• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 19 Mei 2023

      Dit moet jij weten over Schwarzkopf OSiS+

      Schwarzkopf Professional heeft sinds kort haar stylingslijn OSiS+ vernieuwd. Jouw lievelingsproducten in een nieuw jasje, met nieuwe geuren en verbeterde performance! Het assortiment van OSiS+ bestaat uit 28 verschillende formules, elk om jou te helpen aan je perfecte look. Of het nu gaat om een gala look, meer volume in je haar of gewoon jouw alledaagse stylingslook, OSiS+ is ideaal en is er altijd voor jou! 

       

      Met de herlancering van OSiS+ zitten de stylingproducten in een nieuw, modern jasje waarbij er ook een stap voorwaarts is gezet in de duurzaamheid en recyclebaarheid van de verpakkingen. Ook zijn bijna alle formules nu vegan en bevatten meer producten nu hittebescherming tot 230 graden, om jouw haren nog beter te beschermen! Check hier alles wat je moet weten over OSiS+:

       

      Duurzaamheid en recyclebaarheid

      De verpakkingen zijn 100% recyclebaar dankzij:
      - Geen gebruik van gekleurd PET
      - Monomateriaal verpakkingen
      - Geen etiketten op aluminium (behalve Session 100ml)

       
      En bevatten schonere formules:
      - Meer veganistisch (min. 86%)
      - Vermindering of verwijdering van ‘kritische’ ingrediënten

       

      Nieuw design & kleurnavigatie

      De verpakking heeft een meer premium design met een matte afwerking. Op de voorkant is de navigatie verbeterd door de productcategorie en hold-level te vermelden. Zo is direct af te lezen dat de Session Hairspray een extra sterke hold heeft en dat je deze gebruikt op droog haar. Daarnaast zorgen de uniforme kleuren per lijn voor een gemakkelijke navigatie. Hierdoor ziet het merk er clean en modern uit, maar toch herkenbaar. 

       

      Handige QR-codes

      Elk product heeft een speciale QR-code. Via deze QR-code ga je naar de officiële productpagina voor gedetailleerde productinformatie zoals ingrediënten en tutorials.

       

      Het assortiment van OSiS+

      Het OSiS+ assortiment is opgedeeld in zes verschillende categorieën. Elk herkenbaar aan een eigen kleur en vernieuwde geur. Dit zijn ze:

       

      Smooth & Shine - Bevat producten die voor een mooie glans in je haar zorgen, pluis en haarbreuk verminderen en ook nog eens de doorkambaarheid verbeteren. Enkele producten zijn bijvoorbeeld de Sparklervoor een prachtige glans en de Flatliner: een hittebeschermende spray tot 230 graden met bescherming tegen vochtigheid en haarbreuk. 

       

      Curls & Waves - Bestaat uit drie producten, speciaal om jouw krullen definitie en ondersteuning te geven en de natuurlijke haartextuur naar een hoger niveau te tillen. De producten uit deze categorie zijn onderling mengbaar en creëren zo de perfecte verzorging voor jouw prachtige krullen of golven. Good to know: ook zijn al deze stylingproducten Curly Girl Proof! Bijvoorbeeld de Tipsy Twirl: een jelly voor een sterke definitie en lichtgewicht volume zonder pluizigheid! 

       

      Volume & BodyDe ideale producten om jouw haar echt volume en meer body te geven. Transformeer plat, saai uitziend haar met behulp van bijvoorbeeld de Soft Dust: De ideale volumepoeder voor een waanzinnige volumeboost en zichtbaar, voller en glad uitziend haar. Met de stylingproducten bouw je onoverwinnelijk volume op waar je op kunt rekenen! 

       

      TextureDe naam zegt het al. De stylingproducten in deze categorie zijn bedoeld om textuur te geven aan je haar en het mooi in model te brengen. Je zit altijd goed met een product van OSiS+ Texture, want naast textuur, zorgen de producten ook voor minder pluis, meer grip en glans. Ga bijvoorbeeld voor de populaire Flexwax of kies een ander fijn product. 

       

      HoldZorg ervoor dat je haar uitstekend blijft zitten met de producten van Hold. Het volledige assortiment is uitgerust met hittebescherming tot 230 graden in een reeks van diverse hold-niveaus. Zo kan jij gerust een passend product kiezen met een passend hold-niveau om jouw mooie haarlook te creëren. De Session Hairspray is bijvoorbeeld een extra sterke haarspray en zorgt voor een natuurlijke, borstelbare finish, voor glanzend haar zonder schilferige resten. 

       

      2nd Day Hair - Wil jij je wasdag nog even uitstellen? Dan is de Refresh Dustideaal. Dit stylingproduct uit deze categorie stelt jou nooit teleur! De droogshampoo stelt echt je wasbeurt(en) uit en geeft ook nog een mooie volume. Dit product is dan ook niks voor niks een echte favoriet. Daarnaast ruikt deze droogshampoo ook nog eens heerlijk en blaast jouw haren een nieuw leven in! 

       

      Nieuwe producten van OSiS+

      Naast de bestaande producten, zijn er acht nieuwe producten bij gekomen in het OSiS+ assortiment. Om je een goed beeld te geven van de nieuwe producten en waarom jij deze zou kunnen gebruiken, lichten we ze hieronder nog even toe:

       

      Curls & Waves Bounty BalmDit product is perfect om pluis tegen te gaan en krullend haar een natuurlijke glans en zachtheid te geven. Deze stylingcrème versterkt de natuurlijke veerkracht van het haar, verbetert de doorkambaarheid en geeft een rijke verzorging. De Bounty Balm is ideaal voor medium tot stug haar en voor alle krultypes. 

       

      Curls & Waves Curl JamEen krulverstevigende gel die je haar niet verzwaart maar juist jouw natuurlijke krul versterkt met een lichte fixatie en toch een sterke definitie. Deze heerlijke gel verbetert de handelbaarheid en de veerkracht van je krullen en geeft extra hydratatie aan je haar. 

       

      Curls & Waves Tipsy TwirlVerpest pluizig haar jouw mooie krullen? Deze textuur verbeterende curl jelly is er om jouw natuurlijke krullen te definiëren met een medium hold. Zo krijg je een mooie lichtgewicht volume en sterke definitie, zonder knapperigheid. Ideaal voor fijne haartypes, met krulpatroon golvend of krullend. 

       

      Volume & Body Air WhipEen lichte, romige mousse die volume en hold geeft, zonder een plakkerig effect. Het is de perfecte mousse om in meerdere lagen aan te brengen, om zo meer fixatie en volume te creëren. De Air Whip verbetert de handelbaarheid van het haar tijdens het föhnen, biedt hittebescherming tot 230 graden en geeft jouw haar een meer gehydrateerd en voller gevoel. 

       

      Volume & Body Pump UpDeze multifunctionele topper is te gebruiken op droog haar om grip, body en root-lift volume toe te voegen. Daarnaast kan deze crème ook op vochtig haar gebruikt worden om volume en vorm te geven tijdens het föhnen. Het product absorbeert vettigheid om zo jouw volume optimaal te behouden. 

       

      Smooth & Shine Glow - Dit anti-frizz glans serum heeft een verbeterde formule en temt pluizig en springerig haar. Het serum heeft het haar een gezonde glans en een zijdezacht gevoel. Het product is perfect voor alle haartypes, zelfs voor fijn haar! 

       

      Smooth & Shine Super Shield Deze echte musthave is een lichtgewicht en droge, maar verzorgende, hittebeschermende spray. Naast dat het een multifunctioneel product is dat beschermt tegen de impact van hitte tools, is het ook een dry oil en anti-statische spray, voor glans en zachtheid zonder statisch effect. Het stylingproduct beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals schadelijke uitlaatgassen en is perfect voor alle haartypes. 

       

      Texture VelvetDeze lichtgewichte spraywax geeft natuurlijke definitie en glans zonder dat het plakkerig of vettig wordt. Het is een fijne spray met wax-effect die het haar een fluweelzacht gevoel geeft. Het product is ideaal om in laagjes aan te brengen. Zo kan jij zelf bepalen hoeveel textuur je wilt aanbrengen in jouw haar. 

       

      Schwarzkopf-expert Ralph aan het woord

      Benieuwd naar wat Expert Ralph van Schwarzkopf Professional het fijnste vindt vaan de vernieuwde OSiS+ producten? De producten zijn onderling mengbaar, op deze manier kan jij zo jouw perfecte look creëren. Zo kan je bijvoorbeeld de stevigheid van de Grip Mousse gebruiken samen met de Sparkler, om extra glans toe te voegen aan je haar. Zijn tips? De Refresh Dust en de Dust It. Met de droogshampoo weet je zeker dat je wasbeurten uitstelt en geeft ook nog eens volume. Wil je echt de waanzinnige volumeboost? Gebruik dan nog de Dust It bij de aanzet van je haar. Het resultaat: gegarandeerd volume en een echte boost door producten die jou nooit zullen teleurstellen! De twee producten zijn ook verkrijgbaar in een set! Bestel de set hier:Schwarzkopf OSiS+ Refresh & Volume Set

       

      Heb je een vraag over Schwarzkopf Professional of over de stylingproducten van OSiS+? Schroom niet om gerust contact met ons op te nemen! Bel ons tijdens kantooruren of mail je vraag naar [email protected]. Ons team met experts zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »