• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 8 April 2020

   Haartutorials: zonder kapper door corona

   Op dit moment zetten we in Nederland alles op alles om de coronacrisis te bestrijden. Eén van de maatregelen is dat veel bedrijven weer tijdelijk hun deuren moeten sluiten, waaronder jouw geliefde kapperszaak. Helaas weten we ook nog niet precies hoe lang dit gaat duren. We merken dat veel van onze klanten zelf opnieuw aan de slag willen gaan om bijvoorbeeld uitgroei bij te werken. Helemaal nu kerst eraan komt! Haarspullen is er voor jou, samen slaan (of kapperen) wij ons door deze tijd! Daarom hebben wij onze handen ineengeslagen om te kijken waarin wij jou kunnen ondersteunen. We zijn op drie onderwerpen gekomen waarin wij jou hopelijk een heel eind op weg kunnen helpen:

   • Hulp bij uitgroei bijwerken
   • Hulp bij geverfde haren verzorgen 
   • Hulp bij blond haar behouden (check onze eigen haartutorial-filmpje, scroll gauw naar onder!)

   In deze blog gaan we dieper in op deze drie onderwerpen. Veel succes, maar vooral… stay safe ♡

    

   Hulp bij uitgroei bijwerken

   Nu je jouw volgende verfbeurt noodgedwongen moet uitstellen, merken wij dat veel mensen zelf aan de slag gaan. We willen graag benadrukken dat verven van haren specialistisch werk is wat je beter kunt overlaten aan een kapper. We raden je ook af om je haren zelf te verven of knippen en te wachten tot de salon weer open is, zodat jij jouw salon weer kunt supporten na deze lastige tijd! Wil jij toch graag zelf je uitgroei bijwerken en kun je niet wachten tot de kapperszaak weer open gaat? Ook dan zijn we er voor je en zullen we je op weg helpen:

   De oplossing

   Houd jij van je haarkleur, ben je zuinig op je gekleurde lokken en werk jij regelmatig jouw uitgroei bij? Dan is Schwarzkopf Igora Vibrance Home Kit de perfecte match. De kit is handig om je uitgroei of kleur thuis bij te werken. Met de nieuwe Igora Vibrance kleurtechnologie kun je weer 25 wasbeurten vooruit! De frisse en intense kleuren bieden tevens een grijsdekking tot 70%. 

   How to: hulp bij uitgroei bijwerken

   De Igora Vibrance Home Kit bevat een activator lotion (60ml), je gewenste Vibrance kleuring (60ml), de applicatorfles en handschoentjes. We leggen je stap voor stap uit hoe je te werk kunt gaan:

   • Meng de activator lotion met de kleuring in de applicator fles (mengverhouding is 1:1)
   • Goed mengen! 
   • Verdeel je haren (droog of handdoekdroog) in vier secties
   • Breng met de applicator de kleur per sectie aan van aanzet tot de lengtes van je haren
   • Kam het goed door voor een egaal resultaat
   • Laat het 10 tot 20 minuten intrekken 

   At home spa tip ✿

   • Breng vaseline aan op je voorhoofd, slapen en nek om te voorkomen dat de kleur in je huid trekt
   • Trek je comfy huispak aan, je wilt natuurlijk geen vlekken op je kleding :)
   • Neem tijdens het intrekken van de kleur een moment voor jezelf en breng na het kleuren een heerlijk verzorgend masker aan! 

   Disclaimer: wij van Haarspullen.nl zijn niet verantwoordelijk voor mislukte verfbeurten.

     

   Hulp bij geverfde haren verzorgen

   Wanneer jij je haren hebt geverfd, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten! Nu je niet naar de kapper kunt al helemaal, alles om die mooie gekleurde lokken zo lang mogelijk te behouden:

   De oplossing

   Heb jij gekleurd haar wat je graag ook thuis gezond en verzorgd wilt houden? Ons team raadt aan om je haarkleur te verzorgen en onderhouden met de Schwarzkopf Professional Fibreplex. De Fibreplex is de eerste Bond Enforcing System van Schwarzkopf Professional. Deze Bond Enforcing System zorgt ervoor dat jouw haren worden beschermd tijdens en na het ontkleuren, oplichten of kleuren. Een aantal feitjes over de Fibreplex op een rijtje:

   • Bond Enforcing System
   • Creëert haarbruggen 
   • Langdurige kleurbescherming
   • Haarbreuk wordt verminderd met 94%
   • Hoge haarkwaliteit na het kleuren

   How to: hulp bij geverfde haren verzorgen

   We hebben een filmpje voor jou gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe jij de producten van Fibreplex kunt gebruiken om jouw geverfde haren optimaal te verzorgen. Toch meer een lezer, of wil je het stapsgewijs nog eens goed kunt doornemen? Wij leggen het je ook schriftelijk uit:

   Stap 1: Schwarzkopf Professional FibrePlex Shampoo
   Was jouw haren met de FibrePlex Shampoo. De shampoo beschermt jouw geverfde haren door haarbruggen in de haarvezel te creëren. Hoe meer haarbruggen, hoe sterker jouw haren, hoe beter het pigment in jouw haren opgesloten kan blijven. De shampoo zorgt er dus eigenlijk voor dat het pigment in jouw haren verzegelt en niet uit je haren kan. Bovendien biedt de shampoo als een intensieve verzorging, maakt het je haren soepel en krijgt het een prachtige glans. Breng de shampoo op nat haar aan, laat het zachtjes opschuimen en spoel het vervolgens uit. 

   ♥ At home spa tip ♥ 

   • Gebruik warm water om vuil en olie los te laten koen en je haarschubben open te zetten, zo kan de Fibre Plex Bond Maintainer (stap 2) beter intrekken!
   • Geef jezelf een heerlijke en ontspannende hoofdhuid massage tijdens het aanbrengen van de shampoo. 

   Stap 2: Schwarzkopf Professional FibrePlex Nr. 3 Bond Maintainer
   Mocht je nu denken dat je met een shampoo klaar bent… nope! Geverfde haren hebben meer verzorging nodig dan alleen een shampoo. Deze treatment verbetert de kwaliteit van jouw haren, voor gezonder, sterker en mooier haar! Bovendien beschermt het je haren tegen hittetools, deze kunnen funest zijn bij geverfde haren! Breng de Bond Maintainer aan vanaf de haarwortels tot de puntjes en laat het 5 minuten intrekken. Spoel ‘m vervolgens grondig uit. De Bond Maintainer gebruik je ongeveer twee keer per week, nadat je je haren hebt gewassen met de shampoo. Extra tip: last van gespleten of droge puntjes? Breng de treatment aan op je puntjes en laat het goed intrekken (5 minuten), spoel vervolgens uit en ervaar het resultaat! 

   » At home spa tip «

   • Verwarm een natte handdoek (wring deze eerst goed uit) in de magnetron voor 30 seconden
   • Breng eventueel etherische olie aan op de handdoek voor het complete at home spa-gevoel
   • Breng de Fibre Plex Bond Mainainter aan en wikkel de warme handdoek om je haar, laat dit vervolgens minimaal 5 minuten intrekken voor maximale verzorging en ontspanning!

    

   Hulp bij blond haar behouden

   Heb jij net blonde highlights in je haren laten zetten of je haren geblondeerd? Zijn je haren wat beschadigd, of bang dat de blonde haarkleur niet lang behouden blijft? No worries, wij leggen je haarfijn uit hoe je thuis je prachtige blonde lokken kunt behouden! 

   Wat is handiger dan een filmpje? Bekijk hier onze eigen tutorial, hoe jij je blonde look kunt onderhouden!

   De oplossing

   Wij van Haarspullen.nl zijn helemaal fan van de Schwarzkopf Blond Me-lijn. Deze lijn heeft alles om prachtige, blonde lokken te realiseren, verzorgen én onderhouden. In deze blog gaan we in op het verzorgen en onderhouden van jouw blonde haren. De verzorgingsproducten bevatten allemaal een Advanced Bonding System wat zorgt voor bescherming van je haarbruggen én het creëert nieuwe haarbruggen. Jouw blonde haren blijven zo lekker sterk!

   Schwarzkopf Blond Me heeft ideale verzorgingsproducten die perfect matcht met jouw blonde lokken. Voor het gemak verdelen we de Blond Me verzorgingsproducten in die soorten:

   • All Blondes - Intense voeding en verzorging voor alle blondines (cool en warm)
   • Cool Blondes- Voor blondines die gaan voor een koele look en warmte tinten willen neutraliseren
   • Warm Blondes - Voor blondines met een warme, karamel-achtige kleurtoon die gaan voor een opgefriste, diepe en warme kleur

   How to: hulp bij blond haar behouden

   We gaan dieper in op de verzorging van de cool blondes. Houd jij van die koele blonde look, maar komt langzaam de warme gloed erdoorheen zetten nu jij niet naar de kapper kan? Op deze manier creëer jij weer die coole look:

   Stap 1: BlondMe Keratin Restore Bonding Shampoo - Cool Blondes
   De Blond Me Keratin Restore is een gepigmenteerde, sulfaatvrije zilvershampoo voor een koele haartint. Het neutraliseert mild een gele tint in het haar zonder de haarkleur te veranderen. Het geeft je haren een zacht en soepel gevoel. Verdeel de shampoo gelijkmatig op vochtig haar en laat het zachtjes opschuimen.

