• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 28 Mei 2019

      Haarverzorging is ook belangrijk voor mannen!

      Dat alleen vrouwen zich bezig houden met hun haren is natuurlijk allang niet meer van deze tijd. Mannen zijn tegenwoordig ook fanatiek met hun haren en kapsel, en dan hebben we het nog niet eens over de prachtige baard en/of snor! Haarverzorging is voor iedereen belangrijk. Een gezonde hoofdhuid is natuurlijk enorm belangrijk, gevolg daarvan is gezonde haren die glanzen.

       

      Hoe zit het precies met haarverzorging voor mannen die roos hebben?

      Helaas hebben veel mannen last van roos, het opzicht niet zo ernstig maar wel super vervelend. Als je roos hebt vraag de haarverzorging ook om andere maatregelen en andere haarverzorgingsproducten. Het is natuurlijk super vervelend dat je een leuk avondje gepland hebt met de boys of een dinnerdate dat je je op je donkere pak, shirt, vest of blouse allemaal witte schilfertjes hebt zitten. Niet tof. Omdat roos zoveel voorkomt, heeft Mediceutals de perfecte oplossing ontwikkeld met X-Folate Anti-Roos Shampoo. Deze unieke anti-roos shampoo helpt met het verlichten van de jeuk en de pijn. Daarnaast zorgt X-Folate ervoor dat je hoofdhuid langzaam maar zeker weer in balans komt! Wil je meer informatie over hoe je met hoofdroos om moet gaan en wat je kan doen? Dan verwijzen we je graag door naar ons artikel "5 tips om roos tegen te gaan".

       

      Hoe zit het precies met baardverzorging?

      Wij mannen hebben natuurlijk niet alleen met onze hoofdharen te maken, ook wij hebben een baard. En laten we eerlijk zijn, dat is een ding, een trots. Daar gaat enorm veel tijd inzitten. Er zijn geregeld vragen over baardverzorging en hoe dit nou precies in elkaar steekt. Wanneer moet ik wat gebruiken, wanneer is een baard nu lang of wanneer is een baard nu kort? Onderaan de pagina Baardverzorging is veel informatie te vinden zodat je gerichter de juiste baardverzorging kan kiezen. Je ontdekt er o.a. wat nu het verschil is tussen een baardolie, baardbalsem, baardzeep en baardshampoo en wanneer je het beste wat kunt gebruiken. Ben je er al uit dat je baardolie nodig hebt, maar weet je nog niet hoe je de olie het beste kan gebruiken voor je baard? Dan verwijzen we je graag door naar ons artikel "Hoe gebruik je nu baardolie".

       

      Tip 1: Gebruik een goeie shampoo en conditioner!

      Onderschat dit niet. Let goed op wat voor shampoo en conditioner je gebruikt. Het is belangrijk dat je een kwalitatief goeie shampoo en conditioner gebruikt. Het is nog beter als deze natuurlijk zijn en niet synthetisch. Gebruik bijvoorbeeld de Reuzel Daily Set deze set bevat een shampoo en een conditioner voor reiniging van het haar en het hydrateren van de hoofdhuid. 

       

      Tip 2: Verzorg niet alleen je haar maar ook je hoofdhuid!

      De hoofdhuid is ook erg belangrijk bij de verzorging van je haar. Het staat namelijk samen met het eindresultaat van je haar. Voorkom bijvoorbeeld schilfers en een droge huid door hydraterende producten te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld na het gebruik van een shampoo de American Crew Daily Conditioner. Deze conditioner versterkt het haar en de hoofdhuid en reinigt het grondig. Hierdoor heeft het haar een goede basis om gezond te blijven, niet vet te worden en tegelijkertijd ook nog vochtig te blijven.

      Ben jij iemand die houdt van makkelijkheid? Dan is American Crew Classic 3-in-1  perfect voor jou! American Crew's 3-in-1 is een shampoo, conditioner en body wash in één. Zo wordt zowel het lichaam, als het haar intens verzorgd. American Crew Classic 3-in-1 reinigt gemakkelijk het overtollige olie en vuil zorgvuldig van het haar, hoofdhuid en lichaam. Bovendien laat het een heerlijke sterke mannengeur achter.

       

      Tip 3: Was je haar goed maar niet te vaak!

      Veel mensen wassen veel te vaak hun haar. Daardoor tast je de kwaliteit van het haar en hoofdhuid aan. Om onzuiverheden te voorkomen, kan je het beste 3 keer per week je haar wassen met bijvoorbeeld Sebastian The Boss Thickening Shampoo. Deze verfrissende shampoo is geschikt voor ieder haartype, maar perfect voor fijn of dunner haar. De Seb Man verdikkende shampoo geeft het haar zichtbaar meer volume, waardoor je minder snel de behoefte hebt om het te vaak te wassen. 

       

      Tip 4: Vermijd koud water!

      Als je dan 3 keer je haar wast is het belangrijk kom dat met koud water te doen. Koud water zorgt ervoor dat de voedingstoffen vanaf je hoofdhuid niet goed toe gevoerd worden. Gelukkig staat iedereen liever onder een warme douche. hierdoor voorkom je de problemen met voedingstoffen. 

       

      Tip 5: Drogen, Wrijven, Stijlen.

      Na het wassen wil je natuurlijk je haar zo snel mogelijk droog om het te stijlen. Veel mannen wrijven ruig hun haar droog, maar door het wrijven kan je haar gaan afbreken en beschadigen. Al is dit de snelste manier, dit kan je beter zo min mogelijk doen. Andere mannen föhnen hun haar liever droog. Hierbij is het belangrijk dat je dit koud doet. Als je dit warm doet kan het je haar goed beschadigen. Het drogen duurt dan wat langer maar je haar blijft langer goed. Na het drogen komt meestal het stijlen. Het is belangrijk dat je niet te veel stylingsproducten gebruikt. Dit heeft ook weer te maken met het voorkomen van beschadigd haar. Probeer je haar met maten te stylen. Gebruik voor het stijlen de producten van Dapper Dan!

       

      Tip 6: Laat af en toe het haar luchten!

      Elke dag wat in je haar smeren is niet goed, dus sla het een keer een dag over. Hierdoor kan je haar weer even goed ademen en blijft het gezond. 

       

      Tip 7: Gezond eten is ook belangrijk!

      Een gezonde leefstijl draagt bij aan de gezondheid van je haar. Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten, zodat je haar niet allen voedingstoffen krijgt van de producten die je gebruikt maar ook de bouwstoffen die in gezond eten zitten. Je kan natuurlijk altijd extra natuurlijke vitamines bijslikken zoals een goede multivitamine. 

       

      Tip 8: Bewegen is belangrijk!

      Veel bewegen zorgt voor een betere haargroei. Dit klinkt natuurlijk als onzin maar dat is het niet! Als je veel beweegt blijft je lichaam in een goeie conditie en daardoor blijft je haar ook in een goeie conditie en gaat het beter groeien. 

      Ook in de zomer kan je je haren extra goed verzorgen. Hoewel enorm belangrijk is voor onze gezondheid is teveel zon natuurlijk nooit goed, en dat geld ook voor je haren. Om de optimale gezondheid van je haren te blijven garanderen kan je voor een shampoo gaan die een UV-filter bevat, je kan uiteraard ook af en toe een hoed of een pet dragen. Wees wel bewust dat je dit niet elke dag doet, want hierdoor kan je haar niet 'ademen' en je hoofdhuid niet luchten. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. 

      Dus mannen maak je niet meer druk over je haar met deze tips! Zorg voor je haar zoals je ook voor een vrouw moet zorgen. Ben je benieuwd naar meer haarproducten? Kijk dan in de categorie "mannen". 

      Tags:Man (9)

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »