• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Bianca van Arkel - Woensdag 7 Maart 2018

   Maria Nila Luminous Colour Review

   Maria Nila is niet het standaard haarverzorgingsmerk. Voor iedere haar-, natuur- en dierenliefhebber is dit hét merk om naar uit te kijken in 2018! Dit 100% vegan haarverzorgingsmerk, ontwikkeld en geproduceerd in Zweden, biedt producten van hoge kwaliteit terwijl het tegelijkertijd de stap naar een duurzamere en vriendelijkere wereld vergemakkelijkt. Dat klinkt al helemaal super toch?! Ik heb van Haarspullen.nleen aantal Maria Nila producten ontvangen en daar ga ik vandaag wat meer over vertellen.

   Omdat ik mijn haren regelmatig laat verven (of het zelf verf) zijn de producten daar op aangepast. Er zijn namelijk diverse Maria Nila lijnen verkrijgbaar en ik ben gegaan voor de Luminous Colour shampoo, conditioner en haarmasker. In het pakket wat ik heb ontvangen zaten ook nog een aantal handsoaps… en die komen hier in huis altijd wel van pas!

   De verpakkingen valt mij als eerste op, netjes en het oogt luxe. Elke keer als ik deze producten gebruik heb ik het gevoel of ik bij een kapsalon ben en dat gevoel beleef ik gewoon thuis onder de douche.

   Zowel de shampoo en conditioner doen wat ze moeten doen, mijn haren schoonmaken (ook op dagen dat ik droogshampoo en diverse haarproducten gebruik) en mijn haar lekker zacht maken. Daarnaast heeft dit duo ook nog eens een heerlijke zachte geur. Ik heb de shampoo en conditioner ontvangen in een giftset (in die set zat ook nog een handsoap), maar de producten zijn bij Haarspullen.nl ook gewoon los verkrijgbaar.

   Mijn absolute favoriet is het Maria Nila Colour Masque, deze verzorging kan mijn geverfde haar zeker goed gebruiken. Ik gebruik dit haarmasker ongeveer twee keer per week (in plaats van de conditioner) en ik merk gewoon dat het écht wat doet voor mijn haar. Ik breng een haarmasker vooral aan bij mijn haarpunten en daarna masseer ik het over mijn gehele haar. Na ongeveer 3 minuten spoel ik het haarmasker uit en is mijn haar heerlijk zacht en goed doorkambaar.

   Shampoo, conditioner & haarmasker

   In het pakket wat ik heb ontvangen zaten in totaal vier verschillende Maria Nila handsoaps. Dit product zie ik niet “los” terug in de webshop vanHaarspullen.nl, maar in de giftsets zit wel een exemplaar. Ik ben vooral gek op Ginger, maar ze ruiken allemaal wel erg lekker en vrouwelijk (vooral Bouquet). Naast dat je handen schoon worden, ruiken ze lekker en voelen ze ook zacht aan.

   “Alle Maria Nila producten zijn 100% vegan, kleurbehoudend, dierproef-, sulfaat- en parabenenvrij. Tevens wordt alles geproduceerd in Maria Nila’s eigen fabriek in Zweden waarin gezonde werkomstandigheden en een hoge kwaliteit aan ingrediënten en verpakkingen een garantie zijn. Alle verpakkingen zijn 100% CO2 gecompenseerd door Plan Vivo en het merk werkt actief samen met klimaatprojecten rond de hele wereld. Een betere wereld, begint bij het haar!”

   De prijzen:
   Maria Nila Luminous Colour Shampoo €21,95 (inhoud 350ml)
   Maria Nila Luminous Colour Conditioner €21,95 (inhoud 300ml)
   Maria Nila Luminous Colour Giftset €45
   Maria Nila Luminous Colour Masque €22,95 (inhoud 250ml)


   Zijn jullie al bekend met de producten van Maria Nila?

   post signature

   Blogger - Pinkit.nl

   News & updates

   Recente artikelen