• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 19 Februari 2024

      Valentijn gifts voor degene die je lief hebt

      Valentijnsdag - bijna is het zover! Oud en nieuw lijkt alweer tijden geleden en zo zitten we ineens alweer in februari. En bij de maand februari denken we natuurlijk aan: valentijnsdag! En een dag vol liefde, dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Voor velen dé dag van het jaar om je partner in de spotlights te zetten, je geheime liefde de liefde te verklaren of je date te verrassen met een romantische avond. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet om je lief te verrassen, een lieve vriendin in het zonnetje te zetten of om jezelf te verwennen natuurlijk! Zo kun je iemand een origineel valentijnscadeau geven van vegan-lovers tot curly girls - voor ieder wat wils. So check it out: 

       

      Tip 1: Maria Nila Giftsets voor de vegan lovers

      And they look a-ma-zing! Er zijn 6 soorten, elke box heeft een ander care-pakket voor een ander haartype. Zo geef jij een persoonlijk cadeau wat echt bij diegene past! En de verpakking is ook nog eens supercute. We leggen alle 6 boxen apart uit, elke box bevat een shampoo, conditioner en de True Soft Argan Oil:

       

      Maria Nila Luminous Colour Giftbox - Laat je stralende haarkleur glanzen voor een lange tijd, dankzij de beschermende granaatappel-antioxidanten.

      Maria Nila Head & Heal Giftbox - Verlicht roos, geneest de hoofdhuid en verhoogt de haargroei - de hoofdhuid komt weer in balans. Mede door de verzorgende Aloë Vera en vitamine E.

      Maria Nila Structure Repair Giftbox - Net als structuurherstel, met versterkende algen die het haar verzorgen - altijd betrouwbaar.

      Maria Nila Pure Volume Giftbox - Laat Pure Volume je kracht geven en geef je haren een lift, dankzij de formule met pro vitamine B5.

      Maria Nila Sheer Silver Giftbox - Dankzij de formule met Blackberry-extracten en violet pigmenten worden koperachtige tinten geneutraliseerd voor een pure silver look.

      Maria Nila True Soft Giftbox -. Heerlijk, silky smooth haar met True Soft!

      Maria Nila Eco Revive Giftbox - Eco Therapy Revive is vanuit de visie van een betere wereld. Deze set bevat geen Arganolie.

       

      Tip 2: HappySoaps 

      Met de HappySoaps maak jij jouw geliefde helemaal blij. De naam zegt het natuurlijk al, de HappySoaps zien er niet alleen heel vrolijk uit, ze ruiken ook nog eens heerlijk! En niet te vergeten: HappySoaps maakt 100% plasticvrije, milieuvriendelijke cosmetische producten zoals Shampoo Bars, Body Bars en Gezichtsreiniger Bars. Er is genoeg keuze waardoor jouw favoriete geur niet achterblijft. En wat superleuk is, HappySoaps heeft maar liefst 8 gave giftboxen:

       

      Benieuwd geworden naar het merk? Hieronder hebben wij de bestsellers op een rijtje gezet: 

      HappySoaps Purple Rain Shampoo Bar - heeft een lavendel geur en is heel verzorgend voor het haar. Door de lavendel heeft de shampoo bar een kalmerende en verfrissende werking. 

      HappySoaps Arganoil Body Bar - is kruidig, intens geurend en natuurlijk. Een geweldige geursensatie om de dag mee te beginnen.

      HappySoaps Melon Conditioner Bar- een echte one in a melon! En hadden we al gezegd dat de Bar fantastisch ruikt? De Conditioner Bar maakt het haar heerlijk zacht. 

      HappySoaps Aloe Vera Gezichtsreiniger Bar - een vrolijke, zachte en verzorgende gezichtsreiniger met een aloë vera geur.

       

      Tip 3: Luxe gifts van L'Oréal

      De L’Oreal Giftboxen zien er superleuk en stoer uit. In deze boxen zitten een shampoo, conditioner en treatment. Ook deze boxen zijn gepersonaliseerd naar haartype:

       

      L’Oreal Pro Longer Giftbox- dé box voor mensen met lang haar. Met de Pro Longer producten hoef je niet meer te kiezen tussen gezond haar, dikte of lengte - it gives you all!

      L'Oreal Vitamino Color Geschenkset - heeft je lief gekleurde lokken? Dan zit je goed met deze box. De producten beschermen je haarkleur en zorgt dat de haarkleur behouden blijft.

      L'Oreal Curl Expression Trio Limited Edition Set - Voor de curly girls! De beste verzorging voor krullend haar. 

       

      Tip 4: Naïf Giftboxen

      Foto @thepastelsuitcase

      Met de producten van Naïf kun je áltijd thuis komen. Niet alleen een superleuk cadeau voor (kersverse) ouders maar ook voor baby&kind. Naïf heeft giftsets voor pasgeboren baby’s, baby’s, kids en volwassenen - zo is er voor iedereen wat leuks!

       

      Naif Helping Hand & Body Gift - bestaat uit een heerlijk ruikende hand & body lotion en een hand wash lotion. De hand & body lotion is verrijkt met fantastische natuurlijke ingrediënten, zoals avocado, macadamia-extract en lijnzaadolie.

      The All Over Your Body Kit - is een heerlijk pakket met fijne verzorgingsproducten. De set is bedoeld om je huid te herstellen, voeden en beschermen.  De producten die in de set zitten zijn de Shower Foam Bloom, Purifying Scrub en de Softening Body Lotion.

      The Face Kit - is een set met alle gezichtsverzorging die je nodig hebt voor de meest natuurlijke gezichtsverzorging voor de baby. De producten bestaan allemaal uit natuurlijke ingrediënten zoals avocado, amandelen en calsiet uit Nederlands drinkwater. In de set zit de Nurturing Day Cream, Nurturing Night Cream en de Circular Face Scrub. 

      Is jouw kleine je lieve valentijn? Bekijk dan eens deze heerlijke set voor baby&kind:

      The Newborn Essentails - is een set die drie hele fijne producten bevat voor de eerste paar maanden van de allerjongsten. De drie producten die de set bevatten zijn de Milky Bath Oil, Diaper Cream en de Smoothing Bath Oil.

      The Starter Kit – Deluxe Set - met deze set heb je meteen alle producten voor je baby die je nodig hebt. De producten bevatten verzorgende en natuurlijke ingrediënten. Perfect voor de huid van de baby. De producten die de set bevat zijn: Cleansing Washgel, Milky Bath Oil, Diaper Cream, Nurturing Cream, Smoothing Baby Oil en Softening Bodylotion.

       

      Tip 5: Make-up Gift 

      Foto @michelleterlinden

      Is jouw friend helemaal into make-up? Hoe leuk is het dan om een giftset te geven met allerlei heerlijke make-upjes! Sunkissed heeft bijvoorbeeld vrolijke en veelzijdige make-up sets:

       

      Een Sunkissed set is een uniek en super mooi cadeau voor iedere make-up lover! In de set zitten verschillende make-up producten en tools van het merk Sunkissed. Een fantastisch veelzijdig pakket waarmee je iedere make-up look kan creëren. De Giftsets van Sunkissed zijn perfecte cadeau’s om te geven of natuurlijk om te krijgen! 

      Maar nog een paar leuke tips: MAC Art Library Nude Model Oogschaduw, een prachtige must-have nude oogschaduw palette. De Max Factor Lipfinity Lipstick, natuurlijk in de rode kleur van de liefde 110 PASSIONATE - het is tenslotte Valentijnsdag. Of hoe leuk is de roze blush van Annabelle Minerals: Annabelle Minerals Mineral Blush. Ten slotte kan een mascara, zoals de Maybelline Volume Express Colossal Mascara Smokynatuurlijk niet ontbreken. Neem eens een kijkje bij alle make-up en stel jouw pakketje samen!

       

      Tip 6: Haarserum - extra liefde voor je haren

      Foto @michaelaforni

      Valentijnsdag is all about love, en net even dat extra beetje liefde geven! Geef je haren ook een beetje extra liefde, door je haar af en toe een goede treatment te geven, zoals een haarserum. Haarserums komen in allerlei soorten en maten, de één verzorgd je gespleten haarpuntjes en de ander gaat pluis tegen. We hebben een aantal heerlijke serums op een rijtje gezet met daarbij voor wie het geschikt is, zodat je snel een keuze kunt maken voor jouw lief!

       

      Voor gespleten haarpuntjes - Schwarzkopf Peptide Repair Rescue Sealed Ends

      Voor gekleurd haar - Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 6 Effects Serum

      Voor droog haar - Biosilk Silk Therapy Original Treatment

      Voor beschadigd haar - Abyssian Super Repair Super Gloss Hair Serum

      Voor curly girls - Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Serum Spray

      Voor fijn haar - L’Oréal Serioxyl Denser Hair Treatment Serum 

      Voor pluizig haar - TIGI Bed Head After Party Smoothing Cream

      Voor zwak haar - L'Oreal Serie Expert Absolut Repair Wheat Oil Serum

      Voor dof haar - Wella Invigo Balance Anti-haaruitval Serum 

      Voor de baard - American Crew Baard Serum

       

      Tip 7: Een krul- of stijltang

      Foto @curvaciousnl

      Met een krul- of stijltang kun je jouw valentijn niet blijer maken! Ook leuk voor jezelf… want hoe stralend zou je geliefde erbij lopen met awesome krullen op de eerstvolgende date? Voor een fijne stijltang raden wij de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang aan. Deze gangbare stijltang kan je van temperatuur verstellen, daardoor is de stijltang voor ieder haartype geschikt. Liever een krultang? Dan kun je de Hot Tools Professional Digital Salon Curling Iron eens bekijken, voor pretty  grove curls! Als je partner (of jij) meer van kleinere, strakke krullen houdt is de Hot Tools Signature Salon Gold Curling Iron een goede optie!  

       

      Tip 8: Selfcare gifts

      Valentijnsdag is niet alleen een gelegenheid om liefde te delen met anderen, maar ook om zelfliefde te vieren. Geef dit jaar een speciaal tintje aan valentijndsdag met selfcare gifts. Verwen jezelf of je love met gifts die ontspanning en welzijn bevorderen. Van luxe douchegels, gezichtsmaskertjes tot vitaminetabletten, deze selfcare gifts stralen liefde uit voor lichaam en geest. Maak Valentijnsdag dit jaar extra bijzonder door te investeren in de kunst van zelfliefde en ontspanning.

      ilu Skincare Headband - Pink

      Tip 9: Cadeau tips voor mannen

      Foto @americancrew

      Ook voor mannen hebben wij de allerleukste gifts. De lastige vraag is vaak wat mannen leuk vinden om als cadeau te krijgen. Met een van onze gifts voor mannen kan je gegarandeerd jouw geliefde, vader of beste vriend heel erg blij maken! We hebben een aantal gifts voor mannen  inclusief de belangrijke kenmerken van het product voor je op een rijtje gezet:

      Dear Barber Eau de Toilette Parfum is de signature geur van Dear Barber. Het is een klassieke musk vintage geur met een frisse twist. Super lekker! 

      Reuzel Renew & Hydrate Facial Skincare Set voor een optimale skincare routine van een man. De skincare set bevat een hydraterende gezicht moisturizer en een verzorgende oogcrème. 

      Reuzel High Sheen Pomade de bestseller wax die gebaseerd is op waterbasis, zodat de wax makkelijk uit het haar te spoelen is. De wax heeft een medium hold en een hoge glans factor.

      Reuzel Grooming Tonicis heerlijk voor na het wassen, de tonic geeft het haar stevigheid en is makkelijk aan te brengen. Breng het haar nog makkelijker in model met deze versteviging. 

      Reuzel Wood & Spice Setperfect voor mannen met baarden! Een heerlijke set met een aftershave die de huid meteen hersteld na het scheren, een beard foam dat werkt als een conditioner voor de baard en de beard balm verzorgt de haren, temt wilde haren en stimuleert de haargroei. Fantastisch cadeau voor een stralende en perfecte baard. 

      American Crew Fiber creëert een frisse, natuurlijke en matte look. De styling cream is verrijkt met bijenwas die het haar beschermt tegen vochtverlies en als laatste bevat de giftset een shave gel waardoor je een geïrriteerde huid voorkomt tijdens het scheren. 

       

      Tip 10: Accessoires are always a good idea

      Foto @invisibobble

      Scrunchies - ze zijn niet meer weg te denken! Niet alleen superleuk om een leuke hairdo’ mee te creëren, ook leuk als accessoire voor om te pols. Blijf in de valentijnsferen en ga bijvoorbeeld voor de Scrunchie Velvet Roze. Of ga voor een leuke haarband, zoals de Invisibobble HAIRHALO Let's Get Fizzycal Adjustable Headband of (voor een ultieme selfcare dag) de Ilu Skincare Headband - supercute!

       

      Tip 11: Hair Parfume  

      Een originele tip is de Sachajuan Hair Perfume, een veelzijdige haarparfum die niet alleen je haar heerlijk laat ruiken maar ook beschermt en glans geeft. 

       

      Tip 12: MR & MRS Tannie 

      Mr & Mrs Tannie is een fantastische verzorgende zelfbruinings lijn waar iedere vrouw blij van wordt. Mr & Mrs Tannie neemt je mee op reis: van de zachte bries aan de Côte D'Azur tot de kleinste uithoeken van de wereld. Glamour en luxe vintage komen samen. Perfect gestreepte parasols, rose bubbels en jij: de go-getter met een perfecte beach-tan! Perfect voor een selfcare dagje om je helemaal lekker in je vel te voelen of als cadeau voor je liefde. De Mr & Mrs Tannie All Around Glow Box is een all in one box voor gezicht en lichaam. De Mr & Mrs Tannie Scrub & Glow bevat nog wat extra verzorging voor onder de douche!

       

      Tip 13: REF Stockholm Mask+Brush

      Foto @mandyluttermann

      Ben je opzoek naar goede haarverzorging die werkt met natuurlijke producten, en die schadelijke ingrediënten achterwege laat? Dan ben je helemaal aan het goede adres! REF Stockholm heeft voor ieder wat wils, dus er zit zeker haarverzorging tussen die naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeftes van het haar. Net als de Maria Nila boxen zijn de care-producten van REF ook helemaal vegan & cruelty free. Daarnaast bevat de formule puur natuurlijke ingrediënten. Met REF ga je voor duurzaam! 

      REF Illuminate Colour Masque & Brush - speciaal voor gekleurd haar. De botanische extracten zorgen ervoor dat de haarkleur behouden blijft en kleurvervaging wordt voorkomen. Het maakt je haren sterk en glanzend!

      REF Weightless Volume Masque & Brush - speciaal voor dun en futloos haar. Deze box geeft je haren een volume boost. Met natuurlijke ingrediënten zoals arganolie, tamanu olie en witte moerbei worden je haren gerevitaliseerd en gevoed, waardoor het haar weer veerkracht krijgt!

       

      Bekijk de giftpagina voor nog meer inspiratie en cadeautips voor hem of haar. Fijne valentijnsdag! <3 

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »