• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Sanne - Donderdag 29 Juni 2019

   Wat is het verschil tussen de krullenlijnen van CHI & Wella?

   Wat houdt CHI Curls Defined in?

   Dit is een nieuwe lijn van CHI speciaal ontwikkeld voor krullen! De lijn zorgt voor gedefinieerde krullen, gaat kroeshaar tegen, werkt vochtregulerend en zorgt voor een soepele styling. 

   De nieuwe lijn Aloë Vera Curls Defined bevat een grote hoeveelheid essentiële voedingsstoffen en vitaminen, die ervoor zorgen dat je krullen beschermd en verzorgt worden, ideaal dus!

   De producten van de lijn bevatten Aloë Vera, Zijde, Agave Nectar, Super Hydration Blend. Aloë Vera heeft meerdere werkingen voor je haar. Aloë Vera vult en beschermt je haar, kalmeert de droge hoofdhuid en zorgt voor de verbetering van de elasticiteit en kracht van je haren.  Ook zorgt Aloë Vera ervoor dat je een soort van bescherm laagjes overzee lokken krijgt, zodat de moisture in je haar blijft zitten en je een zacht en pluisvrij resultaat krijgt. 

   Verder bevat de lijn de Super Hydration Blend die zorgt voor extra natuurlijk vocht en produceert zijde. Door de zijde krijg je extra zacht en makkelijk handelbaar haar en draagt zijde bij aan de glans van je haren. 

   Als laatste heb je nog Agave Nectar, de nectar helpt om toekomstige schade en broosheid te voorkomen. Daarnaast versterkt het je zwakke haartjes en heeft het een wateraantrekkende functie. 

   Is CHI Aloe Vera Curls Defined geschikt voor alle type krullen?

   Niet alle krullen zijn hetzelfde, het is dus belangrijk om te weten of de producten van de CHI Aloë Vera Curls Defined lijn goed zijn voor jouw type krullen. Het maakt niet uit of je fijne krullen hebt, dikke krullen, krullen die wel wat zuurstof kunnen gebruik of droge krullen. De CHI Aloe Vera Curls Defined zorgt er in ieder geval voor dat jouw prachtige krullen weer prachtig gezond worden! 

   Welk producten van CHI Aloe Vera Curls Defined zijn geschikt voor mijn krultype?

   Je hebt krultype 2a, 2b, 2c, 3a, 3b,3c ,4a,4b ,4c. De lijn heeft voor ieder haartype producten die geschikt zijn. 

    

   Heb je golvende lokken? Dan valt jou haar onder krultype 2a, 2b, en 2c. Dit krultype heeft behoefte aan hydratatie omdat dit krultype snel gaat pluizen en de definitie verliest. De beste producten van CHI Aloe Vera Curls Defined die bij dit krultype passen zijn:  

    

   Heb jij losse krullen? Dan valt jou haar onder krultype 3a, 3b en 3c. Dit krultype heeft bescherming tegen invloeden van buiten af nodig en moet gehydrateerd blijven. De producten van CHI Aloe Vera Curls Defined die het best bij dit krultype passen zijn:

    

   Heb je strakke dichte krullen? Dan valt jou haar onder krultype 4a, 4b en 4c. Dit krultype heeft heel veel hydratatie nodig omdat het heel gevoelig is voor haarbreuk. De producten die va CHI Aloe Vera Curls Defined die het best bij dit krultype passen zijn:

   Wat houdt Wella Nutricurls in?

   Dit is de lijn van wella speciaal voor krullen ontwikkeld met het Nourish-In Complex. De Nutricurls lijn voedt je krullen en zorgt voor veerkrachtige lokken. Wie wilt dat nou niet?

   De Wella Nutricurls lijn bevat het Nurish-In Complex met tarwezemelextract en jojoba-olie. Deze voedingstoffen zorgen voor definitie, een anti-frizz effect, beter handelbaar haar, zachtheid en bouwende krullen. De producten van Wella Nutricurls hebben verschillende niveaus van het Nourish-In Complex, lichtgewicht, medium en intens. Dit is om de juiste voeding te geven aan elk type krullen. Oftewel dit is geschikt voor iedereen met krullen!

   Voor optimaal resultaat heeft Wella ook een stylinglijn speciaal voor krullen, Wella EIMI Nutricurls. Hierdoor worden je krullen nog beter gedefineerd en voorkom je nog meer kroezend haar. 

   Je Krullen blijven tot wel 72 uur zitten! De lijn van Wella is een complete en op maat gemaakte specialiteitslijn voor iedereen met krullen. Maak je dus nooit meer druk over onhandelbare pluizige krullen. 


   Is Wella Nutricurls geschikt voor alle type krullen?

   Alle krullen zijn uniek en niet precies hetzelfde. De ene heeft fijne krullen, de ander dikke krullen en weer een ander heeft krullen die wel wat zuurstof kunnen gebruik of droge krullen. De lijn van Wella is geschikt voor elk type krullen. Maar niet alle producten zijn geschikt vanwege het niveau van het Nourish-In Complex. Golvend haar heeft producten nodig die een licht tot gemiddeld voedingsniveau bieden, terwijl krullend haar in het algemeen meer intensieve zorg nodig heeft, van een gemiddeld tot intens niveau.

   Wat is nou het verschil tussen deze 2 lijnen?

   Beide lijnen voeden en verzorgen je haren goed. Bij de lijn van CHI is vooral het hydrateren belangrijk en bij de lijn van Wella is dat het voeden van het haar. Ook bevatten de lijnen andere voedingsstoffen en ingrediënten. De CHI Aloe Vera Curls Defined bevat losse voedingstoffen, zoals de naam al zegt, Aloe Vera, Zijde, Agave Nectar en Super Hydration Blend. De Wella Nutricurls bevat het Nourish-In Complex met tarwezemelextract en jojoba-olie. Allebei de lijnen zijn geschikt voor alle type krullen. Chi werkt met de type krul die je hebt en Wella met het voeding niveau. Er zitten dus kleine verschillen tussen de lijnen. Het is dus belangrijk om te kijken welke het beste bij jou krullen past!

   Leuk weetje : wist je dat 24% van de populatie krullen heeft. Mensen met krullen geven 36% meer geld uit aan haar producten en gaan 50% meer naar de kapper dan mensen zonder krullen. Krullend haar is de laatste jaar een van de hipste trends. 

   • Richarda Slingerland

    Geplaatst op donderdag 15 oktober 2020 15:24

    Wella voor krullen is fantastisch! Na jaren lang zoeken en een vermogen uitgegeven aan producten heb ik mijn haarverzorging eindelijk gevonden !

   News & updates

   Recente artikelen