jij een goede krultang die je kan verstellen in temperatuur? Een echte must tijdens het krullen, omdat elk haar een andere temperatuur nodig heeft. Zorg ervoor dat je niet te dikke plukken pakt. En onthoud: hoe grover je krultang, hoe grotere plukken je kunt pakken.

      Zakken jouw krullen snel uit? De blog '
      zo blijven je krullen het langste zitten', lees je ook op Haarspullen.nl. Als Ingrid geen föhnborstel gebruikt, kiest ze voor een grove krultang om haar haar te stylen. Deze raadt ze aan:

       

      Stap 7: Finishing touch 

      Wil jij nog langer te genieten van je volumineuze look? Dan is het belangrijk om je haar goed af te stylen. Om te voorkomen dat je haar gaat uitzakken of gaat pluizen heeft Ingrid de volgende producten op een rijtje gezet.

      Kies bijvoorbeeld voor de Sexy Hair Dry Shampoo of de Indola ActNow Shine Wax  om meer textuur aan het haar te geven.

      Met één van de onderstaande strong hold haarsprays heb jij extra lang plezier van jouw gestylde haren! Zorg ervoor dat je de haarspray van een afstandje in je haar sprayt. Zo is de haarspray goed verdeeld over het hele haar. 


      Heel veel succes met het creëren van jouw volume kapsel! Heb jij nog vragen over de styling routine van Ingrid? Stel ze gerust! Wij helpen je graag.

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »