GIFTS
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Indola Innova Blond Addict Shampoo #1 Wash

  16,95 7,95

  Indola Innova Blond Addict Shampoo #1 Wash

  Productomschrijving

  Indola Innova Blond Addict InstaCool Shampoo versterkt en reinigt alle blonde haartypes of haar met highlights. De geïntegreerde Hair-Bond Technologie gaat verder dan het creëeren van nieuwe versterkte haarbruggen in de haarvezel, het versterkt en herstelt de haren, en beschermt tegen toekomstige schade. Daarmee is het product geschikt voor dagelijks gebruik.


  Hoe gebruik je de Indola Blond Addict Shampoo? 

  Indola Innova Blond AddictShampoo is te gebruiken op zowel vochtig of handdoek droge haren Verdeel een hoeveelheid shampoo over het haar. Masseer de shampoo licht in en laat het even inwerken. Spoel vervolgens het haar grondig uit met lauwwarm water. 

   

  Is Indola Blond Addict Shampoo wel écht geschikt voor mijn haren?

  Weet je toch niet helemaal zeker of dit is wat je zoekt, dan raden wij aan om even op de hoofdpagina Indola Washes te kijken. Hier staat alles wat je nodig hebt om een juiste beslissing te nemen. Wellicht heb je gekleurde haren, maar hebben ze meer behoefte om gehydrateerd te worden of te herstellen van het verven. Kom je er alsnog niet uit, neem dan gerust contact met ons team op. Wij helpen je graag verder.

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Indola Blond Addict Shampoo?

  Wellicht dat je nog met een vraag zit die je niet beantwoord krijgt met bovenstaande informatie. Neem in dat geval vrijblijvend contact op met ons team, wij helpen je namelijk graag verder.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 4 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Gepost door: Sonja op 16 Maart 2021
  5 from 5
  Hele fijne en zachte shampoo. Mijn haar is er echt beter van geworden
  Gepost door: niesje0 op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou