• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 19 Februari 2023

      Tips voor de ideale spa dag voor jou en je kleintje

      Een moment voor jezelf nemen is erg belangrijk. We hebben allemaal wel eens behoefte aan een waardevol momentje om even op te laden. Met Internationale Vrouwendag bijna op komst is het hoog tijd om een ontspannend moment voor jezelf nemen. Wij gaan je vertellen hoe je een perfecte me-time kunt hebben, door een spa dag thuis te nemen. 8 maart staat in teken staan van alle vrouwen, jij als moeder bent dan ook echt een powerwoman die regelmatig een beloning verdient! Maar waar haal je de tijd vandaan om naar een spa te gaan? Als moeder zijnde heb je het vaak druk. Van het werken, het opvoeden van je kind, het huishouden en alles daartussenin. Internationale Vrouwendag is dé perfecte dag om te ontspannen en te genieten van een verdiende spa dag thuis. In deze blog lees je hoe je een ideale spa dag thuis kunt hebben met je kindje ❤

       

      Waarom thuis een spa dag?

      Door thuis een spa dagje te organiseren voor jezelf en je kindje kan je optimaal genieten van je rust en neem je alle tijd voor jezelf en je kindje. Het bespaart veel tijd en geld, en je kunt het thuis zo comfortabel maken als je zelf wilt! Een spa dag thuis zorgt er dus echt voor dat je optimaal kunt genieten van de rust samen met je kleine. 

       

      Welke essentials zijn absoluut een must voor je spa dag?

      Bij een echte spa-dag horen natuurlijk ook overheerlijke producten die je gaat gebruiken om jezelf of je kindje in de watten te leggen. Naïf heeft een uitgebreide lijn van natuurlijke producten die je kunt gebruiken voor een perfecte spa dag at home - van een kindvriendelijke badolie tot fijne producten voor jezelf. Heb jij een baby'tje, dan is de Naïf Babyolie een leuke toevoeging. Deze kun je gebruiken na het badderen, tijdens een babymassage of op droge plekken. Heb je een wat ouder kindje dan is bijvoorbeeld een zacht masker met komkommertjes voor de ogen een leuke toevoeging of een nagellakje. En hoe leuk is het om de Bath Bombs te gebruiken?

       

      Hoe bereid je jouw spa dag voor?

      Allereerst is het belangrijk om de ruimte te creëren waar jullie de spa dag willen beleven. Kies een ruimte die rustig en ontspannen is, zoals de badkamer. Deze ruimte is natuurlijk ideaal voor een echte spa dag. Zorg dat het er schoon en opgeruimd is, zet jouw of je kindjes favoriete muziek aan en leg wat kussens en dekens neer. Bij een echte spa dag hoort natuurlijk ook lekker eten. Vergeet dus niet om iets lekkers te eten en te drinken. Zorg voor een fruithapje, koekjes, smoothies, thee en andere snacks waar jullie samen van kunnen genieten tijdens de spa dag. 

       

      Relaxen met jouw kleintje

      Organiseer jij een spa-dag voor jouw kleintje dan is de Naïf Happy Shower Foam een perfecte doucheschuim die geschikt voor kids. De milde variant gemaakt van kokosvezels bevat geen schadelijke ingrediënten. Is jouw kindje niet zo'n fan van haren wassen dan is de 2in1 Shampoo & Conditioner dé uitkomst. Dit prikt niet in de ogen en je bent zo klaar!

      Heb je een bad? Dan kan je 'm zeker goed gebruiken voor je spa dag. Vul je badkuip met warm water, en laat het bad vollopen terwijl je kindje geniet van zijn/haar favoriete muziek en een lekkere snack. De Naïf Baby & Kids Relaxing Bath Foam en Naïf Baby & Kids Milky Bath Oil zijn perfecte producten die ook kindvriendelijk zijn zodat het ook een echt feestje wordt voor je kind. Het is natuurlijk ook leuk om een Bath Bomb te gebruiken. Maak het verder zo gezellig als je zelf wilt met voor je oudere kindje muziek, lekkere hapjes of een nagellakje. Of gebruik voor je baby'tje na het badderen een babyolie. 

       

      Mom-time

      Om jouw spa dag te beginnen zou je kunnen beginnen met een heerlijke douche. Naïf heeft overheerlijke shower foams met zoete frisse geuren. Deze schuimende douche producten hydrateren en reinigen de huid en zijn geschikt voor alle huidtypes. Meer iemand voor in bad? Laat dan tijdens het chillen een haarmasker en gezichtsmasker lekker intrekken, om je haren en huid wat extra verzorging te geven.

      Bij een spa dag is het natuurlijk belangrijk om je huid goed te reinigen. Je kunt je gezicht bijvoorbeeld reinigen met de Cleansing Face Wash of Cleansing Face Wipes van Naïf. Vervolg je reiniging met een exfoliërende scrub. Naast de overheerlijke geur zorgt een scrub ervoor dat alle dode huidcellen worden verwijdert en je lichaam zal stralen. De Naïf Circular Face Scrub is de ideale gezichtsscrub door de natuurlijke ingrediënten met fijne korrels van kalk uit Nederlands drinkwater. Breng de scrub aan op een gereinigde huid en geef jezelf een heerlijke gezichtsmassage. Sluit af met de voedende dag- of nachtcrème en jouw gezichtsroutine is compleet. 

       

      Verwen je huid

      Verzorg je huid nadat je klaar bent met een voedende crème om een droge huid na je spa dagje te voorkomen. De Naïf Alles-in-één Crème is hiervoor de perfecte optie. De crème voedt en herstelt het hele lichaam door de voedende amandelolie en shea butter. Daarnaast is het ook geschikt voor kids, ideaal he? Voor je kleintje is de Baby Oil ook perfect voor de droge babyhuid, en kan gebruikt worden als massage olie. De baby olie trekt goed in en laat geen vettige laag achter.

       

      De producten van Naïf maken het mogelijk om een perfecte spa dag te hebben. Met deze tips hopen wij dat je lekker kunt ontspannen op Internationale Vrouwendag. Geniet ervan! 

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »