• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 28 Juni 2021

      Paul Mitchell - nieuw bij Haarspullen!

      Paul Mitchell is een luxe haarverzorgings merk, opgericht door twee vrienden. Ze begonnen met producten om kappers te ondersteunen voor een betaalbare prijs, maar dit uiteindelijk een groot succes geworden! Paul Mitchell heeft met al zijn sub-lijnen voor ieder haartype geschikte producten. Of je nu blonde lokken hebt of prachtig gekrulde haren, bij Paul Mitchell ben je op het goede adres! In deze blog gaan we je van alles vertellen over Paul Mitchell en hoe jij deze producten kunt inzetten om prachtige haren te krijgen.  

       

      Dit moet je weten over Paul Mitchell

      Paul Mitchell blijft zich ontwikkelen. Hij vindt het belangrijk om rekening te houden met de planeet en het milieu en wil daar een steentje aan bij dragen. Dit wil hij proberen door de plastic te verminderen, de koolstof voetafdruk te verminderen, duurzame & ethische bronnen te gebruiken en afval te minimaliseren. Daarnaast zijn alle producten al sinds 1980 dierproefvrij en proberen ze de producten zoveel mogelijk vegan te produceren.

      De producten bevatten ingrediënten van een hoge kwaliteit en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, om zo de salonkwaliteit bij jou thuis te brengen. Paul vindt het belangrijk dat de producten professioneel zijn geproduceerd zijn en ook gebruikt kunnen worden. Met al zijn verschillende lijnen, is er voor ieder haartype een geschikte haarlijn. Hij probeert op deze manier rekening te houden met de behoeftes van alle verschillende haartypes. Veel producten zijn vegan, parabeenvrij, glutenvrij en/of sulfaatvrij. Dit staat bij elk product aangegeven op de productpagina, of check de ingrediëntenlijst op de verpakking. 

       

      Dit kun je vinden in ons assortiment van Paul Mitchell

      Haarspullen verkoopt meerdere collecties van Paul Mitchell. Er zijn zoals je eerder in dit blog hebt kunnen lezen meerdere collecties en voor ieder haartype wel wat te vinden. Hieronder vind je verschillende collecties met een korte uitleg:

      Curls - We verkopen onder andere een Curls-lijn die probeert de curly haartypes het gemakkelijker te maken. Zo zijn je krullen weer ''easy to handle'', zoals Paul Mitchell dat benadrukt. Ondertussen worden de krullen goed gereinigd en gehydrateerd en ruikt de lijn ook nog is heerlijk naar tropische geur van mango, citrus en groene appel. 

      Extra Body - De Extra Body-collectie is speciaal gemaakt voor de haartypes die meer volume willen. Het geeft de haren meer structuur en de lijn is ook veganistisch - pluspunt! Zo krijgt jouw haar weer een volume boost en kan je weer stralend de dag door! De Extra Body-collectie heeft een heerlijke, frisse appelgeur.

      Forever Blonde - De Forever Blonde-collectie is voor de blondies die hun haren hebben geblondeerd of highlights hebben gezet. Het herstelt blond haar, zonder de kleur te vervagen. In tegeneel, het helpt je haren mooi helder te houden. De sulfaatvrije shampoo reinigt het haar zacht. Als jouw haren bijvoorbeeld geblondeerd zijn is het erg belangrijk dat jij je haren goed blijft verzorgen. Forever Blonde helpt je daarbij! 

      Platinum Blonde - De Platinum Blonde-lijn helpt de blonde haren te herstellen en op te helderen. De Platinum Blonde lijn heeft een violet getinte, kleurversterkende formule om koperkleurige tinten in natuurlijk blond en gekleurd haar te helpen koelen. ondertussen helpen de ingrediënten en extracten het haar hydrateren en de glans versterken. 

      Kids - Bij de Kids-collectie wordt goed nagedacht over de ervaring van de kindjes zelf. Denk bijvoorbeeld aan het niet prikken van de shampoo in ogen. De reiniging is dan ook zacht en pH-neutraal. Haarspullen verkoopt onder andere ook de klittenspray, hierdoor kunnen de kinderen zonder klitten hun haartjes borstelen en verzorgd de deur uit gaan!

      Smoothing - De Smoothing-lijn reinigt en verzacht je haren. Hierdoor worden je haren zachter en zijn ze beter te stylen. De producten helpen met het verminderen van pluizigheid en kroes. Je haren worden heerlijk glad en glanzend.

      Tea Tree - De Tea Tree-lijn bevat veel natuurlijke producten. Op deze manier worden je haren op een milde manier verzorgd. De producten helpen irritatie op de hoofdhuid te verminderen. De lijn is geschikt voor ieder haartype en werkt dus tegen irritatie op de hoofdhuid!

      Wil je nog meer weten over de verschillende haarproduct lijnen? Bij ieder product staat een duidelijke uitleg over de werking van de producten. Zo kom je erachter of de producten goed bij jou passen!

       

      Zo verzorg jij je geblondeerde haren met Paul Mitchell

      Geblondeerde haren - so pretty! Vooral de eerste dagen na je salonbezoek is het genieten geblazen. Daarna zul je toch zelf aan de slag moeten om je blonde lokken mooi te houden. Daarom hebben wij  een paar tips opgesteld om je blonde lokken mooi te houden:

       

      Kies de juiste shampoo en conditioner
      Je houdt je lokken mooi helder, zonder een gele gloed, met een zilvershampoo. Daarom raden wij aan om 1-2x per week de Platinum Blonde Shampoo en Conditioner te gebruiken om je blonde lokken salonfris te houden. Wissel de zilvershampoo af met en verzorgende shampoo en conditioner. Blonderen is een chemische behandeling, dus je haren kunnen daarna wel wat verzorging gebruiken. Hier is de Forever Blonde perfect voor. Deze respecteert je geblondeerde haren en heeft het KerActive-eiwit wat intensieve voeding biedt om blond haar licht, helder en gezond te houden.

       

       Houd het haar gehydrateerd
      Als je niet van nature blond haar hebt, maar bijvoorbeeld je haar hebt geblondeerd, kan je haar wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom is het belangrijk om je haar goed te blijven hydrateren. De Forever Blonde Spray van Paul Mitchellhelpt je haar goed te herstellen en hydrateren. De mix van Macadamia-olie en KerActive-eiwit sluit de haarschubbenlaag af zodat je haar sterk blijft en niet verder zal uitdrogen. 

       

      Bescherm je haar tegen hitte
      Dit klinkt als een logische tip, maar toch wordt het vaak nog vergeten. De Daily Boost van Paul Mitchell is een goed voorbeeld van een multifunctionele hittebeschermer. Vooral voor gekleurde haren kan de hitte van styling tools de haarkleur vervagen. Je haar kan ervan afbreken of  je krijgt gespleten punten. Probeer er altijd aan te denken om een hittebescherming te gebruiken om de schade voor je haar te verminderen. 

       

      Bescherm het haar tegen de zon
      In de zomer kan het handig zijn om bijvoorbeeld een hoed of pet te dragen als je haar vol in aanmerking komt met de zon. Als je hier nou echt geen fan van bent, probeer dan haarproducten te gebruiken die een UV-bescherming bevatten. 

       

      Bescherm je haar tegen water
      En nee, hiermee bedoelen we echt niet dat er geen waterdruppels in je haar mogen komen of dat je haar beschadigd als je door de stromende regen fietst ;) Door het zwemmen in een zwembad kan je haar in aanraking komen met chloor. Probeer een conditioner aan te brengen voordat je gaat zwemmen, om een kleine bescherming te bieden tegen het zoute water of het chloor wat je haar aanraakt. Of spoel je haren direct af met water nadat je in het zwembad of de zee bent geweest. Chloor of zout in combinatie met de zon is namelijk een no-go voor geblondeerde haren.  

       

      Laat je kleur lang zitten
      Probeer je kleur te blijven verfrissen door bijvoorbeeld af en toe een glansbehandeling te doen in jouw favoriete haarsalon. Houd je uitgroei bij en zorg ervoor dat je de juiste shampoo’s blijft gebruiken voor een langdurig resultaat!

       

      Sustainable Haircare met Paul Mitchell

      Soms is het fijn om te weten wat een merk allemaal doet om zo goed mogelijk een steentje bij te dragen aan een betere wereld. We hebben speciaal voor jou onderzocht hoe goed Paul Mitchell hier zijn best voor doet. 

      Paul Mitchell zegt dat duurzaamheid altijd een deel zal uitmaken van hun kernwaarden. Ze doen hun best om een steentje bij te dragen aan het milieu. Zo proberen ze ervoor te zorgen dat alle verpakkingen recyclebaar zijn. Ook zijn ze druk bezig om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. De doppen van de producten zijn van 46% minder plastic dan normaal. Ook zijn er bij Paul Mitchell geen plastic tasjes te vinden. Alle tasjes zijn gemaakt van gerecycled papier. Ook helpt het merk mee aan het planten van bomen op plekken waar dit het hardst nodig is. De hoofdkantoren in California bevatten allemaal zonnepanelen waar 90% van de energie mee wordt opgevangen. Paul Mitchell is hard bezig om ervoor te zorgen dat sowieso 10 van de 12 productlijnen voor 2023 volledig vegan zijn. Nu is dit nog maar bij een aantal producten het geval. 

      Je leest dus dat het merk van alle kanten een steentje probeert bij te dragen. Op de site van Paul Mitchell staat precies aangegeven hoe ver ze precies met alle projecten zijn. Ze proberen het steeds meer en zijn al goed op weg, en goede reden dus om fan te worden van dit heerlijke merk!

       

      Hoe krijg ik glanzend haar met Paul?

      Glans is een must voor je lokken. Bij glanzend haar ziet het haar er gezond en verzorgd uit. Weg met de dof-droogheid en hallo shiny hair ;) Maar wat is een haar glans eigenlijk? De buitenste laag van je haren bestaat uit haarschubben die dakpansgewijs over elkaar liggen. Als de schubben gesloten zijn, ontstaat er een glad oppervlak. Het licht wordt weerkaatst en dat zorgt voor glanzend haar. Nu hoor ik je denken ''Maar hoe krijg ik nou die haar glans?'' Geen zorgen! Wij hebben alle informatie en tips onder elkaar gezet.

      Paul Mitchell heeft een Smoothing-lijn die je haar een boost van glans geeft. Het geeft je haar een glad, zijdeachtig, glanzend effect. Deze lijn van haarverzorgings- en stylingproducten is van salon kwaliteit. De Smoothing collectie is om het haar te temmen en glad te maken voor een pluisvrij resultaat. Precies wat je haar nodig heeft voor een mooie glans. Hieronder hebben we een paar musthaves opgesomd!

       

      De Musthaves van Paul Mitchell

      Paul Mitchell heeft veel producten in hun assortiment, maar er zijn een paar die absoluut niet mogen ontbreken! We hebben hieronder er een aantal op een rijtje gezet:

       

      Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo
      Onze bestseller is de Tea Tree Special Shampoo. Deze shampoo is verrijkt met tea tree en zorgt ervoor dat jouw haar goed gereinigd wordt. Het geeft jouw lokken een natuurlijke glans. De geur van Tea Tree, lavendel en pepermunt.

       

      Paul Mitchell Extra-Body Finishing Spray 
      Dit is een spray die voorkomt dat je haar pluizig wordt. De spray geeft glans aan het haar en zorgt ervoor dat het haar in model blijft zitten. De Extra-Body lijn van Paul Mitchell staat voor volume en bestaat uit een formule wat het haar dikker en voller maakt. Check de website voor de andere producten van de lijn!

       

      Paul Mitchell Curls Twirl Around
      Deze crème zorgt ervoor dat je krullen niet hard worden en ook niet gaan pluizen. De Curls Twirl Around bestaat uit een hydraterende crème en een gladmakende gel. Dat is een perfecte combinatie om ervoor te zorgen dat jouw haar de hele dag mooi in de krul blijven. 

       

      Paul Mitchell Platinum Blonde Spray 
      Dit is een verstevigende spray en heeft glanzende, violet getinte pigmenten om koperachtige tonen in natuurlijk blond en gekleurd haar te helpen koelen, terwijl de conditionerende ingrediënten en extracten het haar hydrateren en de glans vergroten. Een spray die je een keer moet uitproberen!

       

      Zo verzorg jij je krullen

      Paul Mitchell heeft een hele fijne krullen lijn. Hij heeft de beste producten voor jouw krullen uitgezocht en de producten vermeden waar je krullen minder blij van worden. De Curls Shampoo van deze lijn is echt ideaal voor een kalmerende werking van je krullen. De natuurlijke extracten en jojoba in de conditioner zorgen er voor dat jouw krullen geheel pluisvrij blijven en goed gehydrateerd. Door de juiste producten te gebruiken die bij jouw krullen passen, zal je het meeste plezier halen uit jouw pretty curls. Ben jij een Curly Girl die de CG-Methode volgt? Check dan eens deze producten:

      Paul Mitchell Curls Full Circle Leave-In Treatment - De Leave-in Treatment is Curly Girl-friendly. Wel bevat de treatment een paar ingrediënten waar je voorzichtig mee moet zijn (Cyclopentasiloxaan, Propylene Glycol, Glyceryl stearaat, Behentrimonium Chloride en Methylisothiazolinone).

      Paul Mitchell Spring Loaded Curls Frizz-Fighting Conditioner - De conditioner is Curly Girl-friendly. Wel bevat het ingrediënten waar de één beter op reageert dan de ander (Gehydrolyseerde keratine, Glycerine, Polyquaternium-37, Behentrimonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone en Dinatrium EDTA).

      Paul Mitchell Curls Ultimate Wave Gel - Ook deze is CG-approved maar let goed op deze ingrediënten: Polyurethaan-14, AMP-Acrylaten Copolymeer & PVP (extreem milde reinigingsmiddelen), Gehydrolyseerde keratine en tarwe-aminozuren  (versteviging, gladmakende en textuur opbouwende conditioners) en Trametes Versicolor-extract.

       

      Laat het ons weten als je nog meer informatie wilt over de Paul Mitchell producten. Heb je nog andere vragen over de blog? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren en altijd een mailtje sturen. Dit kan naar [email protected], we proberen altijd zo snel mogelijk te reageren, soms zelfs buiten kantooruren! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00. Je kan ons bellen naar 038-4582584. We wensen je veel plezier met het shoppen bij Haarspullen.nl ♡

      Credits picture: Instagram @adorneartistry

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »