• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 23 Oktober 2021

      Dit is veranderd aan de Indola-lijn

      Indola Care & Style heeft een nieuw jasje! Kwaliteit en verpakkingen die zich onderscheiden en een assortiment met alles wat je nodig hebt en waar niets overbodig is. De producten bevatten de nieuwe Pixel- Technologie en hebben een duurzamere verpakking. Het assortiment is compact en bevat alle ingrediënten die jouw haren weer optimaal laten stralen ;)  

       

      Dit moet jij weten over de nieuwe Pixel Technologie

      Indola heeft een nieuwe technologie toegevoegd aan de Care & Style range. De technologie creëert natuurlijke haar perfectie. De pixel-technologie bestaat uit proteïnen van microformaat die de haarvezel een boost geeft. De pixel-technologie wordt gecombineerd met verschillende key-ingrediënten, namelijk: zijde proteïnen, marula olie en jojoba olie. Deze ingrediënten hebben samen meerdere functies. Deze formules dringen diep door in het haar en strijken de haarschubben glad, waardoor er een prachtige glans ontstaat. Hieronder staat een kort overzicht van alle ingrediënten die aan de lijnen toegevoegd zijn, zo zie je gemakkelijk welke lijn een extra toevoeging heeft gekregen:

       

      Indola Hydrate is een hydraterende lijn met een shampoo en spray conditioner. De producten reinigen je haar en optimaliseren de vochtbalans van gezond tot droog haar. Ook geeft hij je haren een prachtige glans. Door deJojoba olie voedt de lijn je haren van binnenuit en met de nieuwe pixel technologie creëert natuurlijke haar perfectie.

       

      Indola Color verfrist en reinigt gekleurde lokken op een milde wijze. Door de Zijde Cocon Proteïnen worden kleurpigmenten in je haar verzegeld, dit vermindert kleurvervaging. De Color lijn is verrijkt met kostbaar edelsteenextract wat beschermt tegen UV-schade. De lijn behoudt je kleurpigmenten en beschermt tegen kleurvervaging. 

       

      Indola Repair samen met de Pixel Technologie in werking met de Marula Olie wordt de verzwakte haar basis diep doorgedrongen. Dit zorgt voor een diepgaande regeneratie van de inwendige haarstructuur en het verzegelen van het haar oppervlak. Dit zorgt voor het versterken van de haren.

       

      Het Wash #1, Care #2 & Style #3 - systeem

      Iedere lijn bevat producten met een hashtag en een nummer. Misschien vraag je je af waar deze voor staan. Elk nummer heeft zo zijn betekenis. Hieronder leg zie je weer een overzicht waar de hashtags en nummers voor staan. 

       

      Wash #1
      Heb jij een flesje met #1 erop? Dit zijn alle shampoos! Iedere lijn bevat een shampoo met zo zijn ingrediënten en doelstellingen. Heb je gekleurd haar is er een specifieke Color-lijn. Wil jij je haren weer een vochtboost geven is er een speciale Hydrate lijn. Check bij beschadigd haar de Repair-lijn. De shampoos hebben voornamelijk een reinigende functie en verwijderen daarbij vuil en natuurlijk huidvet (talg) uit je haar. Hierdoor voelt je haar weer schoon en fris aan.

       

      Care #2
      Number two is een verzorgend product, zoals een conditioner of masker. De producten geven je net even die extra boost aan jouw haren. Wat de maskers doen is voornamelijk het zorgen voor een beschermend laagje om over je haren heen leggen, wat ook nog eens zorgt voor een mooie glans. Je haren zullen ook een stuk soepeler aanvoelen.

       

      Styling #3  
      Om de haar look helemaal af te maken heeft Indola ook een groot aantal stylingsproducten. Zo kun je denken aan een Haarwax tot aan een Salt Spray, zodat jij de look kunt creëren die je maar wilt!

       

      Ingrediënten

      Elk product is verrijkt met ingrediënten die het beste in je haren naar boven halen. Elk product bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de haar behoeftes optimaal bedienen. We hebben de belangrijkste ingrediënten per lijn of product op een rijtje gezet:

       

      Indola Color - De shampoo, conditioner en het masker bevatten alledrie de Pixel Technologie en Zijde Proteïnen, wat helpt bij het insluiten van de kleur waardoor je vervaging voorkomt. Zo creëer je kleurbehoud tot 90% en geeft het de haren langer levendigheid met de perfecte glans!

       

      Indola Repair- De Repair-lijn van Indola is verrijkt met de Pixel Technolgie en Marula Olie, wat helpt bij het versterken en voeden van beschadigd en gestrest haar. Het beschermt ook nog eens tot 95%* tegen haarbreuk.

       

      Indola Hydrate - Hydrateer je haren met de Pixel Technologie en Jojoba Olie, wat je kunt vinden in de producten van de Hydrate lijn. Jojoba olie Verbetert het vochtgehalte en verbetert de veerkracht en vitaliteit van normaal tot aan droog haar.

       

      Silver Shampoo - De zilvershampoo is verrijkt met de Pixel Technologie en Violet Pigmenten, deze neutraliseren geeltinten voor perfect wit, grijs en blond haar! 

       

      Cleansing Shampoo - De Cleansing Shampoo bevat de Pixel Technologie en Ginseng Wortel Extract, zorgt ervoor dat de haren diep gereinigd worden en onzuiverheden verwijderd worden. Ondertussen wordt de hoofdhuid verfrist zonder dat er voedingsstoffen verwijderd worden. 

       

      Dandruff Shampoo - Behandel roos met de Indola Dandruff Shampoo, wat is verrijkt met de Pixel Technologie en Octopirox. Dit verwijdert zichtbare roos en vermindert jeuk en irritatie.

       

      Root Activating System - De producten van de Root Activating System bevatten allemaal Pixel Technologie en Taurine Carnitineu, deze ingrediënten reinigen en stimuleren de haarwortels in de hoofdhuid. Fragiel haar wordt weer versterkt door energieopwekkende voedingsstoffen.

       

      Glamorous Oil Gloss - Geef je haren ultieme glans en verzorging met Marula Oil, Het brengt het natuurlijke olie niveau van je huid in evenwicht, waardoor roos wordt verminderd of kan worden voorkomen. Uiteindelijk transformeren je haren in zachter, gladder en glanzender haar.

       

      Volume & Blow Dry Spray - Krijg de look die jij wilt met deze spray, die is verrijkt met Panthenol. Het heeft een hydraterende werking. Het hecht namelijk goed aan de haarzakjes en maakt de haren gladder en makkelijker te kammen. Op de huid zorgt panthenol ervoor dat de huid soepeler wordt en dat oppervlakkige tekenen van veroudering wordt vermindert. 

       

      Curl Cream - Zorg voor je krullen met deze Curl Cream, verrijkt met Natuurlijke Wax. Dit is ook wel bijenwas, wat een zijdeachtige, beschermende laag over het haar legt.

       

      Thermal Protector - Gehydrolyseerde Tarweproteïnen zorgen ervoor dat je haren kracht krijgen, mede omdat de gehydrolyseerde tarweproteïne rijk is aan vitamine E en een rustgevend effect heeft op de hoofdhuid.

       

      Strong Mousse - Styling Polymeren zorgen voor een beschermende laag om je haren, voor extra volume en veerkracht.

       

      Dry Shampoo Foam - Kruidenextracten in de droogshampoo zoals Kamille Extract zorgt ervoor dat je haren ook gehydrateerd blijven tijdens het opfrissen. 

       

      Salt Spray - Zout, oftewel Natriumchloride, geeft het haar voelbare grip en meer textuur. Dit zorgt voor beachy texturen en geeft een matte afwerking.

       

      Texture Spray - De textuurspray is verrijkt met het een mineraal, zoals talk. Dit zorgt voor een doorleefde, warrige textuur en volume.

       

      Volumising Powder - De volumepoeder heeft het ingrediënt Silica Component. De volumepoeder geeft je haren indrukwekkende volume vanaf de aanzet!

       

      Fibremold - De Fibermold heeft Natuurlijke Plantenwas, namelijk Carnauba Wax. Dit product is amazing om krullend of golvend haar te accentueren.

       

      Rough Up - Ook de Rough Up heeft de Carnauba Wax. Dit product zorgt voor geweldige controle, definitie en een matte afwerking. 

       

      Glue- De Bessen was zorgt voor extreme fixatie tot de volgende wasbeurt. Geeft een natuurlijke glans en de sterkste fixatie binnen Indola ;)  

       

      Smooth Serum - Kokosnoot Olie is heel voedzaam en super hydraterend. Het is een soort moisturizer voor je haar en zorgt voor extra glans en zit vol natuurlijke vetzuren, proteïnen en vitamines. Allemaal bevorderend voor het vochtgehalte!

       

      Flexible & Strong Hairspray - Dit product heeft geen specifiek ingrediënt, maar heeft een microfijne verneveling zodat elk haartje moeiteloos bereikt wordt, voor bewerkbare fixatie!

       

      Gel Spray - Styling Agenten is een ondersteunt vorm en definitie. Zorgt voor langdurige fixatie en hold



      Duurzame verpakking

      Indola vindt het belangrijk om zich steeds meer bezig te houden met de wereld. Daarom hebben ze ervoor gekozen om de verpakkingen van Indola lijn meer dan met 50% gerecycled plastic te produceren. 

       

      WIST JE DAT?

      Dat er meer dan 8 miljoen ton plastic jaarlijks in onze oceaan terecht komt. Dat is vuilniswagen per minuut. Er wordt geschat dat het 450 jaar duurt voordat een plastic fles op de vuilnisbelt afgebroken wordt. Op dit tempo zal er in 2050 meer plastic dan vis aanwezig zijn in de oceanen.

       

      Indola heeft dan ook een aantal tips waarmee jij de wereld een stukje kan verbeteren, TAKE A LOOK:

       

      Smart Tips

      #01 Draaien, trekken, sorteren - zing deze kleine mantra terwijl je alle pompen, deksels en doppen van jouw lege verpakkingen sorteert en jouw recycling versnelt.

      #02 Zorg dat je bij het recyclen lege flessen uitspoelt voordat je ze weggooit in de juiste prullenbak.

      #03 Recycle in de juiste bak! Als je elke keer de juiste vuilbak gebruikt, verminder je de hoeveelheid afval op stortplaatsen en in de oceanen - en draag je bij aan het behoud van de kostbare bronnen van de aarde.

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »