Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  CHI Onyx Euroshine 3.0 Digitale Haardroger

  139,- 104,25

  CHI Onyx Euroshine 3.0 Digitale Haardroger

  Productomschrijving

  CHI Onyx Euro Shine Föhn 3.0 is de nieuwste haardroger van CHI en bevat de allerlaatste high tech functies. De haardroger is compact en heeft een sterke blaaskracht. De vernieuwde ionen technologie maakt het mogelijk om twee keer zoveel negatieve ionen te produceren waardoor het haar nog zachter en gladder wordt. CHI Onyx Euro Shine Föhn heeft een keramische heater en 1800 watt motor die het haar snel en gezond drogen. De föhn bevat meerdere warmte- en snelheidsstanden en is hierdoor geschikt voor alle haartypes.

  De Onyx Euroshine creëert met haar Onyx Keramiek element negatieve ionen die uw haar zachter maken en een prachtige glans geven. Tevens heeft deze föhn een afkoelknop wat ervoor zorgt om snel koele lucht te blazen wanneer dit nodig is en uw haar dan langer in model blijft. 

  • 1800 Watt Motor
  • Compacte vorm voor meer gerichte warmte
  • Makkelijk instelbare knoppen om kracht en warmte te regelen
  • Verwarmingselement verrijkt met Onyx Ceramic

   

  Gebruik:

  Stel de CHI Onyx Euro Shine Föhn in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Bij het gebruik van een diffuser dient het hoofd schuin gehouden te worden. Leg vervolgens een pluk haar in de diffuser en draai de pluk lichtjes op de punten van de diffuser heen. Houd de diffuser tegen het hoofd en houd het hoofd recht.

  Toon meer

  Reviews

  4 from 5Based on 5 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Gepost door: Simone op 28 Maart 2021
  4 from 5
  Fijne föhn maar het automatische slot zou eraf moeten ! Heel vervelend dat je steeds een paar seconden op een knop moet drukken om de temp te mogen veranderen...
  Gepost door: Mandy Grootscholten op 4 Januari 2018
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou