• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Donderdag 9 September 2022

   In 5 minuten van een werk-look naar een party-look!

   Heb je na je werk een etentje, feestje of date gepland staan? Dan is het wel zo fijn als je in slechts een paar stappen jouw werk-look kunt omtoveren naar een verfrissende party-look. Met onderstaande tips ben jij in 5 minuten ready to go!

    

   Tip 1: Verfris je look

   Heb je een lange dag gehad op je werk? No worry, daar is straks niets meer van te zien! Verfris je ogen met een concealer onder je ogen, et voilà - je ziet er weer stralend uit! Daarnaast kun je je gezicht nog wat bijwerken met een subtiele highlighter en een blush. De blush geeft je een gezonde blos en frisse look. De highlighter, well..why not? Toch altijd een goed idee!?

    

   Tip 2: Laat je ogen opvallen

   Gebruik jij normaal gesproken alleen mascara naar je werk? Breng dan een paar kleine veranderingen aan en jouw ogen zullen eruit springen! Zo kun je bijvoorbeeld eyeliner aanbrengen voor een catchy look. Het voegt net een beetje extra toe, waardoor het altijd in het ‘oog’ springt. 

   Om je huidige mascara een extra boost te geven, is het gebruiken van een intense black mascara dé tip om jouw wimpers meer volume te geven. Wil je ook je wenkbrauwen een kleine touch up geven? Borstel ze dan (eventueel met een kleurtje) in je gewenste vorm, zodat deze ook tijdens een nachtje op de dansvloer goed blijven zitten. 

    

   Tip 3: Geef je haren een boost

   De beste tip is toch om je haren alvast te doen voordat je je naar je werk gaat. Dan is er eigenlijk alleen een little touch up nodig. Heb je ‘s ochtends geen tijd gehad om je haar te doen? Dan zijn er gelukkig genoeg opties om je haren direct op te fleuren. 

   Gebruik bijvoorbeeld een leuke haarband of creëer een halve up-do met een opvallende knip. Wil je wat meer volume en body geven aan je haar? Gebruik dan volumepoeder en maak je look helemaal af!

    

   Tip 4: Finishing touch

   Misschien wel de makkelijkste stap van allemaal; finish je look met een lekkere lipstick in een knallende kleur. Ja echt, dat doet wonderen. Just as easy as 1, 2, 3!

   In een paar (simpele) stappen kun jij van je daily work-look jezelf snel omtoveren voor een frisse party-look. Heb jij nog toffe tips die wij echt moeten weten? Let us know!

   News & updates

   Recente artikelen