Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 19 Augustus 2021

  Limited Edition: Schwarzkopf BlondMe Duo Packs

  Schwarzkopf BlondMe heeft 3 prachtige sets ontwikkeld voor alle blondies! Namelijk de Schwarzkopf BlondMe Rich Pack, Schwarzkopf BlondMe Light Pack en Schwarzkopf BlondMe Cool Pack. Elke set bevat een (zilver)shampoo en haarmasker waarmee je je blonde haren heerlijk kunt verzorgen. We hebben alle sets hieronder even op een rijtje gezet:

   

  Schwarzkopf BlondMe Duo Packs

  Schwarzkopf BlondMe Rich Pack
  Deze set is voor blondies met medium tot dik haar. Door deze set krijgen je blonde haren een grondige verzorging, versterking en voeding. Door de Bonding Technologie die deze producten in de set bevatten blijven je haren sterk en gezond, en worden ook de kleurresultaten uit de salon verlengt. Je haar is sterker en krijgt een prachtige glans.

  De producten die deze set bevatten zijn de Schwarzkopf BlondMe All Blondes Rich Shampoo en de Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Masker. De shampoo reinigt op een milde wijze en maakt je haren glad en soepel. Het haarmasker voedt je haren intensief en dringt diep door in de beschadigde binnenste haarstructuur. Het reconstrueert de binnenste en buitenste haarstructuur. Hierdoor worden je haren soepel en krachtig.

          

  Schwarzkopf BlondMe Light Pack
  Deze set is speciaal voor blondies met fijne tot normale haren. Door de Bonding Technologie die de producten van deze set bevatten krijgt je haar een
  intense voeding en hydratatie zonder je blonde lokken te verzwaren. Bij fijn haar wil je namelijk overbelasting van producten graag voorkomen, hierdoor gaan je haren slap hangen. Maar niet met de Light Set dit is een lichte formule die perfect aansluit bij de fijne tot normale blonde haren voor soepele, luchtig-vallende haren! Daarnaast wordt je haar herstelt en van binnenuit versterkt. 

  De producten die deze set bevat zijn de Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Shampoo en de Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Masker. De shampoo reinigt licht en verbetert de body van je blonde haren en helpt ‘statisch’ effect te voorkomen. Het masker voedt je haren intens en verbeterd de beheersbaarheid van je haren.

   

  Schwarzkopf BlondMe Cool Pack
  Deze set is speciaal voor alle blondies met een koele ondertoon. Deze set zorgt er namelijk voor dat je de koele tinten in het haar behoudt en de helderheid verbeterd. Daarnaast wordt de gele ondertoon ook licht vervaagd en voelt het haar zijdezacht aan. Ook bevatten deze producten de Bonding Technologie. 

  De producten die deze set bevat zijn de Schwarzkopf BlondMe Neutralizing Shampoo en de Schwarzkopf Blond Me Neutralizing Mask Cool. De shampoo heeft een beetje de werking van een zilvershampoo, alleen dan op een milde wijze. De shampoo zorgt er namelijk voor dat jij je koele toon behoudt en dat de gele ondertoon wordt vervaagd. Het haarmasker voedt je blonde haren intensief, neutraliseert gele tinten en zorgt voor een mooie koele blonde coupe. Bovendien creëert het masker nieuwe haarbruggen in de haarvezels, waardoor de verzwakte delen in de haarstructuur worden versterkt.

   

  Advanced Bonding Technologie

  We hebben het wel telkens over de Bonding Technologie, maar wat houdt het eigenlijk precies in? Tijdens het blonderen van je haar kun je je haar beschadigen door het breken van inwendige haarbruggen, hierdoor kan je haar sneller afbreken. De Advanced Bonding Technologie is ontwikkeld om het haar van binnenuit te beschermen. BlondMe is het eerste kleur- en verzorgingsmerk de Advanced Bonding Technologie. De Technologie bestaat uit 3 stappen:

  Stap 1: Kleurbescherming - Bond Protection System
  Dit systeem zit in de kleurproducten en verbindt zich met de haarvezels om sterke, structurele bindingen te versterken om haarbreuk te voorkomen. Haarbreuk is veel voorkomend bij bijvoorbeeld blondering - dus het Bond Protection System is echt een must!

  Stap 2: Colour Bond - Bond Creation System
  Dit systeem zit in alle verzorgingsproducten in de salon en creëert nieuwe bindingen na de kleurbehandeling of blondering. Daarnaast stabiliseert het de haarstructuur, voor langdurige kracht en soepelheid.

  Stap 3: Thuisverzorging - Bond Creation System
  Dit systeem zit in alle thuis-verzorgingsproducten en handhaaft en versterkt de bonding thuis tussen de salonbezoeken. Hiermee verleng je de kleurresultaten met een langdurige glans.

  Met de Advanced Bonding Technologie heb je dus veel minder snel last van beschadigd haar na het blonderen, wie wilt dan nou niet!? 

  News & updates

  Recente artikelen