• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      CHI Keratin Conditioner

      49,95 27,50

      CHI Keratin Conditioner

      Productomschrijving

      CHI Keratin Conditioner bevat keratine die het haar versterkt en intensieve verzorgt. De keratine vult de beschermlaag van het haar aan en beschermt het haar tegen schade. De essentiële ingrediënten als jojoba- en arganolie verzorgen de haarschacht optimaal. De combinatie van unieke ingrediënten geeft het haar een optimale verzorging. Arganolie hydrateert het haar en maakt het soepel. CHI Keratin Conditioner voorkomt afbreken van het haar en maakt het haar makkelijker handelbaar. Deze conditioner is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 8 reviews
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Hele fijne conditioner, maakt mijn jaar heel zacht en je hebt er maar een heel klein beetje van nodig. Ik heb de serum er ook bij, dat is helemaal top spul!
      Gepost door: Linda op 5 Juni 2023
      5 from 5
      Je haren zijn zeer makkelijk door kambaar een zekere pluspunt! Na 1x wassen zie ik bij mijzelf dat mijn haren al een glans begint te krijgen zeker op mijn geblondeerde haren! Voor mij een aanrader deze conditioner die ik in mijn favo lijst zet!
      Gepost door: Patricia op 30 Januari 2023
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »