• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 29 Februari 2019

      Dè tip om je droge haren te herstellen :-)

       

      Droge haren, het is verschrikkelijk! Maar echt .. Nu kunnen wij heel veel tips met je delen, maar dat wordt al genoeg online gedaan. Daarom delen wij vandaag hier met je dè tip die bij ons op kantoor door de teamleden ook ècht wordt toegepast. Waarom? Het helpt als een tierelier en het is voordelig! Als extra delen we natuurlijk nog een paar extra tips die onze teamleden ook dagelijks uitvoeren. Dus niet uit de lucht gegrepen onzin verhalen, maar precies zoals het is. Zoals je van ons gewend bent :-)

       

      Wat is de tip om mijn droge haren te herstellen in een mum van tijd?

       

      Droge haren krijg je natuurlijk niet zomaar, maar meestal is het helaas een gevolg van kleuren en/of veelvuldig gebruik van tools, en van invloeden van buitenaf. Of je bent natuurlijk geboren met droge haren. Hoewel je haren niet in één dag geheel hersteld zijn is er wel een gigantisch verschil na maar één sessie van deze wondermiddelen.

      Waar onze teamleden helemaal lyrisch over zijn zijn deze fantastische maskers! En dat is niet zonder reden. Deze briljante maskers voeden je haar zo intensief, het is bijna niet te geloven dat het waar is!

      REF Ultimate Repair Masque is een intens herstellende haarmasker dat speciaal ontwikkeld is voor het in leven brengen van droog en beschadigd haar. Ultimate Repair bevat natuurlijke ingrediënten zoals bosbessen, walnoot, tamanu en arganolie, dat ervoor zorgt dat het beschadigde haar weer helemaal wordt hersteld. Naast de natuurlijke ingrediënten, is dit haarmasker ook 100% vegan! Bovendien is dit haarmasker, net als REF’s gehele assortiment, 100% sulfaatvrij, parfumvrij, SLS vrij én siliconenvrij. Verzorg en herstel jouw haar tot de max met REF Ultimate Repair!

      Alterna Caviar Replenishing Moisture Mask is een diep hydraterend masker dat speciaal is ontworpen om droog en uitgedroogd haar te revitaliseren en te herstellen. Met zijn rijke formule, verrijkt met caviarextracten en vitamines, biedt dit masker intensieve hydratatie en voeding voor het haar. Het helpt bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans van het haar, waardoor het zijdezacht, glanzend en gemakkelijker te beheren wordt. Dit masker is ideaal voor mensen met droog, beschadigd of door chemicaliën behandeld haar en kan regelmatig worden gebruikt om de algehele gezondheid en uitstraling van het haar te verbeteren.

      Matrix Food For Soft Hydrating Treatment Mask is een hydraterende behandeling voor uitgedroogd of beschadigd haar. Het haarmasker is verrijkt met hyaluronzuur en avocado olie, twee ingrediënten die effectief werken bij het herstellen van beschadigd haar en het haar intensief hydrateren. Vocht wordt in het haar vast gehouden en het haarmasker biedt tot 72 uur meer hydratatie zodat jouw haar super soft aanvoelt en glanst. 

      Olaplex Hair Perfector No.3 is een intensief herstellend behandelmiddel dat beschadigd haar versterkt en herstelt door gebroken zwavelbruggen te repareren. Het wordt thuis gebruikt, aangebracht op vochtig haar voor het wassen, en helpt haarbreuk te verminderen, elasticiteit te verbeteren en glans en zachtheid te herstellen. Geschikt voor alle haartypes en effectief tegen schade door chemische behandelingen en stylinghitte.

      Uiteraard hebben we nog een aantal fantastische maskers die je haar intens voeden, waardoor je meteen het verschil merkt in het verminderen van droogheid. Deze maskers zijn doordrenkt met voedende ingrediënten die diep doordringen in de haarvezels, waardoor je haar zijdezacht en gezond aanvoelt.

      Welke van deze heerlijke maskers je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat ze je haar de liefdevolle verzorging bieden die het verdient, en dat je haar er stralend en levendig uit zal zien na elke behandeling.

       

      Wat doen deze maskers precies met mijn droge haren

      Het is heel simpel, het hydrateert je haren als een malle! Het is enorm belangrijk dat je droge haren eigenlijk constant gehydrateerd worden, daar ligt namelijk de behoefte. Hoe je deze maskers wilt gebruiken raadt ons team aan om het na het wassen te doen en vóór de conditioner. Een shampoo zet je schubben open, hierdoor kan het masker echt maximaal tot diep in je haren komen. Een conditioner sluit je schubben, op deze manier zit het masker ingesloten in je haren. Het resultaat hiervan is dat je tot wel 10 dagen profijt hebt van de voordelen van het masker! Wow! Dit is echt een lifehack.

       

      Wat kan ik gebruiken om toch tools te kunnen gebruiken op mijn droge haren? 


      Wil je toch echt niet stoppen met het gebruiken van een hitte tool? Omdat je haar te droog is en je je anders kapot schaamt voor je lokken? Soms is het gewoon lastig en dan snappen wij. In zo'n geval raden wij aan om een goede heat protectant te gebruiken. Dit werkt als een barrière tussen het haar en de hitte van styling tools. Het vormt een beschermende laag rondom de haarschacht, waardoor de hitte niet rechtstreeks het haar kan beschadigen.

      Hierdoor helpt het om de integriteit van het haar te behouden, waardoor het minder kwetsbaar wordt voor breuk en gespleten haarpunten. Bovendien kunnen sommige heat protectants ook extra voordelen bieden, zoals het gladmaken van het haar, het toevoegen van glans en het verminderen van pluis. Over het algemeen is het gebruik van een heat protectant een essentiële stap bij het stylen van het haar met warmte, omdat het helpt om de gezondheid en de algehele conditie van het haar te behouden.


      Helpt puntjes knippen om de 8 weken tegen droge haren?


      Vrijwel iedereen gaat naar de kapper. De één om te kleuren, de ander om een bepaald kapsel te laten knippen en de ander gaat alleen om puntjes te knippen. Droge haren goed behandelen en vooral met de juiste producten en manieren die ook gewoon makkelijk haalbaar zijn, is gewoon een must. Niet alleen voor je haren, maar ook voor jezelf. Als je allerlei ingewikkelde tips en tricks krijgt ga je het uiteindelijk niet doen, dus het resultaat zou er niet zijn. Het zijn de kleine veranderingen die ervoor zorgen dat je nieuwe gewoontes creëert. Elke 6/8/12 weken je puntjes laten knippen is dan ook echt wel een must. Om de hoeveel hangt af van je haren. En als je er bent kun je gelijk doorplannen, oftewel een handige tip die niet zoveel moeite kost!

      Vraag je kapper om advies tegen je droge haren


      Nouja, als je er toch zit kan je hem of haar ook vragen wat je verder kan doen. Hij of zij kent jouw haren het beste, dus waarom geen gebruik maken van iemands zijn of haar expertise? En nogmaals, je zit er toch, right?

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »