Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schwarzkopf Chroma ID Copper Bonding Mask - 7-77

  19,45 14,59

  Schwarzkopf Chroma ID Copper Bonding Mask - 7-77

  Productomschrijving

  Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Copper is dé perfecte kleuropfrisser die tevens een verzorgend masker is. Je lokken krijgen een prachtige koperen kleur! Uiteraard is het Chroma ID Copper Masker ook ideaal om te gebruiken tussen kleurbeurten door. Je haren krijgen niet alleen een prachtige kleur, ook worden je haren van binnenuit hersteld en intens gevoed. Dubbel win, dus! 

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Copper?

  Een snel overzicht om te bepalen of de Chroma ID Bonding Color Mask Copper geschikt is voor je prachtige haren? 

  • Verzorgend masker
  • Prachtige koperen kleur
  • Verkrijgbaar in 14 kleuren
  • Hersteld en versterkt je haar
  • Bevat Keratine en Panthenol 

   

  Hoe werkt de Bonding Technology van Chroma ID Bonding Color Mask Copper precies?

  Het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Masker Koper bevat het welbekende Bonding Technology van Schwarzkopf. Dankzij deze technologie worden je haren van binnenuit hersteld. Je haarbruggen worden hersteld, wat resulteert in sterkere haren oftewel minder haarbreuk. Magnesium Citraat, wat aanwezig is, is een rivalen ionisch molecuul die dubbel geladen is. Waar haarbruggen missen, is waar Magnesium Citraat om de hoek komt kijken. Ook de pH-waarde wordt in balans gebracht en je haarvezel wordt versterkt doordat inwendige matrix in de haren wordt versterkt. 

   

  Hoe werkt de Low Salt Technology precies van de Chroma ID Color Mask Copper?

  Het Chroma ID Color masker in de kleur koper bevat naast de Bonding Technologie ook de Low Salt Technologie. Dankzij deze technologie wordt de kleur intenser doordat de barrière wordt verminderd van de pigmentpenetratie. Er is namelijk meer ruimte beschikbaar, en dat is precies wat je wilt!

   

  Welke voedende ingrediënten bevatten de Schwarzkopf Chroma ID Koper?

  De Schwarzkopf Chroma ID Bonding Masker Koper bevat keratine en panthenol als voedende ingrediënten. Deze verzorgende ingrediënten zorgen ervoor dat dat je haren weer zijdezacht aanvoelen en weer stralen! Het koperen masker van Chroma ID is een absolute must have voor je gekleurde haren, of je haren die een kleurtje krijgen. Kleuren en voeden tegelijk is gewoonweg een noodzaak, ook als het een niet permanente kleur is. 

  Keratine beschermt je prachtige haren tot diep in de punten. Natuurlijk, onbewerkt haar bestaat voor 95% uit keratine. Als je je haren verft of als je hittetools gebruikt zoals een föhn breekt de keratine langzaam af. Daarom is het verstandig om de keratine van je haren aan te vullen zodat het sterk en soepel blijft. Keratine is een lichaamseigen proteïne die zorgt voor kracht en flexibiliteit, precies wat je weer terug wilt in je haren!

  Panthenol, ook wel bekend als Pro-vitamine B5 hydrateert en heeft daarnaast oliënde eigenschappen. Panthenol bindt zich aan de haarschacht, wat resulteert in een glanzend laagje om je haren. Panthenol is ook bekend om statisch haar tegen te gaan, daarom wordt dit ook zoveel gebruikt in haarverzorging. 

   

  Is de Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Copper geschikt voor mijn salon?

  Het Chroma ID Bonding Color Masker Koper is de ideale uitkomst als je je klant een kleuropfrisser wilt geven tussen de verfbeurten door. Vooral omdat de kleuren gebaseerd zijn op de meestverkochte kleuren van de IGORA en de IGORA VIBRANCE. Zie dit als een extra service die jij je klanten kunt bieden :)

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over het het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Copper?

  Ben je er niet helemaal uit of de Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Copper aansluit aan de behoeftes van je haren of de wensen die jij stelt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team. Wij helpen je graag, zodat je de juiste keuze maak voor jou en je haren! Liever een goed doordachte keuze dan een vlugge beslissing met spijt. Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons geheel vrijblijvend tijdens kantooruren. 

  De Chroma ID Bonding Color Mask Copper is verkrijgbaar in de volgende formaten:

  Schwarzkopf ID Bonding Color Mask Copper 250ml

  Schwarzkopf ID Bonding Color Mask Copper 500ml

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Kuur 10 minuten laten inwerken...
  Intense glans en zeer mooie koperkleur...
  Nu 3 x gewassen, kleur is wat minder fel maar nog steeds heel intens van kleur
  Gepost door: leentje_ren op 15 Maart 2021