GIFTS
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag!

  FUNKY

  Funky is het jeugdige stylinglabel van NaturalOriginal voor de jongeren onder ons die anders durven te zijn. Jonge mensen die durven creatief te zijn. Maar vooral zichzelf te zijn. Want Funky stelt elke gebruiker in staat om datgene te creëren wat hij of zij voor ogen heeft. Funky vindt haar oorsprong in 1995 en is voor de introductie van 2018 vol Toon meer
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Funky is het jeugdige stylinglabel van NaturalOriginal voor de jongeren onder ons die anders durven te zijn. Jonge mensen die durven creatief te zijn. Maar vooral zichzelf te zijn. Want Funky stelt elke gebruiker in staat om datgene te creëren wat hij of zij voor ogen heeft. Funky vindt haar oorsprong in 1995 en is voor de introductie van 2018 volledig vrij van parabenen gemaakt, geheel naar wens van de gebruiker van nu.

  Daarnaast is Funky volledig vrij van kleurstoffen en heeft een naturel textuur. Ook de geuren van de stylingproducten zijn subtieler en gelaagder geworden. Funky is de stylingslijn die zich kenmerkt door uitsluitend creatieve producten met een sterk eigen karakter. De lijn bestaat dan ook uit zeer gewaardeerde producten voor de echte sophisticated youngster.