   At home spa tip 

   • Gebruik warm water om vuil en olie los te laten komen en je haarschubben open te zetten voor het masker (stap 2). Op die manier kan het masker nog beter intrekken!
   • Geef jezelf een heerlijke en ontspannende hoofdmassage tijdens het aanbrengen van de shampoo.

   Stap 2: BlondMe Tone Enhancing Bonding Mask - Cool Blondes
   Omdat de haarschubben door de shampoo open zijn gaan staan kan het masker nog dieper in de haarvezels dringen. Het is een zilvermasker die je blonde haren intensief voedt, gele tinten neutraliseert en zorgt voor een mooie koele coupe. Bovendien creëert het masker nieuwe haarbruggen in de haarvezels waardoor verzwakte delen in de haarvezels worden herstelt. Gebruik het masker ongeveer 1-2 keer per week. Verdeel het masker gelijkmatig over vochtig haar en laat het 5-10 minuten intrekken.

   At home spa tip

   • Verwarm een natte handdoek (wring deze eerst goed uit) en doe deze 30 seconden in de magnetron
   • Breng eventueel etherische olie aan op de handdoek voor het complete at-home-spa gevoel
   • Breng vervolgens het masker aan en wikkel de warme handdoek om je haren, laat het vervolgens minimaal 5 minuten intrekken voor maximale hydratatie en ontspanning!

   Stap 3: BlondMe Keratin Restore Bonding Conditioner 
   De Keratin Restore Conditioner is een rijke crème. Een conditioner is ontzettend belangrijk, want deze sluit de haarschubben weer waardoor het pigment goed in je haren blijft zitten, je haren minder pluizen en beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf! De conditioner beschermt en herstelt opgelicht en gekleurd haar en brengt het vochtgehalte van de haarstructuur in evenwicht. Daarnaast worden je haren ontwart en maakt het je haaroppervlak glad voor een optimale blonde glans. Breng de conditioner gelijkmatig aan op vochtig haar en laat het 2-3 minuten intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit. 

   At home spa tip ✾ 

   • Laat de conditioner wat langer intrekken dan je gewend bent, neem lekker de tijd voor jezelf!
   • Spoel je haren af met koud water om de haarschubben weer te sluiten, je haar zal er minder dof en pluizig uitzien! 

   Warm Blondes

   Blondines met een warme, karamel-achtige kleurtoon die gaan voor een opgefriste, diepe en warme kleur, kunnen bovenstaande treatment op dezelfde manier toepassen. Gebruik als eerste de BlondMe Tone Enhancing Bonding Shampoo Warm Blonde als en gepigmenteerde, sulfaatvrije shampoo met rijke karamelkleurrichting. Gebruik na het reinigen twee keer per week de Blond Me Tone Enhancing Bonding Mask Warm Blonde. Dit is een lichtgewicht haarmasker die ook karamelachtige pigmenten toevoegt aan je haren. Bovendien voegt de keratine poreuze haarschacht aan voor een spiegelglad oppervlak en sterker haar. Gebruik tot slot de BlondMe Keratin Restore Bond Conditioner voor ultieme verzorging van jouw haren.

    

   Extra verzorgingstips

   Tot slot hebben we nog een aantal extra tips voor jou om je haren goed te verzorgen:

   • Kam je haren onder de douche met een grove kam. Door voorzichtig en langzaam de klitten uit je haren te kammen terwijl je een masker of conditioner in hebt, voorkomt dat je je haren ‘breekt’ tijdens het borstelen op handdoekdroog haar
   • Let op elastiekjes met metaal, deze kunnen je haar afbreken
   • Voorkom een te hete stand bij een hittetool, dit kan je haren beschadigen en/of je haarkleur doffer maken. En gebruik een goede hittebeschermer, zoals de Schwarzkopf BC Hyaluronic Moisture Kick BB Hydrate Pearl
   • Gepleten of dode haarpuntjes kun je alleen verwijderen door te knippen, maar doe dit niet zelf! Wacht tot de kapsalon weer open is en probeer tot die tijd haarpuntjes goed te verzorgen. Gebruik bijvoorbeeld de Schwarzkopf Split Ends Fix Spray. Je kunt ook een masker even goed laten intrekken op je puntjes en vervolgens uitspoelen

    

   Heb je nog een vraag, kom je er niet helemaal uit of heb je een onderwerp waar jij graag meer over te weten wilt komen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons tijdens kantooruren of mail naar [email protected] 

   We hopen dat je we een eindje op weg hebben kunnen helpen. Veel succes en take care! ♡

   News & updates

   Recente artikelen