Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  CHI Onyx Euroshine Ceramic Curling Iron

  139,- 99,95

  CHI Onyx Euroshine Ceramic Curling Iron

  Productomschrijving

  CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang heeft ion generator die in combinatie met de Onyx keramische buis twee keer zoveel negatieve ionen aanmaakt. Zo wordt het haar nog gladder en glanzender en blijft de krul gedurende de dag in model. Dankzij de extreem gladde staaf glijdt de krultang moeiteloos door het haar. De krultang heeft een rubberen non-slip handvat met hittebestendige siliconen, een duimsteun, een koel uiteinde en een standaard om de krultang veilig neer te zetten. Dankzij de goede grip is de krultang gemakkelijk in gebruik.

  De CHI Onyx Stijltang is voorzien van een digitale display met een LED neonlicht bar die de temperatuur toont. De temperatuur is digitaal instelbaar van 180°C tot en met 210°C zodat het stijlen van lang of dik haar sneller en nog eenvoudiger word. Ook beschikt te deze krultang over een auto-shutoff, dit betekent dat de krultang automatisch uit gaat op het moment dat de krultang langer dan 1 uur niet is gebruikt.

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de CHI Onyx Euroshine Krultang?

  • Binnen 40 seconden op temperatuur.
  • Meedraaiend snoer van 3m.
  • Digitaal display met ledverlichting.
  • Non slip handvat
  • Temperatuur regellaar instelbaar tot 210 graden.
  • Geschikt voor ieder haartype.
  • Garantie: 2 jaar.
    

  Hoe gebruik ik de CHI Onyx Eurshine Krultang?

  Kies op de CHI Onyx Euroshine Krultang de juiste temperatuurstand passend bij het haartype. Verdeel het haar in verschillende secties en breng de punten van een sectie aan tussen het klepje en de krultang. Rol het haar vervolgens om de krultang heen. Begin zo dicht mogelijk tegen de haaraanzet aan, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houd deze positie enkele seconden vast en haal de krultang zachtjes uit het haar. Style het haar zoals gewenst. Gebruik voor het stylen altijd een hitte beschermend product bijvoorbeeld de CHI Iron Guard Spray.

  Is Haarspullen.nl een officiële dealer van de CHI Onyx Euroshine Krultang?

  CHI Tools zijn één van de meest verkochte producten op de markt, dit gaat natuurlijk niet ongemerkt. Dit geeft kansen op de zwarte markt, prachtige namaak producten die natuurlijk niks waard zijn. Daarom is dit ook een goede vraag. Haarspullen zijn officiele dealer van CHI, wat betekenend dat Haarspullen.nl ook officiële dealer is van de CHI Onyx Euroshine Krultang. 

   

  Heeft de CHI Onyx Euroshine Krultang ook een auto-shutoff?

  Ben je in de weer, snel even je haren in de krul doen voor een gezellig avondje. En dan zit je eindelijk en dan denk je shit: je bent je krultang vergeten uit te zetten! Dat maakt niet uit met de CHI Onyx Euroshine Krultang! De CHI Onyx Euroshine Krultang heeft namelijk een auto-shutoff, de CHI Krultang gaat automatisch uit na een uur. Zo fijn!

   

  Heeft de CHI Onyx Euroshine Krultang ook garantie?

  Hoewel CHI erom bekend staat dat ze topkwaliteit leveren, is het natuurlijk altijd goed om te weten of er garantie opzit. Uiteraard geeft CHI altijd garantie, ze staan voor hun kwaliteit. De CHI Onyx Euroshine Krultang heeft 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte, zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd wordt door onze fabrikant. Dan kunnen wij gebruik maken van deze regeling.

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de CHI Onyx Euroshine Krultang?

  Weet je niet of CHI Onyx Euroshine Krultang helemaal geschikt is voor de wensen die je hebt? Neem dan contact op één van onze teamleden via [email protected]

   

  Welke Heat Protectant kan ik het beste gebruiken in combinatie met de CHI Onyx Euroshine Krultang?

  De tools van CHI zijn zodanig ontwikkeld dat het je haren zo goed als niet beschadigde. Echter zijn er veel fervente CHI Tools gebruikers, dat het op den duur niet prettiger wordt voor je haren. Daarom raadt ons team altijd aan om een Heat Protectant te gebruiken. Nu zijn er vele soorten Heat Protectants op de markt. Wil je gewoon een goede heat protectant die je haren gewoon echt goed beschermd. Dan zit je goed met de CHI 44 Iron Guard Spray. Wil je meer informatie over hittebeschermers , dan raden we aan om naar de pagina te gaan.

   

  Wanneer is de CHI Onyx Euroshine Krultang verkrijgbaar in Nederland?

  Op dit moment is de CHI Onyx Euroshine Krultang alleen verkrijgbaar in Amerika. Ons team kan ook niet wachten om deze fantastische nieuwe CHI Krultang in handen te hebben. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de CHI Onyx Euroshine Krultang verkrijgbaar is in Nederland.

   

  Welke maten zijn er van de CHI Onyx Euroshine Krultang?

  De CHI Onyx Euroshine Krultang is verkrijgbaar in 3 maten:

  CHI Onyx Euroshine Krultang 13mm- 0,5 inch

  CHI Onyx Euroshine Krultang 25mm - 1 inch

  CHI Onyx Euroshine Krultang 32mm - 1,25 inch

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 3 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Prima krultang. Vind de 1,25 inch mooi om een natuurlijk effect te krijgen in mijn erg lange haar. Ook mooie glans
  Gepost door: JB op 6 Mei 2019
  4 from 5
  De krultang warmt snel op en is makkelijk in gebruik. Een minpunt vind ik dat je snel met je vinger aan de knopjes vd tempratuur komt en dus moet opletten dat de tempratuur niet veranderd.
  Gepost door: Kirsten Wenting op 8 Maart 2019
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou