• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   L'Oreal SE Blondifier Shampoo - Cool

   17,- 11,95

   L'Oreal SE Blondifier Shampoo - Cool

   Productomschrijving

   L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool is een verzorgende zilvershampoo die je blonde haren weer laat stralen. Naast de geweldige verzorging die deze shampoo biedt, zorgt het er ook voor dat eventuele ongewenste gele tonen worden geneutraliseerd. Deze zilvershampoo bevat een professionele formule en is verrijkt met polyfenolen uit acai bes extract. Wat doen deze ingrediënten precies? Deze ingrediënten beschermen je haren tegen invloeden van buitenaf en voorkomen dat jouw haar dof wordt. Oftewel je krijgt intens glanzende haren die weer stralen! Het product bevat violet pigmenten om het geel uit het haar te onttrekken, hou hier rekening mee bij het gebruik.

   Wat zijn kenmerken van L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool?

   Daar kunnen wij heel kort in zijn, namelijk dat de L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool mild reinigt en dat het ongewenste gele tonen neutraliseert. That's It!

   • Zilvershampoo 
   • Blondines
   • neutraliseert geeltinten.
   • Milde reiniging
   • Koel effect
   • Prachtige glans

    

   Hoe gebruik ik de L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool?

   Breng een kleine hoeveelheid L'Oreal Blondifier Shampoo aan op je natte haren en masseer het rustig in. Laat de shampoo 30 tot 60 seconde inwerken of tot 5 minuten voor een nog intenser resultaat, spoel je haar vervolgens grondig uit. Gebruik voor het beste resultaat de afsluitende Loreal Blondifier Conditioner na het wassen. 

    

   Is de L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool geschikt voor mijn haar?

   De nieuwe Blondifier lijn van L'Oreal is natuurlijk dè nieuwe lijn voor blondines, echter hebben ze onderscheid gemaakt in de shampoo's. Niet elke blondine wil koele lokken hebben, wat heel begrijpelijk is. Zowel warme als koele blonde lokken zijn prachtig, het is maar net wat je wilt en wat bij je past. Wil je koele blonde haren? Dan is zit je helemaal juist met de L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool. Wil je je warme blonde lokken behouden? Dan zit je beter met de L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Gloss.

    

   Is de L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool vrij van sulfaten, parabenen en siliconen?

   De L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool bevat is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Er wordt gebruik gemaakt van de milde variant namelijk SLES oftewel Sodium Laureth Sulfate. SLES is een mild ingrediënt. 

    

   Zijn er al ervaringen of reviews van L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool?

   Op dit moment zijn er nog geen gedeelde ervaringen of reviews van L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool. Zodra hier een review over wordt gemaakt d.m.v. een video zullen wij deze direct toevoegen. 

    

   Waar kan kan ik mijn vraag stellen over L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool?

   Het kan natuurlijk zo zijn dat je er niet helemaal uitkomt en dat je geen keuze kan maken. Heb je wat hulp nodig? Stuur dan een mailtje naar ons team, wij helpen je namelijk graag verder! Stuur je vraag naar [email protected] Heb je een dringende vraag, dan raden wij aan om te bellen tijdens kantooruren.

   L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

   L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool 300ml.

   L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool 500ml.

   L'Oreal Serie Expert Blondifier Shampoo Cool 1500ml.

   Let op! De 1500ml wordt zonder pomp geleverd, deze kan u los bestellen. 

   loreal
   serie expert
   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 23 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5
   Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
   Gepost door: Saskia op 24 April 2021
   5 from 5
   Goed product
   Gepost door: Ingrid op 21 April 2021
   Toon meer