• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 7 Augustus 2022

   Get ready for work in 10 minutes!

   It’s time to get ready for work again! De vakantie zit er weer op, tijd om weer aan het werk te gaan en in een ritme te komen. Toch altijd weer even een dingetje. Hoeveel tijd heb ik nodig? Wat ga ik aan doen? Hoe ziet mijn haar er het leukste uit? Tijd voor de beste tips om je in slechts 10 minuten klaar te stomen voor jouw werkdag!   Tip 1: Bereid je ‘s avonds al voor

   Om tijd te besparen, kun je er voor kiezen om de avond voordat je weer vroeg moet opstaan alvast je haar te gaan wassen. Dit scheelt je in de ochtend heel veel tijd, waardoor je net even wat langer in je bed kunt blijven liggen. Was je liever niet je haar, maar voelt je haar wel vettig aan? Kies er dan voor om alvast een droogshampoo te gebruiken. Deze kan dan de hele nacht inwerken en zo heb je het beste resultaat. 

   Ook handig om de avond ervoor alvast te doen? Kies alvast je outfit! Dat scheelt je heel wat frustraties voor je kledingkast de volgende ochtend. 

    

   Tip 2: Ga voor de ‘easy’ look

   Kies voor een frisse look om je dag mee te starten. Dit kan door je normale make-up routine aan te houden, maar je kunt ook kiezen voor slechts een paar goede producten. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Maybelline The Eraser Multi Use Concealer. Deze is eenvoudig aan te brengen, laat fijne lijntjes en donkere kringen verdwijnen en zorgt voor een stralend effect. Daarnaast doet een beetje mascara ook wonderen om jouw look snel op te frissen. De Maybelline Lash Sensational Mascara geeft jouw wimpers een waaiereffect, waardoor je ogen meteen zullen stralen. 

   Perfect dus om tijd te besparen, maar wel op je best naar je werk te kunnen. 

    

   Tip 3: Style je haar terwijl je slaapt

   Je haar drogen, krullen of stylen neemt ‘s ochtends vaak best wat tijd in beslag. Maar, gelukkig zijn er heel wat manieren waardoor je je haar kunt stylen terwijl je slaapt. Zo kun je bijvoorbeeld met vlechten gaan slapen voor die mooie beachy waves, misschien wel de oudste en bekendste manier om jouw haar een frisse look te geven. Een andere manier om je haar te stylen terwijl je slaapt, is door je haar op te rollen in kleine knotjes. Je kunt zelf kiezen hoeveel knotjes je wilt, want hoe meer knotjes hoe fijner de krullen zullen worden. 

   Op deze manier wordt je ‘s ochtends wakker met golvend haar, zonder dat je er al te veel voor hoeft te doen. Wie wil dat nou niet?

   News & updates

   Recente artikelen