• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   CHI 2 in One Ceramic & Titanium Wand

   139,- 108,-

   CHI 2 in One Ceramic & Titanium Wand

   Productomschrijving

   CHI 2 in One Keramische & Titanium Krultang is het nieuwste staaltje kunst van CHI. Deze briljante CHI 2-in1 krultang bevat niet één maar twee opzetstukken. Dankzij deze twee opzetstukken kunnen je verschillende krullen èn slagen creëren die je hart een tikje sneller doet tikken. Uiteraard zit er keramiek en een laagje titanium over de opzetstukken. Het opzetstuk voor slagen en krullen heeft een doorsnee van 25mm.

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de CHI 2 in One Krultang?

   Wil je even een snelle overview van de belangrijkste kenmerken van de CHI 2-in-1 Kruller om te kijken of dit wat voor je is? Hier komt die:

   • Voor krullen èn slagen
   • Met opzetstuk
   • Titanium Infused Plates
   • Opzetstuk van 25 mm
   • 3 meter snoer
   • met warmte beschermende handschoen

   Wat is precies het effect van de keramiek op de CHI 2 in One krultang?

   Keramiek zit niet op de CHI 2 in One Krultang als marketingstunt, zeker niet zelfs. Keramiek heeft een belangrijke functie, het zorgt er namelijk voor dat de warmte van de krultang gelijkmatig verdeelt over het gehele oppervlak. Op deze manier creëer je prachtige krullen in een handomdraai. Echter heeft keramiek nog een functie, het zorgt er voor dat je CHI 2 in One Krultang in knipoog opgewarmd is. Je hoeft dus niet ellende lang te wachten totdat je kan starten om je een prachtige glans in je lokken te creëren. 

    

   Waarvoor dient de titanium die op de CHI 2 in One krultang zit?

   Titanium zit er natuurlijk ook niet voor niks op. De CHI 2 in One Kruller heeft Titanium infused plates, klinkt heel spannend maar eigenlijk is het heel simpel. Ten eerste zorgt het titanium ervoor dat de kruller heel makkelijk door je lokken glijd, als een warm mes door een pakje boter. Heel fijn dus en geen gestunt meer met de krultang. Daarnaast gaan de titanium platen pluis tegen. Ook bevat de CHI 2 in One Krultang ionen. Wat doen deze ionen precies? De ionen zorgen ervoor dat je haren anti-statisch worden. Oftewel geen pluis meer en haartjes die de lucht in gaan. En hoe zit het nu precies met de Titanium Infused Plates? Dat is heel simpel, er zitten kostbare oliën in de platen geperst. Deze oliën worden tot circa 4000 behandelingen afgegeven. Bij 4000 behandelingen en dagelijks gebruik is dat omgerekend een periode van 11 jaar! Dat is lang :-) 

   Is de CHI 2 in One krultang schadelijk voor mijn haren?

   Dit is natuurlijk een hele goede vraag, je wilt natuurlijk niet dat je haren beschadigden tijdens het krullen. Ons team raad altijd aan om een Heat Protectant te gebruiken, ook voor het föhnen. Keramiek komt niet direct in contact met je haren, maar het zorgt er juist voor dat de warmte gelijk verdeelt. Indirect beschermt dit je lokken wel. Als je een kruller gebruikt dit geen keramiek gebruikt, heeft meestal geen gelijke opwarming en verdeling van de warmte. Hierdoor kunnen je lokken juist verbranden, bij een gelijke verdeling van de warmte heb je hier geen last van. Je weet wat je kan verwachten van je CHI 2 in One Kruller dankzij de keramiek. 

   De staaf en het opzetstuk van de CHI 2-in-1 Krultang is natuurlijk Titanium Infused. Het geeft kostbare oliën af aan je lokken, dit beschermt je lokken natuurlijk wel. Echter kunnen wij niet genoeg benadrukken om altijd een Heat Protectant te gebruiken.

   Is de CHI 2 in One krultang geschikt voor mijn lokken?

   Krultangen, je hebt ze in alle soorten en maten. De één wilde een strakke krul en de ander wil een prachtige, losse slag in een lok. Dit kan gelukkig allemaal met de CHI two in one Krultang dankzij het opzetstuk van 25 mm. Of de CHI 2 in One Krultang geschikt is voor jouw lokken? Ja zeer zeker wel, je kan hier alle kanten mee op. Ook de temperatuur is in te stellen van 170 tot 215 graden, dus voor zowel fijn haar als stuk dik haar is dit de ideale krultang!

    

   Welke temperaturen kan ik instellen op de CHI 2 in One Krultang?

   De temperatuur is natuurlijk ontzettend belangrijk, hiermee kan je bepalen of de tool geschikt is voor jouw haren of juist niet. De temperatuur van de CHI 2 in One Krultang is in te stellen tussen de 170 graden en de 215 graden. Het fijne van de CHI 2-in-1 Kruller is dat dit heel makkelijk af te lezen is op de digitale display met verschillende kleuren op het handvat. (leuk detail)

    

   Wordt de CHI 2 in One Krultang ook geleverd met een warmte beschermende handschoen?

   De CHI 2 in One Krultang wordt geleverd in een doos met een warmte beschermende handschoen, dat is natuurlijk ontzettend fijn. Echter blijft de tip van de krultang koud, wat natuurlijk ideaal is tijdens het krullen van je prachtige lokken. Het snoer van de CHI 2-in-1 Kruller is maar liefst 3 meter, je hoeft dus niet cosy nosy te doen met je stopcontact. Overigens is de Krultang van CHI lichtgewicht en ben je dus niet bezig om je biceps constant te trainen. 

    

   Hoe gebruik ik de CHI 2 in One Krultang?

   Zorg dat je haren schoon, droog en vrij van knopen zijn. Voor gebruik raadt ons team aan om een Heat Protectant in je haren te sprayen. Stel dan de CHI 2 in One Krultang in op de gewenste temperatuur en laat deze warm worden. Neem een pluk haar en breng de punten aan tussen het klepje van de krultang. Rol het haar voorzichtig om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houd dit enkele seconden vast en schuif de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar gekruld is.

   Zit er ook garantie op de CHI 2 in 1 Krultang?

   Om de kwaliteit van haar krultangen te garanderen, biedt CHI twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de CHI 2 in 1 Krultang.

    

   Waar kan ik ervaringen of review lezen van de CHI 2 in 1 krultang?

   Ons team snapt dat je graag eerst ervaringen of een review leest voordat je overgaat op aanschaf van een krultang. Daarom heeft Mariska voor ons de CHI 2 in 1 Krultang getest. Lees hier de review van de CHI 2 in 1 Krultang

    

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 5 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5

   Geweldig fijne krultang.

   Gepost door: Jolanda op 24 December 2021
   5 from 5
   Op basis ervaring van andere
   Gepost door: Anoniem op 15 Maart 2021
   Toon meer