Uitleg Nioxin Trial Kits

  • Thursday 02 / 03 / 2017 0
Uitleg Nioxin Trial Kits

Al jaren is Nioxin het best verkochte salonmerk voor dunner wordend haar. Nioxin heeft dat in de loop der jaren steeds verder doorontwikkeld en nu is er voor ieder haartype en ieder probleem een product ontwikkeld. Wanneer je een consult hebt gehad van de kapper dan weet je exact welk type product bij jouw past. Maar dat is natuurlijk niet altijd het geval en daarom is hier een eenvoudig overzicht wat jou helpt te bepalen welk Nioxin System bij jou past.Uiteraard kan het zijn dat je hierna nog twijfelt, klik op bovenstaande afbeelding om online vragen in te vullen en zo tot het juiste Nioxin Systeem te komen. Indien je deze gevonden hebt moet je het natuurlijk zelf gaan toepassen. Ook dit komt weer vrij nauwkeurig, vandaar een korte uitleg. 
  • Reinigen(Cleanser)
    Aanbrengen op nat haar, voorzichtig inmasseren op de hoofdhuid en in het haar. Ongeveer 1 minuut opschuimen en vervolgens grondig uitspoelen. Dagelijks gebruiken. 
  • Optimaliseren (Scalp Revitalizer)
    Na het reinigen, over de hoofdhuid en goed door al het haar verdelen. 1 tot 3 minuten laten zitten en vervolgens goed uitspoelen.
  • Behandelen (Treatment)
    Direct op de gehele hoofdhuid aanbrengen. Voorzichtig inmasseren op de hoofdhuid. Niet uitspoelen. Kan tijdelijke roodheid van de hoofdhuid veroorzaken na gebruik.

Ben je enthousiast en wil je het zelf ook proberen? Klik dan hieronder om jouw Nioxin System nummer om direct naar het juiste product te gaan en deze zeer voordelig online te bestellen.

Nioxin Trial System 1           Nioxin Trial System 2           Nioxin Trial System 3

Nioxin Trial System 4           Nioxin Trial System 5           Nioxin Trial System 6

        

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Haarspullen.nl 4.66 / 5 - 4.327 Reviews @ Trusted Shops