• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      CHI Aloe Vera Curls Defined Oil - 89ml

      28,80 22,50

      CHI Aloe Vera Curls Defined Oil - 89ml

      Productomschrijving

      Last van pluizende krullen? Dat is helemaaaaal niet nodig! Wij hebben de oplossing met deze CHI Aloe Vera Oil. Aloe Vera voedt je haar met de ingrediënten die jou krullen zo nodig hebben! Deze CHI Aloe Vera Oil is zijdezacht. Het helpt om breuken in je krullen en uitdroging te voorkomen. Het houdt je heerlijke bos krullen onder controle en wel de hele dag!

       

      Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Aloe Vera Haarolie van CHI?

      Hieronder een paar punten die Chi Aloe Vera Oil bevat., zo ontdek je super snel of dit de haarolie is waar je krullen om schreeuwen :)

      • Versterkt je krul
      • Vermindert breuken in je haar
      • Gaat uitdroging tegen
      • Hydrateert je krullen intens
      • Pluisvrije krullen 

       

      Hoe gebruik ik de CHI Krullen haarolie?

      Pomp de gewenste hoeveelheid op je handpalm. Breng de CHI Aloe Vera Oil aan op de uiteinden van je vochtige of droge krullen. 

       

      Is CHI Aloë Vera Oil geschikt voor mijn krullen?

      Heb jij een geweldige bos met krullen, maar pluist het soms? Heeft je haar net wat extra aandacht nodig? Dan is CHI Aloe Vera Oil misschien wel de geschikte oplossing om jouw krullen te laten stralen! Dankzij de Aloe Vera worden je dorstige krullen helemaal blij! Een stralende bos krullen die vrij is van pluis en niet meer droog, wie wil dit nou niet?

       

      Waar kan ik mijn vraag stellen over CHI Aloë Vera Haarolie? 

      Zit je met een vraag omdat je er niet helemaal uit of dit de haarolie is die aansluit bij de behoeftes van je krullen? Of zit je twijfelen of dit überhaupt geschikt is voor je krullen? We raden aan om de informatie tot je te nemen op de pagina Krullen. Ons team helpt je graag om jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken voor al je vragen over CHI Aloe Vera via de mail, [email protected] of bel gerust naar ons team tijdens kantooruren!

      Toon meer

      Reviews

      4 from 5Based on 2 reviews
      Schrijf je eigen review
      4 from 5
      Ruikt lekker en is niet vet
      Gepost door: J op 11 Mei 2020
      4 from 5
      Super cool
      Gepost door: M op 26 April 2020